Twilght/Здрач- сагата- тема 42 (за романтични вампири и буйни върколаци)

• 34 802
  • 725
  •   1
Отговори
# 420
Ужасни са  #Cussing out
И ако е така всеки ден незнам Sad

Всеки ден е или поне всеки път, когато 2мата решат да излязат от хотела.. Това не е нормално просто.. Да тичаш от колата до ресторанта или от колата до хотела, като престъпник.

# 421
Дневен Бюлетин

Новини :
НЕВЕРОЯТНО!!! ВИДЕО ЗА СНИМАНЕТО НА НОВОЛУНИЕ + БОНУС ОЩЕ НОВИ СНИМКИ!
Видеото и всички снимки тук
HQ 105 СНИМКИ С ОТЛИЧНО КАЧЕСТВО ОТ NEW MOON MOVIE COMPANION!!!
(  голямо благодаря на Мона   bouquet за качването им)

всички тук
Нова снимка на Кристен и Робърт от 3.10.2009! ( намерена от Мона  Peace)

Още нови снимки на Робърт Патинсън!!!

всички тук
Taylor Lautner на мач на Dodgers !!!

всички снимки тук

Алекс вече е на Twitter! вижте тук

Интервюта :
veselinka-завръщането! Wink
С радост се завръщам с едно прекрасно интервю на Кристен. Насладете се и вие..

Кристен Стюард и Денис Хопър за списание Interview

"Първото десетилетие на 21 век, което е своя край, е в сериозна опасност да бъде запомнено като време, в което славата се измерва чрез туитване, Facebook и силата на блоговете. Но точно преди вратата да се затръшне се появява някой като Кристен Стюард.
Само на 19, Кристен вече си е спечелила място в световната попкултура. Това място й отрежда ролята й в Здрач, който в случай, че сте били на Марс, е първата част от сага, разказваща за вампири, върколаци и живота на тийнеджърите във Форкс, Вашингтон. Героинята на Стюард, Бела Суон, е новодошла в града, бори се с това да бъдеш нов в училище и с факта, че бъдещето й “гадже” Едуард Кълън /изигран от Робърт Патисън/е 104 годишен вампир. "
пълният превод тук

Интересно

Скитница ( рецензия на книгата от Bella )
"Ако някой ми беше казал преди няколко месеца, че мога да харесам роман на Стефани повече от “Здрач”, щях да му се изсмея в лицето. Но явно или наистина всяко чудо е за три дни, или просто прекаленото много снимки на Роб, които изгледах през последните месеци, все пак си казаха думата, и то в негативна посока. Истината е, че, колкото и да си обещавах, не съм взела да чета поредицата за втори път, а от известно време избягвам и да гледам филма. Вярно е, че съвсем скоро ще излезе “Новолуние”, и тогава истерията сигурно отново ще ме обхване, но в момента съм в един спокоен период, и не мисля за Едуард (поне не непрекъснатоJ "
цялата тук

Днес с „24 часа“ или „Труд“ може да закупите „Дракула“. Книгата, с която започна всичко  Grinning (мерси Bella  Peace)  повече тук
New Moon колаж! (намерен от Мона Wink )

Screencaps of Robert Pattinson in The Summer House!

всички тук
Още една поема от фенка по "Новолуние"
" She drives the car away
She tries to stop her tears
But in the end she knows
There is nothing to calm her fears
She was forbidden to remember
But terrified to forget
Because she knew if she moved on
She’d be full of regret
Yet she found new love
Love in a friend"
цялата тук

Видео материали:
Clevver TV Video: New Moon Official Illustrated Movie Companion Preview тук
Clevver TV Video: Stephenie Meyer’s “The Host” да се филмира! тук
New Moon Trailer en Espanol!(много е смешно на испански Laughing ) тук
Jackson Rathbone във филма Hurt ! тук

