В тази тема се спри,виж и сподели,или ако искаш се похвали

• 63 011
  • 723
  •   1
Отговори
# 465
  • София
kapri_z , да ти е честита! И от мен ще чуеш само хубави неща за машинката! Върха е!!! Със здраве да си я ползвате  Heart Eyes

abet , благодаря ти за инфото за гюдериите   bouquet Изобщо не ми е минавало през ума да гледам по автомобилните щандове ...

# 466
Като е баш като твоята , кажи ми , моля те до горе ли пълниш мерителната лъжичка или до чертичката? Ама и глупави хамериканци бе!Не са ли чували за удобствата на метричната система , ами в 21 век се мерят още със стъпки , лакти , крачки,  пръсти , ч.л. , с.л. ..... Close
Момичета , благодаря !  bouquet

Въобще  не я ползвам и даже не знам къде се намира в момента, даже мерителната чаша май я подарих на дъщеря ми. Имам си чаени лъжици имам си и супени лъжици ега не си играя да я пазя оная пък от машината. Брашното никога не ми е излизало по рецепта.

Ама да не ти пълня главата тук ходи там в темата за машината за хляб въпросите за развити подробно.
И ти ходи там, защото без теб нема живот Cry

# 467
  • София
...
И ти ходи там, защото без теб нема живот Cry

Бе какво сте се намусили толкова напоследък, че и по ЛС ми оврънкахте главата. Я чакай да ида да видя аз темата.

# 468
Да се похваля и аз  Laughing

# 469
Даничка1979 супер е и аз искам такава, но се двуомя м/у марките дай малко инфо.  newsm68

# 470
Даничка,честита придобивка bouquetмного ще я ползваш,да знаеш,аз моя го скъсвам от употреба Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: сб, 13 фев 2010, 21:13 от nahodkata

# 471
Даничка1979 супер изглежда , а и уважавам много марката.Да ти е честита ! Би ли ми казала , какви функции има? Обмислям покупката на подобна играчка от доста време на сам , но все не се решавам.Имам сокоизтисквачка с шейкър и мелачка за орехи , но когато бърам обикновенно дори не я вядя , а правя всичко на ръка  Blush Тази машинка каво още може да прави?

# 472
Благодаря момичета   bouquet
И аз много си я харесвам  Laughing

Тази машинка каво още може да прави?

Аз досега съм я ползвала,за зелето,стърже го страхотно както и морковите де  Peace
месих с него- стана супер после съвсем малко доомесих на ръка  Party
рязах си картофи за пържене,както и за чипс.
Има още 6 рендета, нож за кълцане и мляне на месо.
Нож за разбиване на кексове-като миксер го ползвам.
Соко изтисквачка+цитрус изтисквачка.
И друго незнам,защото не съм го експлоатирала докрай  Laughing

# 473
Хайде и аз да се похваля с новата ми хлебопекарна. Laughing

# 474

stasi76, честито, да ти служи дълго време!  bouquet Сега ще чакам дъжд от снимки на апетитни тестенца! Grinning  Hug

# 475
stasi76 , и пък да не видиш нещо  Crossing Arms Шегувам се , разбира се! Да ти е честита и със здраве да си я ползваш  Hug

Даничка1979 , как се води точно машинката и колко струва? Thinking

labrex, подстрекателка такава !  Joy 

# 476

стаси,не е честноооооо,искам и аз smile3515това 500 ли е,и ако не е тайна там как е цената,по-еФтино ли е от Техномаркета Peaceсъс здраве да си я ползвая и много вкусни неща да правиш в нея Hug

айде и аз да не остана назад Mr. Green Mr. Green Mr. Greenновата ми слабост,която спуквам от експерименти Joy

# 477

Даничка1979 , как се води точно машинката и колко струва? Thinking

kapri_z , води се кухненски робот.
Аз си го взех от тук: http://www.electron.bg/gorenje-sb-1000b.html  , защото съм от провинцията и ми е по удобно да пазарувам през интернет. Имам и две години гаранция  Wink

# 478
Здравейте, аз май най-сетне намерих начина да правя ориз по китайски Simple Smile Вече от месец-два правя често и е osta сполучливо. Правя го на уред за пържене Actifry и дори и мъжът ми казва, че много прилича  Laughing

Само сусамовото олио е доста скъпо, но и със зехтин става.
Tези уреди по принцип са за пържене с много малко мазнина най-вече на картофи и месо, но да ви кажа честно ние сме най-доволни от ориза и рибата как стават. Картофите са хубави, ама бързо изстиват и си губят добрия вкус, поне според нас...

# 479
  • Географският център на България-Габрово

стаси,не е честноооооо,искам и аз smile3515това 500 ли е,и ако не е тайна там как е цената,по-еФтино ли е от Техномаркета Peaceсъс здраве да си я ползвая и много вкусни неща да правиш в нея Hug

айде и аз да не остана назад Mr. Green Mr. Green Mr. Greenновата ми слабост,която спуквам от експерименти Joy

На каква цена е това уредче.Замислила съм се и аз да си взема някакво от този род.

Общи условия

Активация на акаунт