Twilght/Здрач- сагата- тема 42 (за романтични вампири и буйни върколаци)

• 34 809
  • 725
  •   1
Отговори
# 405
И мен ме хванахте за новата книга на Стефани, но доста непрочетени понатрупах напоследък и мисля, да ги изчета и тогава да се хвана за нея (:

Бел Ами, колко хубаво, че признаваш снимката-мантра. Ние с Монка си мислехме, че нещо ни е доста сбъркано, че само ние я харесваме Mr. Green

Айде банда, лека нощ от мееен Hug
Тийм Робуърд
Тийм Джаспър/Джаксън
Тийм Емет/Келан
Тийм Тейкъб

# 406
  • София
Ужас, заспала съм и майка ми не ме събудила защото съм спяла "много сладко"! И сега какво ще правя цяла нощ, а? Спах повече от 5 часа #Cussing out

Цвети, ти си ми спасението, тимът разчита на теб Heart Eyes

vessi-nia, щях да започна да обяснявам как аз-изобщо-не-съм-такъв-тип-човек-и-няма-никакъв-шанс, но както се казва, Никога не казвай никога. Хубави думи, благодаря ти. Simple Smile

Ianamama  , даже не бях чувала за този филм Simple Smile

Гледам сте обсъждали компаньона. Аз лично ще почакам малко, бяха ги пуснали в Сиела преди време, така че може да заредят и новия Mr. Green

Бел Ами, да ти кажа, че от гифчето ти чак ми се приисква да съм пушач. Луда работа Crazy Страшно е Heart Eyes

О, и откъде мога да намеря Дневниците на английски? Изобщо има ли ги и какви пари да си приготвям? Някой да знае? Simple Smile

# 407

Добро утрооо!
Гледам вчера пак сте привършили рано дискусиите, тази почивка от здрача за премиерата ли я правите, аз не мога така Crazy

Монка, разбира се, че ще спасявам каквото остане от тийма след Новолуние и след Дневниците и ъъъм другите вампирски истории и след всичко друго по което се заглеждате Mr. Green
цък

Ще ви чета чааак довечера, сега изчезвааам (:

# 408
Тъкмо мислех да ви изненадам с кафето в този ранен час  Grinning    Цвети била голяма ранобудница.

Днес и утре са ми трудни дни, та съм се събудила по никое време.
Ще намина в темата следобед, а сега успешен ден и хубаво време !

За Роб, Бела и Джейк си знаем  Mr. Green

# 409
Добро утро!   food010

Цвети, мерси за кафенцето! Определено имам нужда от едно такова, че очите ми са такива =>  smile3556

Тази нощ сънувах Стефани-то Майър! Обяснявах й как се пише книга...  hahaha bowuu

# 410
  • Варна
Добро утро!
Явно дъждът ви виляе добре, изписали сте сума ти страници  Mr. Green
Аз така съм потънала в Wide Awake (пак фф, знам неизличимо е поне засега), че и темата не отварям. Ммм, разкошен е..
Аз откога се каня и на Дневниците и и на Mortal instruments, ама пусто съм заседнала във ФФ Blush
Стич, късмет и успех!
Тъкмо се навих за Скитницата и гледам пак 24 лв, еее прекаляват..
Цвети, омагьосвам се от гифчета  Crazy
Признавам, спящият Джейк е сладурче, което си е истина истина е..
Мисля,ч е след Новолуние ще излъчим екип за ликвидиране на стилистите. Дори училищната лу ризка лъскава  Sick Ужаст!!

# 411
  • Разпиляна във въображението
Добро утро на всички.

Мисля,че след Новолуние ще излъчим екип за ликвидиране на стилистите. Дори училищната лу ризка лъскава  Sick Ужаст!!

Ами то излиза, че Едуард ще изкара целия филм в 4 комплекта дрехи. Wink

# 412
  • Варна
Добро утро на всички.

Мисля,че след Новолуние ще излъчим екип за ликвидиране на стилистите. Дори училищната лу ризка лъскава  Sick Ужаст!!

Ами то излиза, че Едуард ще изкара целия филм в 4 комплекта дрехи. Wink
То си е направо обида спрямо образа на Алис от книгите  Crossing Arms

# 413
  • Разпиляна във въображението
Най-малкото е обида към Алис, да. Съгласна съм.

Никой обаче не ми помогна в моята драма - с какъв цвят дънки е Едуард в последните кадри на филма Sad

# 414
Тъкмо мислех да ви изненадам с кафето в този ранен час  Grinning    Цвети била голяма ранобудница.

Цвети не че е ранобудна, просто не е спала тази нощ newsm48

Добро утро и от мен на всички Grinning

# 415
Добро утро Simple Smile На всички Simple Smile
Аз се потапям в работа Simple Smile днес няма да ви досаждам много.  bouquet

# 416
Добро утро.
Miriel най-вероятно са пак черни, какво други да са. 4 чифта дрехи - 3 от тях с черни дънки. Другия - тъмносини.  Mr. Green
И аз днес няма да съм много тук, сядам да чета пак за изпит.
Лек ден на всички.

# 417
  • София
Аз пък си представям колко му е било кеф на Роб 3 месеца да носи все същите дрехи. Да не е лесно всеки ден да е с нови? Laughing

Добро утро Simple Smile

Отивам да гледам филмчета, а после съм на даскало. Започвам вече сериозно годината, че не съм се мяркала повече от 2 седмици Joy

Осъзнавате ли, че остават все по-малко дни до премиерата? Crazy
Спомням си като бяха 4 месеца, струваше ми се цяла вечност, а сега е другия месец Crazy

Цвети, от тази снимка направо ми се прияде сладко Blush

# 418
# 419
Ужасни са  #Cussing out
И ако е така всеки ден незнам Sad

Общи условия

Активация на акаунт