"Плетачката и философския обръч"-48

• 48 451
  • 730
  •   1
Отговори
# 300
  • в баира
mar4elita : Я кажи как тоя ентрелак го направи на шапка! Как свива и през колко? Шапката е много хубава.
zoo: Признала съм те за артистизъм, как ти идва да декорираш. Пончото без украсите губи половината от красотата си. Браво!

И аз да покажа едно Preview на полата, в която се влюбих от пръв поглед и я оплетох в друг цвят. Ето оригинала - и моето въплъщение - http://media.snimka.bg/4510/015276348-big.jpg
Запазвам си правото да я покажа облечена. Чакам си подпалата тия дни, за да я облека.
Май има още поли за показване във форума, а?

# 301
Зуу ,страхотно е пончото,много ми харесва! И аз тези дни бях на бяло-черна вълна..в междодругото,ползвала съм точно тези формички за цветенца,за които говорехте малко по назад в темата,слагала съм и панделки в преждата,но много добре не се виждат..Към това ще има пола,на черни и бели точици,но сега отивам да я шия...
http://picasaweb.google.com/Karmen4eto/Kozarie#5389568784006779618
http://picasaweb.google.com/Karmen4eto/Kozarie#5389568785582528002
Имам и квадратни ,но са по различни от тези,които показахте/формички имам предвид../

# 302
Марчелита, много добра изработка, майсторина си ! Ще трябва да го сборя ентрелака тая зима, имам няколко идеи.

Зоо, наистина откъм декорации си ненадмината, имаш добър вкус и око за стилно плетиво.

Фиф, адмирации отново. И за вкуса и за уменията! Ще ми е интересно да я видя облечена полата. Доста труд е паднал. Оригинала в бордо също ми хареса много, точно мой тип дрешка.

Аз да ви кажа днес какъв експеримент си направих- разглеждайки сайта на Стенли, си правех списък какво бих си купила от тях, грамаж, цвят цена. Като теглих калема, закръглих доста сериозна сумичка. Обаче... за тия прежди тук бих платила поне 3-4 пъти повече, та май ще направя една голяма поръчка скоро от тях. Та моля за отзиви от поръчвалите от сaйта - коректни ли са, поддържат ли наличности от всичко, качеството им как е, лесно ли се комуникира?

Последна редакция: вт, 06 окт 2009, 22:48 от Анонимен

# 303
  • Севлиево
Стенли за коректни, обаждат се ако има липси от цветове и вече за качеството нищо не мога да кажа.

# 304
Доци,
бобчета на Мелбърито, твърди или меки са?
защото на моето Бали са много меки.
но плетката тръгна ,но ще е бавно, за да мога да го догодя на вид

# 305
  • София
mar4elita, чакам да покажеш  Simple Smile

Абе не е някакъв шедьовър,ама на мен си ми харесва.......Плетах я с 5 куки и затова няма ръбче от шев. bowuu bowuu bowuuЕто:

newsm20

# 306
  • София
mar4elita : Я кажи как тоя ентрелак го направи на шапка! Как свива и през колко? Шапката е много хубава.
zoo: Признала съм те за артистизъм, как ти идва да декорираш. Пончото без украсите губи половината от красотата си. Браво!

И аз да покажа едно Preview на полата, в която се влюбих от пръв поглед и я оплетох в друг цвят. Ето оригинала - и моето въплъщение - http://media.snimka.bg/4510/015276348-big.jpg
Запазвам си правото да я покажа облечена. Чакам си подпалата тия дни, за да я облека.
Май има още поли за показване във форума, а?

Супер се е получило!
Ама как ги улучвате да правят такива шарки меланжираните прежди?..

# 307
помня че Berborana/извинявам се ако съм написала грешно името ти /, беше казала че този шал за 2 часа го е изплела.  smile3501
но аз за 1 час имам това
лицевата страна : http://www.prikachi.com/users/meggylo/11U.jpg
опаковата страна : http://www.prikachi.com/users/meggylo/12m.jpg
/снимките са кофти, защото са направени с телефонче/
Плета с 10-ка игли, става бавно, но аз ще съм упорита, няма да си сменям иглите.

п.п
извинявам се ако досаждам с многото си постове, но съм неопитна плетачка, която открива нови прежди  и търся вашия опит навреме , за да не ми се налага да разплитам.

лека нощ от мен
и утре успешен плетачен ден!!!

# 308
  • София
Аз да ви кажа днес какъв експеримент си направих- разглеждайки сайта на Стенли, си правех списък какво бих си купила от тях, грамаж, цвят цена. Като теглих калема, закръглих доста сериозна сумичка. Обаче... за тия прежди тук бих платила поне 3-4 пъти повече, та май ще направя една голяма поръчка скоро от тях. Та моля за отзиви от поръчвалите от сaйта - коректни ли са, поддържат ли наличности от всичко, качеството им как е, лесно ли се комуникира?

