"Плетачката и философския обръч"-48

• 48 324
  • 730
  •   1
Отговори
# 45
Фиф, да си жива и здрава! Много време за плетене желая!

# 46
Здравейте! Аз се включвам  с въпрос.Бях срещнала из темите една блузка от плетени на една кука кръгчета в ярки цветове.Да си спомня някои за какво говоря?А да пусне снимката отново или да ме упъти къде да я търся?

# 47
ФИФ  невероятно е .Този и аз съм го мернала и копнала в папка " Планове ". До сега заплитах едни много интересни листа за бъдещата черна пола от ангора и станаха жестоки.Предния мотив не става според мен  за това ще правя този последния , но ги нямам на този комп.

ЗУ ще им хвърлиш поглед нали    Praynig

# 48
фифундрела да е жива и здрава мама-майсторана,дори с корекция пак е много добре,и не на всеки седи добре плетка
meggylo -ти ме разби  bouquet Simple Smile,ако това ти са първите неща ,за на пред ще са по добри.добре дошла,плетеш разплиташ,плетеш разплиташ и ставаш майстор Hug

# 49
zзапис и от мен. Laughing

# 50
Новата тема и тя да е пълна с хубави новини!
В магазинчето на пазара Красно село има разпродажба на тези прежди на Коутс - http://www.coatscrafts.co.uk/Products/Crochet/anchor/Coats+Eldor … rochet+Cotton.htm 100% памук 2лв. 50грама 265 метра.
а какви цветове предлагат, имаш ли идея...трябва ми едно кълбо меланж - жълто,зелено-син...за довършване на отдавна започната блузка
И аз се интересувам от цветовете. Не съм плела от нея, време е да я пробвам
Имаше два нюанса на зеленото, бледо жълто, един два меланжа без голям контраст, сиво. Имаше и други цветове но това запомних когато си купих едно тъмно зелено за проба. За количествата - не знам, най-рано утре 16-17ч ще мога да проверя.

Много неща сте показали. Човек да не отиде на работа. Joy

# 51
  • Севлиево
Кво направихте вие бе  Crazy Изписали старата и започнали нова  Hug
Фиф честит рожден ден   bouquet Много щастие и усмивки  Hug Пуловера на мама е супер и тя е майсторка като тебе  Heart Eyes
Pinkito ще работя със Статекс и Александър  Peace За пращане , ми що да не пращаме прежди извън страната, ако си харесаш нещо и ако го имаме може и да опитам да ти пратя.
Като казахте за списания та се чудя, кое списание за плетки най ви допада  newsm78 Искам да си се абонираме за някое списание, за да има в магазина, но се чудя кое да е.
meggylo и да не беше оплела толкова неща пак си добре дошла в клуба Hug Тука сме супер дружелюбни  Heart Eyes В някои теми се изпокараха няколко пъти, а в тази цари мир /да не чува дявола де Wink/
luna аз пък шушони не мога да плета  Embarassed
Снежи майсторска работа както винаги   bouquet
tuly и аз докато бях бременна ни плетка ни гоблен ми се пипваше. Нямах никакво вдъхновение  Sad

# 52
Момичета, вече има тема 48, която бях пуснала по-рано по грешка!!! Embarassed

Скоро ще пусна снимки, на моите скромни творения - 2 комплекта шапка и шал за моят юмак!!! Wink

# 53
Фиф, супер изработка, поздрави си майчето. Пък и много добре ти стои, завид-завид.

Зоо, мерси за идеите, добри са. Но май ще направя нещо за малката. Първо -решила съм да не плета за мен, докато не разкарам поне половината излишни кила след бременностите. Второ - цветовете са бонбонени, точно като за принцеса-дундеса. Имам по 100 грама от цвят, евентуално може да взема още 100 грама лилаво, ако е останало, бяха на разпродажба. Като за моите габарити до никъде няма да стигне. Пък и ми е кеф да плета за Ани, след двете момчета мозъка ми е зациклил само на роклички.

# 54
Честит рожден ден, Фиф! Все по-прекрасни неща да сътворяваш! Пуловера е чуден! Винаги ти се възхищавам както на добрите плетива, така и на добрите снимки.   bouquet

# 55
Момичета, аз си харесах следния проект, след жилетката ми разбира се.
Лесно ми се вижда, само да удурдисам преждата.  Rolling Eyes

този модел дреха ми е легнал отдавна на сърце.

Фифу, честит рожден ден! Нека вдъхновението не те напуска!   bouquet

Булечка, твоята тема май е заминала в бъркотията. Промените обикновено дават жертви Simple Smile
много пишете, ей. Отивайте да плетете Simple Smile

# 56
фифундрела да е жива и здрава мама-майсторана,дори с корекция пак е много добре,и не на всеки седи добре плетка
meggylo -ти ме разби  bouquet Simple Smile,ако това ти са първите неща ,за на пред ще са по добри.добре дошла,плетеш разплиташ,плетеш разплиташ и ставаш майстор Hug

чакай да видиш готов последния пуловр и тогава пак ще говорим. но все пак мерси за комплиментите.
най-благодарна съм на баба ми която ме научи да си плета сама елечета на куклатая че да не и е студено. сега само се донаучавам на тънкостите.

meggylo и да не беше оплела толкова неща пак си добре дошла в клуба Hug Тука сме супер дружелюбни  Heart Eyes В някои теми се изпокараха няколко пъти, а в тази цари мир /да не чува дявола де Wink/

аз и преди пишех тук,ама като ви гледам как се хвалите какво сте сътворили срам ме хващаше да пиша,сега вече имам самочувствие Peace

# 57
ФИФ , сега се връщам от работа,та затова май последна да ти честитя празника,Бъди здрава,обичана и все така всеотдайна на хобито си,много нови красоти да сътвориш !  bouquet
Доци,, ще ти пиша на лични да се разберем нещо, Wink
Много красиви неща пак наизвадихте..

# 58

този модел дреха ми е легнал отдавна на сърце.

Титинка, ще я правим заедно. Да си помагаме.  bouquet

А ето и моите плетки, изровени набързо. Имам още, ама ... не ми се ровеше.  Rolling Eyes

И аз ли съм в клуба вече, че не разбрах нещо?! #Crazy

Мога да се отчета вече, изплетох гърба на зеленото водорасло /жилетка!/ и почнах ръкава. Изплела съм към 8 см. от него вече. Вижда се края на жилетата.  bowuu

Последна редакция: ср, 30 сеп 2009, 09:24 от big pufana

# 59

Общи условия

Активация на акаунт