Twilght/Здрач- сагата- тема 42 (за романтични вампири и буйни върколаци)

• 34 799
  • 725
  •   1
Отговори
# 435
и повече свободно време за темата  Hug

Това пожелание номер 1 Mr. Green

# 436
  • Разпиляна във въображението
Готина инициатива. Викам си - ще участвам, така или иначе правя среднощни напъни в такава посока, които ми се отразяват на общия ми тонус. Влизам, гледам и .... - нищо. Ще пробвам пак.

Линкът се отваря идеално. Явно при теб само има някакъв проблем. Грешка ли ти дава? Не се отваря? Или?
Излзиа си блог поста със снимката и под снимката си пише "Коментарите ви очакваме в темата във форума!" (за по-прегледно, но го обсмиляме дали така да остане)

Не съм се изразила както трябва. Извинявай. Нищо не успях да измисля за снимката, нещо настроението ми не е както трябва. Направих напън-два и реших да се пробвам отново. Закопахте ме с нея, честно. Или по-добре се справям с текст newsm78

# 437
Miriel, соУи.... изпържил ми се е мозъкът от температурата, ама грааааааааам не съм те разбрала правилно, ужас Joy Ох тези дни правя разнии магии в ю тюб и в сайт за броячи и питам едно девойче постоянно (тя  на 13) заа разни неща, които не са ми ясни и се чувствам като баба Sad Хептем ме закопа ти... като разбрах как.. не съм те разбрала... къде се изля тоз мозъъъък..............

# 438
Наистина снимките са страхотни, е и отличното качество много допринася.  Simple Smile
Аро, Кай и Марк никак не ми изглеждат древни вампири, по съвсем друг начин си ги представях, четейки книгата. Или моите представи са сбъркани или вижданията на авторите на филма.  Rolling Eyes

# 439
Ами и аз не съм се изразила много точно. Но при първия си напън да напиша нещо смешно и трябваше първо да вляза във форума, а мислих че направо си пиша (нали си имам регистрация Wink).

Кай изобщо не изглежда древен, нито пък ми всява някакъв респект.

# 440
За Кай или добро, или нищо Mr. Green

# 441
  • София
hahaha hahaha hahaha

На мен ми харесват общо взето...даже мисля на екран ще са по-добре от колкото на снимки....

Може би защото като кажат древен, не си представяме, някой 20 годишен младок....но пък в тази книга май стар вампир няма Simple Smile

Злата с метлата  newsm59

# 442
Много точно, ама ти си малко пристрастна.

# 443
ама ти си малко пристрастна.

Това си е understatement Crazy

# 444
  • София
Кой, аз? пристрастна? защо? нали не азSimple Smile

Маркус най мн ме кефи иначе от тях Simple Smile той си е древен Simple Smile
а Алек ми е смешко Simple Smile

# 445

ама ти си малко пристрастна.

Това си е understatement Crazy

Точно за Деничка се отнася, но Angel_Dust твоето мнение е излязло преди моето Wink

# 446
  • София
 Mr. Green и аз така помислих....не се разпознах хич  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

отивам да си направя следобедно кафе и да прочета най-накрая бюлетина   bouquet с предварителни благодарности Simple Smile

# 447
Здравейте  !   Hug

Благодаря за бюлетина , страхотни снимки и новини        bouquet
От Волтури най-много харесвам Джейн и Деметри   Heart Eyes

Дени, инициативата е страхотна , ще оставя коментар и аз   Hug

Злата с метлата , Честит Рожден Ден !   Hug

# 448
Аз очаквам Лейдитата да се похвалят. Чакам, чакам, чакам Whistling

# 449
Аз очаквам Лейдитата да се похвалят. Чакам, чакам, чакам Whistling

За какво?