Намерете ни във Фейсбук ( съобщение от Bella )
" Здравейте, исках само да ви кажа, че направихме група във фейсбук Twilight BG Fan Club. Това не е профил задължително на този блог, а просто място, където да се съберем българските фенове, за да можем да коментираме събитията на родния си език, да се уговоряме да ходим заедно на примиерата и защо не да си правим здрач срещи. Намерете ни и се присъединете към нас! "

Предишните бюлетини тук

# 422
Айде и днес снимки от компаниона... Аз май да се скрия...

# 423
Интервюто е интересно да Simple Smile Четохме го още вчера.
Пуснато в нашия бюлетин .Горката Кристен.  Cry

# 424
  • Разпиляна във въображението
Айде и днес снимки от компаниона... Аз май да се скрия...

Дени, сори мила, за това че се повтарят новини и от вчера, но така ще е.

При нас грее слънце, но настроението ми е нещо тъмно и мрачно и тъпо, точно като дънките на Едуард Sad

# 425
  • София, България
Кристабел, благодаря за бюлетина  Hug
много пъти си ме споменавала  Laughing

# 426
При нас грее слънце, но настроението ми е нещо тъмно и мрачно и тъпо, точно като дънките на Едуард Sad
Joy

# 427
Кристабел благодаря много.
И особено много за снимките от The Summer House  Shocked  Crazy  Blush . Невероятни са. Още немога да си нормализирам дишането. Много ми харесаха.
Започнах да съжалявам Кристин. Вижда се, че едва издържа вече. Роб по - се държи, но на нея й е доста трудно.
Снимките с добро качество са супер, колкото и да се опитвам да не ги гледам. Май все пак ще се изкуша да разгледам всички, но все още не. Ще се опитам да е след като гледам филма на премиерата.

# 428
  • Варна
Благодаря за бюлетина  Hug
Аз намерих сили в себе си да не гледам снимките. Няма повече, каквото мерна, мерна иначе няма да ровя и да рзглеждам линковете...
Излизам,че, от Здрач не мога нищода свърша, то на мързела все някой друг му е виновен де  Blush

# 429
Момичета, искам да ви споделя за новата ни забавна инициатива. Всеки понеделник ще пускаме смешна снимка, на която очакваме да се направи подобаващ коментар.. Събираме коментарите.. Правим анкета.. И коментарът събрал най-много гласове отива в рубриката ни смешен вторник Laughing

Caption this, седмица 1

Развихрете възображението си. Аз за сега развихрям само термометъра Sad

# 430
  • Разпиляна във въображението
Готина инициатива. Викам си - ще участвам, така или иначе правя среднощни напъни в такава посока, които ми се отразяват на общия ми тонус. Влизам, гледам и .... - нищо. Ще пробвам пак.

# 431
Готина инициатива. Викам си - ще участвам, така или иначе правя среднощни напъни в такава посока, които ми се отразяват на общия ми тонус. Влизам, гледам и .... - нищо. Ще пробвам пак.

Линкът се отваря идеално. Явно при теб само има някакъв проблем. Грешка ли ти дава? Не се отваря? Или?
Излзиа си блог поста със снимката и под снимката си пише "Коментарите ви очакваме в темата във форума!" (за по-прегледно, но го обсмиляме дали така да остане)

Последна редакция: пн, 05 окт 2009, 14:33 от Dеничка

# 432
Здравейте!
Не съм влизала да ви чета миналата седмица и вие сте изписали света! Сега сядам чинно да изчета всичко, че имам още от предната тема да наваксвам. Само исках преди това да ви почерпя - имам рожден ден днес.

# 433
Честит рожден ден, всичко най-хубаво  bouquet!

П.С. Вече може да се оставят коментари и към самия пост Peace

Последна редакция: пн, 05 окт 2009, 14:39 от Dеничка

# 434
Честит Рождне ден
Много радост и щастие Simple Smile и по малко тъга и зълзи Simple Smile
Много късмет и любов Simple Smile и повече свободно време за темата  Hug

Общи условия

Активация на акаунт