Бродирана красота - Гоблени 65

• 91 272
  • 714
  •   1
Отговори
# 165
Момичета,събира ли някой списание "Галерия Бродерия" ?
Издирвам схемата на едни жълто-кафяви макове от брой 10 (октомври) 2005 г.,но не мога да намеря този брой.

Гоблена, който търсите е в бр.9/2005, казва се "Макове в топла гама". Ако още не сте го открили мога да го сканирам и да Ви го изпратя.

# 166
 Добро утро момичета , хайде по едно кафе от мен

Това е за да са ви свободни ръцете за шиене   Mr. Green
pepi_r , страхотен тигър , и погледа му свети  Laughing

Аз си харесах ето това за шиене

но явно ще ми трябва много търпение и подкрепа от вас разбира се.

# 167
Аууууу, определено трябва да се пробва  Laughing Laughing Laughing   Момичета искам да попитам , когато сами си рамкирате  изрязвате  ли  нещо от оставащата панама? Я по добре обяснете целия процес  , че тия дни съвсем ме няма  Whistling

# 168
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Здравейте момичета!
В последно време ми остава все по-малко време за шиене.
Вие както винаги сте много работливи и сте показали все красиви неща.
Ето нещо малко и от мен

Сега се трудя над празчето

Желая на всички леки и ползоворни почивни дни и приятни мигове с любимото хоби и любимите хора!
  bouquet

# 169
Здравейте момичета.Гоблените са Ви страхотни.Сега намерих и темичката и направо се възхищавам на красотите ви.Аз неумея да шия но едно гобленче с едни жирафчета страшно ми хареса.Възможно ли е да ми кажете от къде да си го купя или пък да си намеря схемата и цветовете?Ще Ви бъда много благодарна.Майка ми умее да шие та ще и го връча на нея за детската стая на сина ми.
Предварително благодаря.  bouquet

# 170
  • Пловдив
Лелее, Йолинка, страхотен еее  Heart Eyes сигурно е наистина доста мащабен проект, има ли го готова комплектовка или е само схема? Любопитно ми е и как се казва и на коя фирма е  Peace Ти си майсторка, сигурна съм, че ще се справиш - не съм те похвалила още за мечовците, но са като живи, всеки детайл си е на мястото  Heart Eyes а и много бързо ги оправи  Flutter Ако почнеш тая красота, ще искаме повече етапчета  Wink

# 171
Завърших иконата, изпрах я, изгладих я и ви я показвам. Доволна съм от резултата. Няма още да се слага в рамка, тъй като е предназначена за новото жилище на дъщеря ми и ще трябва да се върже с мебелите.

# 172
  • гр.Добрич
Enjest, много ми харесва иконата. Готова комплектовка ли е? Аз си я поръчах преди 3 дена от сайта на Солария, но нямам отговор. Реших да пробвам 1:1 и с конци Венус. Надявам се да дойде поръчката тази седмица.

# 173
Здравейте момичета, много кофти време днес, но за сметка на това аз се разбих да шия тези два дни почти по цял ден шия контур но много бавно става. Букета е почти готов, той ме мотае най-много, после ще върви по-бързичко ми се струва.
Spinki, честито за двете малки слънчица много да те радват   bouquet.
enjest, много хубава икона  Peace
Дуданка, страхотни са зеленчуците и аз съм се наканила да правя такава серия но не знам кога ще смогна се обещавам на някой да шия  и за моите проекти няма време

# 174
  • Варна
Spinki честито! Да са ти живи и здрави и дано ти остава време и за гоблени.
Enjest иконата е много хубава.

# 175
  • Бургас
Браво на мама Spinki   bouquet да са живи и здрави малчуганите  ylinfant  ylinfant и да слушкат много мама и тати..

Yolinka много  добро попадение newsm10

# 176
  • Пловдив
Здравейте  Simple Smile
Благодаря много за отговорите на всички, а на Айнур за схемата   bouquet
Честито на Спинки! Да са и живи издрави имного да я радват!   bouquet

# 177
Spinkiii Hug Hug Hug ама повече ще се радвам на снимки вкъщи......  Wink
Мен Арабелка вече ме "гледа" ама ще снимам  утре!  Wink

# 178
  • Benelux / Varna
Честито Spinki, да са ти живи и здрави бебоците и да радват мама, тати и бати!!!
Няма да сбъркаш с иконата, конците Венус също са много хубави,поне аз съм доволна от крайния резултат.

# 179
  • гр.Добрич
Благодаря ви за пожеланията. Hug

Здравче, снимки ще има надявам се скоро. Децата се родиха с месец по-рано и са в болницата. Още са нефотогенични. Laughing

Тази икона я поръчах, за да я ушия точно за децата. Нарочила съм си я.

Общи условия

Активация на акаунт