Не винаги имат искания цвят, примерно, но пък ако нещо липсва, винаги се обаждат и питат - с какво да го заменят, ако искаш друго, изобщо... коректни са.

# 309
Марчелита, моля те, мила, не се извинявай, няма за какво  Embarassed  Hug
Фиф, отново право в десятката, няма никога да забравя оранжевата пола, която показа, с помощта на безценната Амели...Ех, момичета, все по - красиви неща показвате!   bouquet
Зуу, мила, когато имаш време, разбира се, може и на лични. Hug Heart Eyes
Сбъдваща мечти, Стенли са коректни, предупреждават при липса, което при тях се случва рядко ( имам предвид да липсва някоя прежда), смятам , че поръчката ти ще е успешна!
Пинкито, много хубав пуловер, браво!
( За онези, които не се сещат коя съм само да поясня, че преди бях Rockmama , а след това и Nightwish , та ви следя от доста време и пак съм си аз , де....уф!  Blush Laughing)

# 310
Добро ютро, момичета. По едно парче черпя рано-рано всички неуморно плетящи мамета. Hug

Зуунче, Фифунче скрихте ми шапаката, дето се казва. Браво на Вас! Не познавам по-сръчна от българката!
Марчелитка, имах предвид плетката за шапката, като споменах соленките. Много ми заприлича и на сладкиш Линцер твоята шапка. Уникат е. Сподели, моля те описанието и.  Heart Eyes

Аз завърших водораслото-жилет, остава украсата с бието и евентуално едно коланче, ако има прежда, щото вече почти няма ... Thinking

Мегилонце, твоя шал даже по-хубав от моя, аз го зарязах, че почнах чантата с шлауха сега ...  Embarassed

И малко спамец, то не може без него де ...
Желязна ръка, Найтуиш? Аз съм на концерта на Таря на 12-ти, а ти?

Последна редакция: ср, 07 окт 2009, 07:25 от big pufana

# 311
Фиф -  Party , представям си как ще ти стои newsm03 newsm03 newsm03 . Браво , след твоето изпълнение аз няма смисъл да показвам моята. И без това е черна та едва ли ще се види бордюра отдолу / който още не изплетен де / . Снощи забелязах , че една от към 400бр. съм изплела от половината й нишка и другата стои като измъкната / как го обясних и аз / и то го видях след 7-8 см. Не ми се разплиташе това платище и я измъкнах от опаковата страна и с друг конец я привързах.

# 312
добро утро на всички
зоо прекрасно е ,добър вкус,и на мен ми харесва лесно ,бързо и ефектно
марчелита ,шапки не нося,но твоята е много хубава,особено това че е на 5 куки-това е майсторлък
фиф и аз чакам фотосесия,не че се  четкам но имаш хубава фигура и нямам съмнение ,ще ти стои добре.
meggylo ,много хубаво се получава на тези куки само имай търпение до края и пак го снимай,аз съм от провинцията, но има два три магазина и са заредени добре ,бях я видяла тази прежда но освен за шал друго не се сетих за плетка,но не нося шал и шапки.квото правя все за щерката е,така че за нея ще следя продължението.
ще продължа да чета ,че пак сте писали много да не изтърва и другите.лек и спорен ден  bouquet

# 313
big pufana,
тоя шал ще е за мен или за подарък и ще го продължа аз, няма да се отказвам я  Peace

kalipe6eva ,
все едно плевен не е провинцията  Joy от тази прежда имаха само 200 гр а е нова, преди 3 седмици ходих в двата магазина за прежди на центъра и нямаха такава  newsm78 сега ако не ми стигне преждата  #Crazy ще изфирясам. иначе съм се угоровила с брат ми, който живее в сф, да мине през 2 магазина и да ми купи прежди  Peace ако не се справи със задачата си ще поръчвам от Александър.

Сбъдваща мечти ,
миналата година есента си поръчвах от Александър. по Бг пощи им изпратих каква прежда и какви игли искам и те ми ги изпратиха със Спиди./поръчвах по пощата, защото в списание Вълшебна бримка има талон за 5 % отстъпка / тази година първо ще се обадя да питам какво имат от желаните ми прежди и пак така ще си поръчам,но ще искам да ми ги пратят с Бг пощи.

# 314
Марчелита,шапката много добре се е получила!

Зуу,Фиф,адмирации - скоростно плетете и все хубави неща!

Пинкито,чакаме полата да покажеш.

Мацата,и аз не бих им отворила на куриерите!Ама ,че нахалство от страна на ХОБИ,трябвало е да ти се обадят и да те попитат потвърждаваш ли поръчката.

Сбъдваща мечти,за Стенли мога да кажа,че са много коректни.При липса на цвят,те питат с какво друго да го заменят или да не го заменят,бързи са сравнително.За качеството,ползвала съм само Кайро и Бомбай за една кука - за цените си са добри.

Общи условия

Активация на акаунт