Twilght/Здрач- сагата- тема 42 (за романтични вампири и буйни върколаци)

• 34 520
  • 725
  •   1
Отговори
# 450
  • Разпиляна във въображението
В Робсед има нещо от Вас. Много съм горда и като прочетох Bulgaria и направо Grinning

# 451
В Робсед има нещо от Вас. Много съм горда и като прочетох Bulgaria и направо Grinning

А да скановете от Гламър.. ох... аз... Роб така да не го харесвам на тази снимка, че чак ми пречи да се зарадвам Crazy А снимката е обърната с програма настрани, затова е толкова странна. Thinking of Rob са я върнали в правилна позиция като са ни качвали скановете и изглежда по-нормално за щастие. Горкият Роб Blush

# 452
Здравейтее!
Сега се връщам от цял ден лекции и упражения и почти изпушвам, но всичко е наред Laughing

Кристабел мерси за бюлетина  bouquet

Злата с метлата, честит рожден ден Hug Желая ти да си много здрава, щастлива и обичана (((:

Като видях видеото как преследват Роб и Кристен и направо се отвратих Stop Sad
Кажете ми защо се държат така тези хора?!(папараците) Защо?! Има ли някаква реална и значима причина да тормозиш, подчертавам - да трмозиш умишлено друго човешко същество и да навлизаш в личното пространство на другите просто от кеф. Как не им става гадно като виждат каква реакция предизвикват...Добре де ами, ако това бяха те или техни близки и им се нахвърлят като лешояди някакви фоторепортери - какво щеше да е тогава?!
Ау много се ядосах, честно....
Нормално ли е постоянно да си живееш сред 4 стени, образно казано, да притичваш от такси във фоайе и обратно...да не можеш да излезнеш на кафе/ресторант/бар без някой да ти окепази края на вечерта....това рано или късно се отразява на психиката доста зле и какво ще стане - най-много да си намразят феновете...
Това тяхното е по-зле от домашен арест - те са в непрестанно бягане и криене като престъпници издирвани от цру...ох, спирам, че драснах клечката ooooh!

# 453
Вече поразпускам  Laughing
Злата, честит празник! Желая ти много обич, късмет и успехи! Повече време за манията- също е добро пожелание  Grinning
Дени, вярвам, че утре ще си по-добре вече. При нас доста народ боледува в момента. Аз си минах по реда и изпуснах тогава срещата на кафе с Цвети и Жанчето.  Радвам се за Лейдитата, че ги цитират тук там  Laughing

Веси, надявам се да си добре, щом се обаждаш.
Кристабел, за бюлетина   bouquet  
Като казах новини, се сетих за поста на Дени относно папарашките изцепки върху Роб и Кристен. Не мога да се съглася, че по този начин трябва да се задоволява пазара и да се продават списания, и какво ли не. Направо ми се обръща стомаха. Та феновете не искат кръвта на звездите си! Колко лесно се забравя, че всички сме хора и трябва да се уважаваме един друг, независимо с какво си изкарваме прехраната. Трябва да има умереност.

А, да кажа, че харесвам Джейми, то не е като да не съм го казала вече.  Mr. Green   В тази връзка и Кай одобрявам, поне доколкото снимките ми дават инфо.
Хайде спирам, че се олях.

# 454
  • София
Здравейте Simple Smile

Тежък ден в училище. Добре че поне времето беше страхотно топло днес, та последните часове бяхме навън Simple Smile

Много ми е кофти и на мен за снимките на папараците, затова се опитвам да ги избягвам, а клипчета изобщо не гледам.

Списанието Glamour го имам от миналата седмица, радвам се че най-накрая и ние започваме да влизаме в час с нещата Mr. Green
Видях коментарите, че е странна снимката, ами странна е, приложили са и хоризонтален флип, силно подкрепям Gozde от Robsessed: "Ако не е повредено, не го поправяйте". Всъщност това ли е което вижда Роб в огледалото?
Трябва да пробвам да видя колко ли съм смешна така Joy

Злата с метлата, Честит Рожден Ден! Hug
Много здраве и усмивки и весело прекарване на празника! Simple Smile

Благодарско за бюлетина  bouquet

Опитвам се да се въздържам от спойлери за филма, но от това което съм видяла, май ще ми хареса много Crazy

Започва вечер, посветена на Дневниците... Mr. Green

Последна редакция: пн, 05 окт 2009, 19:34 от eaven (MonkA)

# 455
Злата с метлата, честит рожден ден  bouquet

# 456
Дени аз се записах с коментарче за снимката Simple Smile Айде да оздравяваш вече  Hug Hug Hug

За папараците: Не мога да повярвам че в държава в която дават по 10 гд за тормоз над животно, за явен тормоз /психилогически и  физически/ над човешко същество, няма закони? Няма за папараците  #Cussing out newsm78

Снимките са жестоки Simple Smile

Злата с метлата- да си жива и здрава!!!

