САМО ЗА КОДОВЕ ЛАРЕДУТ - 36

• 53 366
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Здравейте, днес получих поредната си поръчка, но вместо 8 грейки ми бяха пратили само една и подаръка - сешоар !

е, на мен ми отказаха цялата поръчка и на всичко отгоре не ми възстановиха паричките  #2gunfire
Вместо да стреляш напосоки,им пиши.
Досега не съм чела на някого да не му върнат парите.

maria_2103,да не би да е разделена поръчката,провери си в суивито.

# 661
Току що получих това.

41696 и 41688 - 20% намаление на спортни стоки от колекция есен/зима 2009 до колкото разбрах и дава подарък сак Oxbow. Първия код е за розов, а втория за син сак.

# 662
Бихте ли ми дали линк или снимка на този сак Oxbow Simple Smile

# 663
пуснах поръчка за лилавия сак без да имам от спортните стоки в кошницата. Не ползвам намалението, но ми дава подаръка. Искам обаче и синия, но по никакъв начин не ми го дава! И с вас ли е така? Някой може ли да го поръча?

# 664
  • София
здравейте,тези които са си поръчвали модел на Puma - номерацията отговаря ли си,интересува ме този модел
http://www.laredoute.fr/vente-jogging-a-capuche-fille-et-garcon. … amp;numberpage=10
едва ли някой ди го е поръчвал,но поне да знам какво да правя с номерацията.

благодаря bouquet
Въпросът ти е за другата тема.

# 665
Моля ви помагайте! Опитвам се да намаля това с код, не ще и не ще .... цял следобяд се мъча ... идеи някакви?

http://www.laredoute.fr/vente-jogging-velours-garcon.aspx?produc … amp;numberpage=2/

# 666
В-М-К и аз пробвах с няколко кода, ама цъ..намаление няма овен с 50555, но за там бива да направиш 95 Е сбор и ти сваля 43 + БД.
Спайди дава само БД 39209, същото е и от разните Какадута=плюшковци които ги няма налични в момента, така че пак не вършат работа. Може и да не е от кодовете, а от намалението, което изтича днес...май след това пак ще действат 20/33.
Комплектчето обаче го има само в 2 размера  Rolling Eyes

# 667
Здравейте, днес получих поредната си поръчка, но вместо 8 грейки ми бяха пратили само една и подаръка - сешоар !

е, на мен ми отказаха цялата поръчка и на всичко отгоре не ми възстановиха паричките  #2gunfire
Вместо да стреляш напосоки,им пиши.
Досега не съм чела на някого да не му върнат парите.

вече им писах, но отговора им беше, че не съм имала недостатъчна наличност по картата, въпреки, че те много добре знаят, че поръчка не може да се приключи ако нямаш достатъчно пари необходими за поръчката, а в суивито ми пише все още "У дома", поръчката ми беше на 12/09/09, а отказа им беше на 21/09/09  newsm78 но както и да е - те като се заинтатят каквото и да им пишеш все тая - съжалявам за спама  Embarassed

# 668
  • Пловдив
Бихте ли ми дали линк или снимка на този сак Oxbow Simple Smile

има го на предната страница.......защо не четете поне една страничка назад  newsm78

# 669
  • София
Моля ви помагайте! Опитвам се да намаля това с код, не ще и не ще .... цял следобяд се мъча ... идеи някакви?

http://www.laredoute.fr/vente-jogging-velours-garcon.aspx?produc … amp;numberpage=2/

Кодовете -20/33Е си действат,стига да са спазени условията им.
Въпросният комплект успешно се намалява с подобни...

didi_68,с едно банково извлечение лесно може да се докаже плащането.
А дали изобщо са изтеглени парите за поръчката,провери в банката дали не са само блокирани.

# 670
Да,хвана се,тамън ще пътуваме с нискотарифна компания самолет и ни трябваше такъв тип чанта  Peace

# 671
didi_68,с едно банково извлечение лесно може да се докаже плащането.
А дали изобщо са изтеглени парите за поръчката,провери в банката дали не са само блокирани.
[/quote]

да, проверих - изтеглени са, дори им изпратих сканирано банково извлечение за удържаната сума - надявам се да разберат, защото сметката ми е в лева - пак им писах, но в повечето случаи получавам отговор, че работят по въпроса ... вече около месец, дано и поредния им отговор да е такъв  Rolling Eyes

# 672
  • Кюстендил

Момичета,имайте предвид,че на доста от артикулите са променени знаците,а от опит знам,че оранжевия,дори и в комбинация с лилавия(е,не се научих как се слагат тези знаци   Embarassed)май не се влияят от кодове.Надявам се да не подведа някой  Peace

# 673
  • София
Момичета,имайте предвид,че на доста от артикулите са променени знаците,а от опит знам,че оранжевия,дори и в комбинация с лилавия(е,не се научих как се слагат тези знаци   Embarassed)май не се влияят от кодове.Надявам се да не подведа някой  Peace
Аз лично,преди да пиша винаги пробвам,за да съм сигурна!
Със сигурност този знак ми е познат и знам какво значи.
Велуреният комплект на Кокон се намали с 20 евро с код за Дора,но просто сложих 2броя,за  да минат 33Е.

# 674
  • Кюстендил
Момичета,имайте предвид,че на доста от артикулите са променени знаците,а от опит знам,че оранжевия,дори и в комбинация с лилавия(е,не се научих как се слагат тези знаци   Embarassed)май не се влияят от кодове.Надявам се да не подведа някой  Peace
Аз лично,преди да пиша винаги пробвам,за да съм сигурна!
Със сигурност този знак ми е познат и знам какво значи.
Велуреният комплект на Кокон се намали с 20 евро с код за Дора,но просто сложих 2броя,за  да минат 33Е.
Е,Евке,аз чета тази тема само заради твоите постове(и малко  заради Куражчето,де),многократно си ми помагала,нямах за цел да те засегна,ами аз много се мъчих с един такъв знак по времето на кодовете за Ягодка и за това го написах.То не че повечето гледат знака или се мъчат сами с кодовете
Сега е момента да ти кажа едно голямо Мерси   bouquet
П.П и от Мъжот,щот с кода за сака Оксбоу,дет намаля 20% намаза с Адидаския анцуг  Hug

Общи условия

Активация на акаунт