дайте съвет за прах за пране за новородено

• 31 558
  • 373
  •   1
Отговори
# 180
  • на последния етаж
Към мамите, ползващи Сано: изпира ли праха? Аз досега съм ползвала само него, но не изпира петната от ако и повръщано... Слагам по една чашка, каквито са указанията... Толкова много майки са доволни от този прах, а нашите дрешки и пелени са целите в петна...

# 181
Тео бебе и сано.И от двата съм доволна

# 182
Към мамите, ползващи Сано: изпира ли праха? Аз досега съм ползвала само него, но не изпира петната от ако и повръщано... Слагам по една чашка, каквито са указанията... Толкова много майки са доволни от този прах, а нашите дрешки и пелени са целите в петна...
При нас изпира даже леко зацапано с ако,но ако е престояло акото първо го намазвам със сапун за лекета. От повръщаното петната излизат (не давам сокове само на АМ и на кърма сме),пера на 40 градуса на кратка програма от 40 мин.

# 183
При нас изпира даже леко зацапано с ако,но ако е престояло акото първо го намазвам със сапун за лекета. От повръщаното петната излизат (не давам сокове само на АМ и на кърма сме),пера на 40 градуса на кратка програма от 40 мин.
С какъв сапун за лекета?

# 184
с Тео бебе и сано максима

# 185
  • на последния етаж
С какъв сапун за лекета?
И мен ме интересува какъв е сапуна за лекета. Ние също сме само на кърма и въпреки това петната си стоят...

# 186
  • София
В началото използвах САНО прах и омекотител, но в последно време започнах да използвам и Персил сензитив.

# 187
Сапуна за лекета го купувам от магазин DM а на опаковката пише Denk mit Gallseife. Цената му е около 1.80лв 

# 188

Аз ползвам Тео бебе

# 189
  • София
И аз също използвам Тео бебе. Най-лесно го намирам.

# 190
Сапуна за лекета го купувам от магазин DM а на опаковката пише Denk mit Gallseife. Цената му е около 1.80лв 
Благодаря ти, Мама на Александра! Ще го потърся.

# 191
Благодаря ти, Мама на Александра! Ще го потърся.
Дано има ефект  и при вас,все още не съм го ползвала върху лекета от плодови пюрета и сокове.

# 192
  • София
Само с Тео бебе засега, без никакъв омекотител
Много съм доволна, още повече че сме доставчици на Фикосота и знам, че работят с качествени продукти и имат добри технолози

# 193
  • Някъде по Дунава
Сано Максима  Peace

# 194
Предстои ми раждане и ми е много интересно да разбера мамите, които вече са раждали какъв прах за пране са ползвали, аз освен "тео бебе" друг прах незнам.  Със сапун ли трябва да изпера дрехите преди раждането? Благодаря на всички споделили опита си с мен!  bouquet Hug

Аз ползвах (а и все още ползвам) течния Persil Sensetive. Много съм доволна, добре изпира и има лек приятен аромат. Смятам дори цялото семейство да минем на този перилен препарат, защото освен друго е и по-концентриран от други, които съм ползвала и съответно икономичен.
От новородено до 6 м. изкарахме с една голяма опаковка, от 6 м. до вече след годинка с една малка.

Общи условия

Активация на акаунт