# 457
Аз като типичен рак, вземам нещата навътре за всичко, още ми е мъчно за Роб и Кристен...сещам се лятото пак имаше една такава случка дето Кристен я приклещиха в един гараж сууууупер гадно....
Трябва да се вземат някакви мерки...

Монка, какви са тия дезертьорски действия...основавам движение "спасете тийм Роб" и "не на папарашката лудост"

# 458
ВЕЧЕРЕН БЮЛЕТИН от Здрачното място
Изготвен от http://twifun.wordpress.com/

1. Сбита статия със скорошните новини около Robert Pattinson

Каква седмица ще бъде без един тон новини свързани с Робърт Патинсън?

Няколко интересни истории се промъкват през последните няколко дни, за да е по-лесно за тези от вас, които търсят по-малко пикантни заглавия, свързани с Патинсън. Това е за вас.

Първо, няколко известни личности имат да споделят нещо или две за Патинсън.

Цялата статия може да прочетете ТУК

2. Момчетата от "Здрач" сред най-красивите в Русия

Останалото ТУК

3. Специално издание на ‘New Moon’ в Бразилия

Наскоро беше издадено специално издание на „Здрач“! Сега ще бъде пуснато специално издание и на „Новолуние“. Това е корицата на книгата:

4. Taylor Lautner е на корицата на аржентинското списание ‘Tú’

5. Има ли студенти по маркетинг - успешната промоционална политика на "Здрач"

Останалото може да намерите ТУК

6. Из дебрите на Фейсбук - още един хубав колаж на Роб

7. Steve Johnson за „Chicago Tribune “ Интервю с почитателите на вампири

Ето част от интервюто :

Първо да споменем няколко грешни впечатления за Здрачния феномен:

–Феновете са само крещящи тийнейджърки. ГРЕШНО. Също така има много викащи, майки на  средна възраст, които посетиха „Official Twilight Convention“ проведен в Rosemont през изминалия уикенд.

–Това е история за любов с вампир и символ на тийнейджърската сексуалност. ГРЕШНО. Това е история за любов към вампир и любов към върколак.

Цялото интервю може да прочетете ТУК

8. Joy magazine – интервю с Kristen Stewart
- интервюто е от 2008г. но е интересно.

Мексиканското списания Джой интервюира кристен Стюърт през Септември. Тя украси корицата на Ноемврийския им брой с много голяма статия наречена „Роди се звезда“. Очевидно е, че интервюиращите са големи фенове на „Здрач“ и на самата Кристен, така че това е едно много добро интервю.

Разкажи ни за кастинга.

Тогава снимах Adventureland в Питсбърг и изобщо не бях чувала за книгата преди да ми предложат ролята. За мен „Здрач“ беше просто поредния сценарии, който ми попада. Явих се на прослушването без да знам колко желана е ролята.

Какво те накара да си кажеш „Трябва да изиграя тази роля”, след като прочете книгата?

Имам две любими сцени, но тази, която наистина се открои за мен беше когато Едуард се разкри пред Бела на огряната от слънцето полянка. Тогава Бела поема контрола над всичко.

Останалото можете да прочетете ТУК

9. Pattinson – „Избягвам да посещавам места, където мога да бъда забелязан“

Pattinson избягва да ходи на своите любими места

Twilight’ звездатаr Robert Pattinson заявява, че сега избягва да ходи на своите любми места, защото те винаги гъмжат от папараци.

Според Showbiz Spy, актьорът заявил: „Аз съм обикновен, аз харесвам нормални неща. Но сега има невероятно много слухове за местата, които обичам да посещавам, затова аз не мога да ги посещавам вече.

„Един път се опитах. Исках да празнувам рождения си ден на същото място, където го правя, и беше тотален провал. Имаше толкова много хора и не успях да си прекарам изобщо добре“.

