дайте съвет за прах за пране за новородено

• 31 583
  • 373
  •   1
Отговори
# 330
deyzi ,нещо си се объркала.Бебетата се къпят с вода около 25 градуса.37 градуса са мноооого
Това не е вярно. Т трябва да е близка до телесната, тоест около 36-37, разбира се като потопиш ръка - да не ти пари.

# 331
  • София
deyzi ,нещо си се объркала.Бебетата се къпят с вода около 25 градуса.37 градуса са мноооого
Това не е вярно. Т трябва да е близка до телесната, тоест около 36-37, разбира се като потопиш ръка - да не ти пари.

зависи от бебето..т.е. от кожата...при разни дерматологични проблеми се препоръчва къпане в хладка вода или дори в най-студеното което детето може да понесе спокойно....
иначе при общият случай - да, телесната е ОК...
та ако нейното бебе има АД например, може и на 25 да го къпе Wink

въсщност 25 градуса препоръчват за Т на въздуха в стаята...може и с това да се е объркала...

за прането - не кисна, като бебе като не се цапаше перях неговите на 30 градуса...често на кратка програма, после на 40....винаги с допълнително плакнене.

Последна редакция: вт, 24 ное 2009, 13:48 от Angel_Dust

# 332
  • София
Перях с тео-бебе до годинка. Не знам дали е най- добрия.

# 333
Пера със Сано - за сега съм доволна! Peace

# 334
Angel_Dust ,
всички в темата говорят за здрави бебета, без алергии, за които на всички също е ясно, че трябват допълнителни грижи и покупки.
Не зная защо задължително трябва да контрираш...

# 335
Angel_Dust ,
всички в темата говорят за здрави бебета, без алергии, за които на всички също е ясно, че трябват допълнителни грижи и покупки.
Не зная защо задължително трябва да контрираш...
Абсолютно си права! В която и книга за отглеждане на бебето да прочетеш, ще видиш, че препоръчителната температура за къпане на бебчето е 37 градуса.

# 336
  • Бургас
Пера с Тео има сега и течен много съм доволна Peace

# 337
  • София
и за двете си деца съм ползвала Тео бебе и съм много доволна от праха. Simple Smile

# 338
Ползвам Тео-Бебе и съм доволна.

# 339
До годинката перях с Teo bebe и Lenor Sensitive. Дори отделях дрехите му от нашите. Но отдавна вече пера всички дрехи заедно и не със бебешки прах. 

# 340
  • Пловдив
С "Тео бебе", дори плодови петна излизат от него, понякога пера и дрехите на възрастните с него.

# 341
От самото начало с Продерм
Много е добър(и малко скъпичък)

# 342
 Персил Сенситив  Peace

# 343
Аз използвам Тео бебе и съм доволна.

# 344
Тео бебе-доволна съм Peace

Общи условия

Активация на акаунт