В тази тема се спри,виж и сподели,или ако искаш се похвали

• 63 081
  • 723
  •   1
Отговори
# 435
  • ВАРНА
Днес си купих от смотан магазин много сладки малки тавички за печене.Смята да си ги ползвам за идивидуални лазани,запеканки и други.Около 20х12 см са

# 436
Днес си купих от смотан магазин много сладки малки тавички за печене.Смята да си ги ползвам за идивидуални лазани,запеканки и други.Около 20х12 см са

ИИИИИИИИИИИ кви красоти, ако и бяха лилави (в тон с кухнята ми) щях да пукна от завист Laughing #Cussing out Blush
Благодаря ще търся в Пикадили в Пловдив че в нашия Пазарджик никъв свестен магазин няма Sick

# 437
иланг-иланг,много е красива Crazy
Да си ги ползваш със здраве Heart Eyes

# 438
Аз не виждам нищо - да не се гаврите с мен... А, на второто отваряне видях Blush Много е красива. Аз си взех такива от троянската керамика.

# 439

Много симпатична тавичка!иланг-иланг , керамика ли е или емайл?

# 440
  • София
иланг-иланг, много ми харесват и на мен твоите тавички! Кажи къде е този магазин. Наскоро Иван Звездев готви в подобен гювеч и много искам да си намеря такъв   Heart Eyes
Поправям се: видях, че си от Варна, но пак става - сестра ми живее там и може да ми купи Heart Eyes

# 441
  • ВАРНА
Тавичките са керамични и малки-точно за един човек порцията.Купих ги от "Айсберг" на реда на голямата "Вега".Там са доста дефектни стоките,но пък цената за бройка бе 2,40.Ако имаше по нормалните домашни потреби бих си взела,но няма.А в "засукан" магазин за едно подобно съдче ми искаха 22 лв,да сметна  по 6 бройки....

# 442
  • ВАРНА
Oще неща си взех от там.Шест чинийки за десерт или салата.Допадна ми разчупената форма

и едно плато

# 443
Чинийките и на мен ми харесаха много, интересни са! Peace

# 444
Аз най-накрая се реших да си взема хлебопекарна.Колебая се между Мулинекс 5000 или Мулинекс 3000.Някой да има наблюдения?

# 445
  • София
Аз най-накрая се реших да си взема хлебопекарна.Колебая се между Мулинекс 5000 или Мулинекс 3000.Някой да има наблюдения?

Аз съм с 5000 и съм доволен. Две годинки я въртя вече. Но за повече разяснения посети темата за машината за хляб.

# 446
Благодаря , ей сега се местя там да чета  newsm51

# 447
иланг иланг,страхотни придобиовки Peaceбялата разчупена чиния страшно ми хареса Peace

# 448
kapri_z моят подарък за Св. Валентин ще е машина за хляб. И аз много четох в темата и се спрях на същите машинки. Преди имах ФИФ, но много бързо се развали. В събота отивам на обиколка по магазините. Само ме съмнява че Мулинекс 3000 е с една бъркалка, а аз искам с 2.

иланг-иланг честити покупки, а чинийката е много хубава.

# 449
 stasi76, Мулинекс 3000 наистина е с 1 бъркалка. Виж.Аз определено се спирам на Мулинекс 5000.В момента  разликата между двете е 20 лв.Естествено е да предпочета по-голямата.Чудя се обаче къде да я държа  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт