В тази тема се спри,виж и сподели,или ако искаш се похвали

• 63 050
  • 723
  •   1
Отговори
# 300
Ами те бяха на промоция/преди месец-два, може би/, но след като беше свършила промоцията за седмицата пак си стояха на тези щандове, които са промоционалните стоки и бяха на същата цена. Дано да си намериш  Hug

# 301
И аз да се похваля  Hug
По празниците се сдобих с сушилня за плодове и зеленчуци, каквато търсех от години и хлебопекарна. Мноооого полезни уреди  Peace
Може ли да споделите от къде купихте сушилнята?

# 302
  • София
И аз да се похваля  Hug
По празниците се сдобих с сушилня за плодове и зеленчуци, каквато търсех от години и хлебопекарна. Мноооого полезни уреди  Peace

Моята е от Метро, за 6о лв. Миналата седмица все още имаше.

# 303
  • Вече на село
И аз да се похваля  Hug

hrismi_13, извинявай, не ти видях въпроса, защото нямах нет тези дни. ЕйМиМи ти е отговорила. Моята също е от Метро, но 66 лв. с ДДС. Това което мога да добавя, че сушилните са произведени само за веригата магазини Метро.

# 304
И аз да се похваля  Hug

Моята е от Метро, за 6о лв. Миналата седмица все още имаше.

Можеш ли да покажеш какво представлява тази сушилня за плодове и зеленчуци?

# 305
дядо хаджия,днес се присетих за новите ти три форми за сладкиши ,няма ли да пуснеш снимчица с нещо направено в тях,много интересни бяха? Hug

# 306
  • София
дядо хаджия,днес се присетих за новите ти три форми за сладкиши ,няма ли да пуснеш снимчица с нещо направено в тях,много интересни бяха? Hug

Ами още не сме ги използвали.

# 307
  • София
Комплект тигани Tefal Ingenio с дръжка.
Днес бяха сефтосани, прекрасни са Peace

# 308

Ами още не сме ги използвали.
Ама как се стърпявате с хаджийката още да не сте ги сефтосали ooooh! Grinning.Айде,като направите нещо покажете,че ми е интересно! Hug

# 309
Галя69,да ти кажа мила,тива е страхотен уред Peaceв него пека всичко-кюфтета,кебапчета,пържоли,правя и сач Peaceстава всичко униклано вкусно,а как лесно се чисти-супер е Peace

мацки,ами в тези сушилни за плодове-за какво използвате после плодовете,освен да кажем за ошаф Peace

# 310
  • Варна
Oт неделя си имам нови формички за мъфини. Още не съм ги изпробвала.

# 311
  • На брега на реката
И аз да се включа в питащите за сушилнята. Използвахте ли я вече? Ще разкаже ли някой повече за нея?

# 312
Уж търсих такава тема Shockedама къде гледах. Embarassed
Ще пиша и тук
Силиконова форма за кекс  купих в Джимбото за доста добра цена, ако не се лъжа беше около 9.90
Фомата е същата само че синя.

# 313
Момичета здравейте, искам да ви се похваля какво си харесах,та даже и го поръчах,но все пак някой да има мнение по въпроса Simple Smile
Ще ми бъде от полза Simple Smile

http://www.gorenje.bg/black_up_aplliances?c=235799

# 314
  • out of space
Аз да се запиша с едно въпросче.Скоро бях пускала тема, но никой не ми отговори, освен Блонди, така че тук може някой да ми помогне. Искам да си купя машина за паста и по-точно за спагети, талятели и други такива дълги, ако има. Казвам ако има, защото италианците имат много видове паста, които на мен на пръв поглед ми изглеждат еднакви, но те си ги наричат с различни имена. Благодаря предварително!

Виж, тази месомелачка има две преставки за спагети http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09020261

Общи условия

Активация на акаунт