Twilght/Здрач- сагата- тема 42 (за романтични вампири и буйни върколаци)

• 34 873
  • 725
  •   1
Отговори
# 390
Stich Джаспър не съм на опашката Simple Smile
Ама Сам и Дийн Simple Smile и Едуард ..  Twisted Evil

# 391
Стич, аз Ейдриън го харесвам, учудващо, много ми напомня на Чък от Gossip Girl и затова Blush
О, и аз го харесвам, само че не за Роза. Тя си е за Димитри, не я давам на друг, докато той не умре или не се разбере, че няма надежда.

Stich Джаспър не съм на опашката Simple Smile
Ама Сам и Дийн Simple Smile и Едуард ..  Twisted Evil
Уоми, значи по свръхестесвените опашки само ще се засичаме, че Едуардовата много дълга бе, няма да доживея да ми дойде реда. Grinning

# 392
  • София
Stitch - аз не го разбирам точно така...
чета и превода ...

Умението на Джейкъб с ръцете му беше забележително. Изглеждаха прекалено големи за такава деликатна работа, която извършваха с лекота и прецизност. Докато работеше изглеждаше почти грациозен.
За разлика от това, когато беше на краката си - там,височината му и големите му крака го правиха почти толкова опасен, колкото и аз бях.

по-точно заради размерите си изглежда по-тромав...но в никой случай не ми прилича на непохватен....

# 393
Пропуснах да изкоментирам Емили  Grinning    Не е толкова красива, няма го контрастът между двете страни на лицето й.    За белега  newsm78           Какви следи трябва да оставят върколашките нокти?  Колко по я гледам, толкова по не ми харесва. И по прилича на Софито  Joy    Ах,  Дени, нямаше си работа...

Стич, ще стискаме палци, иска ли питане  Grinning    Спорна подготовка тази седмица !

# 394
Angel_Dust, може би "тромав" е по-правилно да се каже, но така или иначе думата CLUMSY на английски означава "тромав, непохватен". Предполагам, че Тейлър това е казал в интервюто.

Стич, ще стискаме палци, иска ли питане  Grinning    Спорна подготовка тази седмица !
Лили, мерси много.  bouquet

# 395
И аз стискам палци  bouquet

# 396
  • София
Да, имах предвид, че в никой случай не си го представям, такъв спънат и претрепващ се на всяка крачка , като Бела Wink а по-иначе...тромав Simple Smile
И едни палци стиснати и от мен Simple Smile

# 397
Fairy, аз съм тийм Дийн по принцип, но твоите снимки ще ме накарат да "обърна резбата". А тук приличат на влюбена двойка. Mr. Green

Ами повечето така сте залитнали по Дийн, че по неизвестни за мен причини подценявате сериозно Сам. Което е добре дошло за мен де Mr. Green И за Цвети  Wink

Благодаря ви за уточненията, явно Джейк си е бил непохватен, ама аз пак съм бляла като съм чела  hahaha

# 398
Кристабел, тук съм, мила. Уча, че в петък ми е защитата, да стискате палци.
Прочетох още вчера новата глава от ФФ-то, както винаги ми хареса.  Hug
Учи Peace
Аз затова не те тормозя да редактираш ФФ Heart Eyes Hug
Стискам палци Peace

# 399
  • София, България
Да, и аз не бях забелязала , че се води непохватен  Rolling Eyes

Във всеки случай не на това беше наблегнато в книгите ...

Седя си сега тук на диванчето и си мисля - Еййййййй, голяма мръсница е тази Стефани  Joy

П.П Идва зима .. замислям се с кой отбор ще ми е по-топло  Laughing

Мисля да се ориентирам скоро, защото след Новолуние предвиждам голяма дезертьорска вълна към топлите страни  Mr. Green

Последна редакция: нд, 04 окт 2009, 23:22 от мона лиза

# 400
Мона лиза, защо така, тя Стефанито по толкова въпроси е отговорна, че няма на къде Mr. Green

Fairy, колкото по-малко сме толкова по-добре, нали, че опашките пред другите тиймове са доста големички....Crazy Да знаеш установих, че имаш влечение към недооценени герои /айде аз съм 50/50 Mr. Green/

Стич, стискам палци (:

# 401
Дами гледам, че по късните часове развихряте дискусия за братята от Свърестествено. Искам и аз да се включа и да си призная, че съм Тийм "И двамата, и двамата"  Blush
За непохватността на Джейк, и според мен е по скоро че е тромав заради ръста си.

Искам и малко снимки пак да сложа, дано не се карат, но много ми харесаха. Тази ми е много забавна. Тук вижте физиономията   на лелята отдясно, а тук момичето мисля точно го разпозна. Ох в този филм, защо го бият така, чак ми е мъчно да гледам. Тези просто ми харесват много.
И за лека нощ Роб е прекрасен ( това е любимата ми фотосесия)

# 402
Ха добър вечер!
Чета ви цял ден, но нещо все не ме обзема музата да пиша. Вече започвам да поработвам по малко и ... губя ви нишката в разговорите и коментарите.
Иначе прилежно се старая да изчитам поне бюлетините ( добре де, поне да видя снимките).

Толкова много нови и интересни книги се обсъждат вече, кога ли ще прочета и аз нещо. Бела се опита да ми побутне дневниците, но на третата страница заспах  Mr. Green Явно съм преуморена, но ей ме на - седя тука и ви чета  Hug

# 403
Феъри ти си си виновна да ти кажа.
Неделя вечер е каня се да се къшя и ти хоп пускаш Свръхестествено красиви мъже ..
После аз съм била ала бала и банята ми ала бала  Crossing Arms

# 404
Стич стискам палци  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Бела след коментарите ти, заявих на мъжа ми да ми поръчва от Сиела книгата тази седмица /те са ни дилъри и затова Simple Smile/  Hug Много ме грабна историята и сюжета от рецензийте  Peace

Хахахах Дениииии много добре си оприличила Емили на как'Стефка- уф още една актриса която ще ме дразни /заедно с Брайс-мрайс  Crossing Arms /. Лия обаче ми харесва изключително много!

Гарванът ли? Обожавам го! Брандън е за мен уникален актьор или поне беше. Много нелепа смърт Sad Но филма, музиката, исторята... просто уникални! Опитах се да гледам Гарванът 2 и 3 - абсолютни бози  Sick

Роб е прекрасен! Никой от тези другите изкушения /от др сериали/ за сега не ме впечатляват! Ми рОб си е Роб- не могат да му стъпят на "малкия" пръст на кракът  Mr. Green /нали е с 46 -ти номер обувки май/

Ааа Цвети мерси за дозите душа- ох направо оплакнах окото днес, а гифовете са чудесни. Мерси  Hug А и все забравям да ти кажа, че снимката-мантра и аз я признавам  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт