Бродирана красота - Гоблени 65

• 90 328
  • 714
  •   1
Отговори
# 435
mimi72 и аз се присъединявам към поздравленията за щастлив семеен живот
 newsm51 newsm51 newsm51

# 436
  • Пловдив
Страхотен удар си направила с тоя пазар  Money защо и тук няма ДМЦ  newsm45
Мими72, честито, желая ви още дълги влюбени години да празнувате на този ден (майка и татко вчера направиха 25 години  Heart Eyes ) newsm51

# 437
Благодаря ви момиичета за хубавите пожелания Hug.

# 438
  • Габрово
Някоя мама от Търново може ли да ми каже какви са цените на конците(dmc и anchor) там? Да знам дали да си купувам от Габрово или от там Simple Smile  newsm78

# 439
missing , на DMC са по 90 ст. на магазина на пазара.

# 440
за 75 и за 80 ст продават дмц в добрич

# 441
  • Габрово
missing , на DMC са по 90 ст. на магазина на пазара.
Мерси, значи ще се зареждам от там, тук са по лев, ако не се лъжа Simple Smile Дали не бяха и 1.10  Crossing Arms

# 442
  • Бургас
Добър вечер

Ето две минита за картички готови  http://poepie.snimka.bg/tapestries/moite-gobleni.305700.15436118
 Имам един въпрос преди да ги направите картички, перете ли гобленчетата?
mimi72 Честит празник!

# 443
  • Sofia
Веси, мила адашке, станали са просто чудни  Simple Smile Много се радвам, че ще можеш да си украсиш тазгодишната елха  Hug

# 444
  • София
mimi72 , честит празник!
poepie , аз ги пера, преди да ги оформя като картички.
Иваничка, и аз се сдобих днеска със същата чанта Wink Честити ти придобивки Simple Smile
Аз нямам никакво време напоследък, та въобще не съм пипвала иглата и гоблена, а така ми се шие... Дано успея да намеря малко време, че ще взема да забравя как се шие Simple Smile

# 445
Е с една година закъснение ще си ги сложа на елхата Laughing
За тези които също ги харесаха-готови комплектчета са на Орхидея.Весито ми ги подари мин.година за Коледа,но чак сега намерих време за тях. EmbarassedРамчицата на елхичката е дървена-има още 2 вида.Мисля да си ги купя да си ми станат цяла серийка.
Момичета напоследък хич нямам време за компа.Сега като се застуди се надявам да шия по-често и да ви наглеждам по-редовно.Сигурна съм ,че показвате страхотни неща и съм пропуснала доста,но с малечка ми  е трудно да следя темичката.
 newsm51Лека нощ!

# 446
Здравейте, момичета! Отново сте показали много красоти!   bouquet  Запалихте и мен с коледните мотивчета и съм решила да направя няколко картички.  Grinning

Аз пак се включвам с молба за схема.  Embarassed  Започнах да правя ето този сватбен гоблен http://eho82.snimka.bg/tapestries/gobleni.366157.15438473 . Схемата, която намерих обаче е страшно размазана и неясна. На някой намира ли му се по-хубава схема?  Praynig

Мими72, честит празник!   bouquet

# 447
Ехо, заповядай Simple Smile

# 448
Леле, Захарче, тази схема е страхотна! С моята ми изтекоха очите. Благодаря!  Hug

# 449
Добър вечер

Ето две минита за картички готови  http://poepie.snimka.bg/tapestries/moite-gobleni.305700.15436118
 Имам един въпрос преди да ги направите картички, перете ли гобленчетата?
mimi72 Честит празник!
poepie, страшно кокетни са...имаш ли схема , че аз преди много години напазарувх в Бургас цветни панами и имам същата синя...През коледната ваканция може и да ми остане време за този кеф бродирането
До къде я докара с ГК?

Общи условия

Активация на акаунт