В тази тема се спри,виж и сподели,или ако искаш се похвали

• 63 020
  • 723
  •   1
Отговори
# 450
Аз най-накрая се реших да си взема хлебопекарна.Колебая се между Мулинекс 5000 или Мулинекс 3000.Някой да има наблюдения?

Аз съм с 5000 и съм доволен.
И аз съм доволна от същата. Simple Smile

# 451
  • Географският център на България-Габрово
stasi76, Мулинекс 3000 наистина е с 1 бъркалка. Виж.Аз определено се спирам на Мулинекс 5000.В момента  разликата между двете е 20 лв.Естествено е да предпочета по-голямата.Чудя се обаче къде да я държа  Thinking

Момичета моят съвет е определено хлебопекарна с 2 бъркалки и хоризонтален контейнер.И капацитетът му да бъде  до 1.500 гр.,защото така няма да се мъчи машинката ако решите да месите по голямо количество тесто.

# 452
dunia53 точно такава машинка ще си взема, че като меся е в по-големи количества. Peace

# 453
  • София
stasi76, Мулинекс 3000 наистина е с 1 бъркалка. Виж.Аз определено се спирам на Мулинекс 5000.В момента  разликата между двете е 20 лв.Естествено е да предпочета по-голямата.Чудя се обаче къде да я държа  Thinking

Момичета моят съвет е определено хлебопекарна с 2 бъркалки и хоризонтален контейнер.И капацитетът му да бъде  до 1.500 гр.,защото така няма да се мъчи машинката ако решите да месите по голямо количество тесто.

Абсолютно подкрепям и аз!

Момичета, виждали ли сте гюдерия, ама истинска, кожена, из магазините? Страхотно си мия прозорците и огледалата с такава, но ми се изхаби и не мога да намеря. Последно си купих от "345", но вече плаче за подмяна.

# 454
В "мъжките" магазини трябвало да има.Виж в Практикер , някоя железария или Баумакс.

# 455
Ето ме тук по нощите да си покажа новата играчка

Още не знам ще се хваля ли , ще се оплаквам ли...правих сефте хляб в нея , но не беше много сполучлив.По-вероятно е да е от това , че не ми е ясно още как се борави с нея , но сутринта ще опитам пак.Стискайте палци , че с такъв мерак си я купих  Sad

# 456
  • София

...

Тая е бъш като моята.

# 457

kapri_z супер  и аз съм с такава с багетките, определено няма да съжаляваш – много съм доволна

# 458
  • София
kapri_z, със здраве да си я ползваш. Аз съм със същата и съм много, много доволна. Надявам се да си доволна и ти. Много успехи в хлябопеченето.  bouquet

# 459
  • София
Гюдерии има също в Метро. В магазините за аксесоари за коли също има. Може и в тези за резервни части също  Peace
Аз лично си взех от Метро и съм доволна. Беше 15 лева. Отново от щанда за автомобили  Peace

# 460

...

Тая е бъш като моята.

Като е баш като твоята , кажи ми , моля те до горе ли пълниш мерителната лъжичка или до чертичката? Ама и глупави хамериканци бе!Не са ли чували за удобствата на метричната система , ами в 21 век се мерят още със стъпки , лакти , крачки,  пръсти , ч.л. , с.л. ..... Close

Момичета , благодаря !  bouquet

# 461
kapri_z честито, ама колко си бърза само. Hug Аз утре съм на обиколка по магазините. От къде я купи и колко струва? Не се притеснявай, че не ти се е получил хляба. И аз така с предишната ми машина бях, нищо не се получи първия път, че и втория. После й свикнах с пропорцийте и нямаше проблем, но ако нямаш кантарче ти препоръчвам да си вземеш. По лесно е като си премериш всичко.  Peace

# 462
stasi76в техномаркет и технополис е по 209 лв.Бягай докато има  Wink

# 463
  • София
Като е баш като твоята , кажи ми , моля те до горе ли пълниш мерителната лъжичка или до чертичката? Ама и глупави хамериканци бе!Не са ли чували за удобствата на метричната система , ами в 21 век се мерят още със стъпки , лакти , крачки,  пръсти , ч.л. , с.л. ..... Close
Момичета , благодаря !  bouquet

Въобще  не я ползвам и даже не знам къде се намира в момента, даже мерителната чаша май я подарих на дъщеря ми. Имам си чаени лъжици имам си и супени лъжици ега не си играя да я пазя оная пък от машината. Брашното никога не ми е излизало по рецепта.

Ама да не ти пълня главата тук ходи там в темата за машината за хляб въпросите за развити подробно.

# 464

Ама да не ти пълня главата тук ходи там в темата за машината за хляб въпросите за развити подробно.

Там , вече ми я напълниха , но тъй и тъй съм те сгащила тук , да почерпя и от твоя опит  smile3503

Момичетаааааа , ще се хваляяяяяя !

На втори опит хляба стана чудесен! newsm44 newsm44 newsm44

Общи условия

Активация на акаунт