"Плетачката и философския обръч"-48

• 48 379
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
Киунче, поръчвай я от Хобито тогава. Хубава ми изглежда и на мен.

А може ли въпросче към всички Вас, плели ли сте с Ангора рам? Че днеска една продавачка ме изуми. Каза ми, че които са плели, после са ревали от нея. Питах - Защо? Тя - защото каквото изплетат, после не е същото.  Shocked

Плела съм с Ангора рам,нямам оплаквания.Недостатък е на всички мохери,че много трудно се разплита,почти невъзможно даже.

Мащерке,поздравления и от мен за ИНЖЕНЕР-а!Пожелавам ти повече време за плетките.

Пили,хареса ми пуловерчето с мечето и то много!

# 616

Пили,хареса ми пуловерчето с мечето и то много!
Мен също то ме "грабна" най- много.
 Първата ми плетена играчка за базара - кученце.    animal037

# 617
Благодаря за успокоението за Ангора рам, момичета. Оф, пак се вързах на тия продавачки.  newsm78

Честито и от мен на колегата инж. С радост да работиш и то само това, което ти доставя удоволствие.  bouquet

Момичета, пак красотки сте измайсторили. Аз утре сним шалът от формичките.  knit

off Пилито, не питай. Размазвация беше ... има го почти целия в ютубето.  Innocent

# 618
Мериан, аз по болера не си падам,защото не биха ми седяли добре,обаче твоето много ми хареса! Браво,и то седи добре !
Мащерка,,честито и от мен! Много успехи в любимата професия,ама и повече време за плетки ти желая!
Аз нещо се отпуснах последната седмица,поддадох се на семейни ангажименти,дето все нямат край,и все някой за нещо те дърпа..но тази вечер и утре ще се плете,няма това-онова..Към края на седмицта трябва да съм готова..
Я да питам аз за машинното  заплитане,някой го беше преборил..като се наберат желаният брий бримки, как се кара пурвият опъков ред? Къде в ЮТюб го има на клипче?Дали е това Италианско започване, което дават там? Ако е това ,значи опуковият ред е нещо като ..опакова,лижева 1 прехвърлена бримка от лявата на дясната игла..? Бъркам ли ?   newsm78

# 619
  • в баира
Pilito: Ето това много ми хареса.

Dqvolicata : Моля те изчисти си кутията от лични съобщения, не мога да ти отговоря.

# 620
Отново сте публикували много красиви неща.
Маца, много добре ти се е получила жилетката. Аз започнах първата ми жилетка вчера и съм изплела 6 реда, ама са с къдрички  Simple Smile. Ще видя как ще се получи. Страх ме хваща като си помисля за ръкавите и илиците.

# 621
Фиф, благодаря за разясненията за полата   bouquet Ще се възползвам

Само ви чета и ви се радвам на новите плетива. Счупи ни се карт рийдър-а и не мога да ви покажа последните шапки, които плетох на малките. Сега изчезваме за почти седмица от София, но щом се прибера ще снимам с телефон и ще показвам.

Успешни плетки Hug

# 622
  • София
Момичета, днес е празник, Петковден. Честито на всички именници!    bouquet  bouquet  bouquet
Света Петка била покровителка на плетенето, тъкането, шиенето. Поне така казаха в Денят е прекрасен по БТВ. Аз днес няма да плета.

С Ангора Рам, плетох пролетта едно елече, ама го прах на ръка. Нямаше промяна. Но разплитането наистина е ад.

Дидка, много е симпатично кученцето. В устата кокал ли има?

Последна редакция: ср, 14 окт 2009, 11:18 от Мацата

# 623
Мацуне, миси за Ангората. Аз не обичам да разплит. Значи не става в пералня да се пере тая гад. Нищо. На ръка тогава.   bath

# 624
Ето нещо и от мен http://picasaweb.google.com/eleonorbg/zkOBlH#5392369365974446450  http://picasaweb.google.com/eleonorbg/zkOBlH#5392369369952937266 и нещо което мисля че е интерестно като модел макар да не съм го плела закупих го на дъщеря ми от магазина http://picasaweb.google.com/eleonorbg/zkOBlH#5392371195852964770

# 625
 chova , рокличката е супер! Можем ли да я разучим как се плете?
Ако не, да кажеш от къде я купи,че да тичам и аз да се редя на опашка Laughing

# 626
chova , рокличката е супер! Можем ли да я разучим как се плете?
Ако не, да кажеш от къде я купи,че да тичам и аз да се редя на опашка Laughing
         от мола на илиенци имаше страшно голямо разнообразие плетени детски неща  Shocked    ще дам и от близо снимки ако го разгадаете помагайте ми и на мен после ,за горната част са правени осморки ама за долната незнам как  newsm78   http://picasaweb.google.com/eleonorbg/zkOBlH#5392376725463626642   http://picasaweb.google.com/eleonorbg/zkOBlH#5392376729547896706

Последна редакция: ср, 14 окт 2009, 12:14 от chova

# 627
Chova, много хубави неща. Може ли модел на терличките?

# 628
Здравейте!
Много се извинявам, че се намесвам във вашата тема,но не мога да откъсна поглед от красотите , който правят вашите ръце.
Аз мога да плета на две куки.И скоро завърших две шапки и едно шалче на малката (елементарни,но толкова мога).
Merian твоето обяснение на шала е супер и се навих да го пробвам.Дано се получи както трябва.
Ето моя скромен опит за плетка
Шапките са с помощта на venividivince   smile3525

# 629
Merian твоето обяснение на шала е супер и се навих да го пробвам.Дано се получи както трябва.

и аз се навих, въпреки че съм малко боса с тия две игли....но ефекта на шала е много добър, според мен Peace

Общи условия

Активация на акаунт