„От този момент се опитвам да се избегна места, където могат да ме видят и да стана обект на папараци и любопитни хора.“

10. Twilight: Актьорът от „Новолуние“ Jamie Campbell-Bower издава за тайна гола сцена във филма

Всички фенове на „Здрач“ са виждали прекрасното тяло на Taylor Lautner и горещите снимки на  Robert Pattinson без горни дрехи, но една от звездите на Новолуние, Jamie Campbell Bower казва, че сагата ще включва голи сцени.
Той съобщил на сп. People: „Всички бяхме в една сцена, напълно голи,“ 20 годишния британски актьор споделя, който играе ролята на Кай от клана на Volturi в следващата втора част на сагата – Новолуние.

Останалото може да прочетете ТУК

11. Снимки на къщата на Стефани Майер, в която живее от 2007г.

12. Flightless Bird, American Mouth (Iron & Wine)

ПРЕВОД

Бях младо, енергично момче,
което се впускаше в мечтите и търсеше бъдещето си.
Но ти се влюби в същността ми,
въпреки лукса и парите, които имах.

Но когато реалността ме раздели с теб,
аз загубих себе си.
И се вкопчих в надеждата, че все още ме обичаш
И започнах да те търся навсякъде.

останалото - клипа и текста на английски и нейния превод - ТУК

13. Twilight FanFiction Blog във Facebook

Мили съфорумки, на 30 септември 2009г. създадохме своя група във Facebook.
Групата е The Official Twilight FanFictions - Bulgaria
И в нея текат две дискусии:

- War of the teams Simple Smile
- Бела на Едуард или Бела на Джейкъб

Заповядайте в обсъждането им !

14. Честит рожден ден на Злата с метлата

Много любов, здраве и успехи Simple Smile
Най - вече повече свободно време за Форума и нашата тема!
Целувки и наздраве  Hug

# 459
  • Разпиляна във въображението
Злата с метлата - Честит рожден ден! Много здраве и късмет.

Няма да слагам снимка, а ще те поздравя с ново страхотно клипче по "Здрач" и нека това бъде моя поздрав към теб.

поздрав

# 460
  • София
Монка, какви са тия дезертьорски действия...основавам движение "спасете тийм Роб"...
Joy Joy Joy

Специално за теб:  Heart Eyes

Тази снимка просто ме убива всеки път Crazy

# 461
Добър вечер ( то скоро ще стане време за "лека нощ", но все пак  Mr. Green )

Разгледах всички снимки от companion-а, вече наистина нямам търпение.
В този ред на мисли, каква е възрастовата група, за която е подходящ Новолуние? ( питам по повод изречението за голите сцени newsm78 щото ако е така..много гадно, ще ми развалят филма)

Много ми се иска да ви отговоря на всички, но наистина не мога да запомня всичко, макар и темата напоследък да замира...
На мен лично ми се загуби желанието да пиша ( не че моето писане е суперважно), но имам чувството че темата се превърна само в рекламна за статии, снимки, блогове, клипове и т.н. и загуби очарованието на дискусиите, които водихме до посред нощ и на никой не му се лягаше. Може би след като гледаме филма ще ни залее такава еуфория, че... ще се разпишем пак, но ми се ще (ако някой изобщо го дразни това) да се опитаме отново да създадем тази приятна среда. Иначе се връщаме в дните от училище или дори в предаването кой е по-по-най ( пресен пример от последните дни с двете групи във Фейсбук)

И докато е все още днес да се присъединя към пожеланията за Злата за прекрасен рожден ден!   bouquet  bouquet  bouquet

# 462
Монка, мерсии Heart Eyes
Уоми, благодаря за бюлетина   bouquet

tanzen, Джейми отдавна се пошегува относно сцените в Новолуние и те всички му повярваха. Спокойно, няма да има такива с Волтурите (:
А относно дискусиите - и на мен ми липсват, но след толкова много изписани теми сигурно леко са се поизчерпали нещата. Сигурна съм, че след като излезне филма ще има "взрив" в темата Mr. Green

# 463
tanzen, няма как да е като преди, защото всичките теми сме ги обсъдили по два-три-четири пъти, че и отгоре. Simple Smile И снимките на Роб сме ги изгледали по няколко пъти. И реално всяка една дискусия завършва много бързо, защото няма нищо ново, което да си кажем.
Реално в момента темата просто е в режим на изчакване до премиерата, когато ще живне. Дотогава можем да се опитаме единствено темата да не отиде на трета-четвърта страница Wink
Колкото до бюлетините - реално те са от малкото неща, които съдържат нещо ново сред тукашните постове и държат темата да не замре Peace

# 464
А ако искаш дискусия танцен
заповядай сцената е твоя . Кажи какво искаш да обсъждаме аз съм насреща винаги знаеш.  Peace Hug

Общи условия

Активация на акаунт