Twilght/Здрач- сагата- тема 42 (за романтични вампири и буйни върколаци)

• 35 034
  • 725
  •   1
Отговори
# 60
Лелее нова тема, та и до 4 страница!  fiuuuuuu

Мерси за кафенцето, имам нужда от едно такова. Забавих се в градината и нямах време да мина да си взема, че много закъснях!  ooooh!

vessi-niaPeace  Peace

# 61
Добро утро  Hug
vesselinka Да се оправяш бързо и да не ти се случва друг път   bouquet
Днес какво ще обсъждаме  newsm78 някой има ли идеи ?

# 62
  • Разпиляна във въображението
Бел, прочетох статията и да ти кажа малко се замислих. Докато не премине снимачния период на "Здрач" сагата мисля, че голяма част от феновете на Роб ще очакват във всички филми да бъде ако Едуард. Ето един пример - снимките на "Remember me" - какво виждате там? Аз виждам Едуард по-добре облечен и стоящ на слънчева светлина.

# 63
  • Варна
Добро утро! Сефте да стана преди 12  Blush
И аз прочетох, че Роб ще снима Бел Ами, но не и "Дюн" - единя за другия Wink
Miriel, имало е вероятност да снима Дюн ли? Аз изобщо не знаех, че ще снимат нов Дюн  Thinking Роб сигурно са го спрягали за Пол Артридис (размечтах се ,  край..сините очи на Роб  Crazy)
Не е ли още във Ванкувър, че да е почнал Бел Ами?

# 64
Тези хора не се ли оплитат като снимат по няколко филма едновременно?!?  newsm78

Miriel, аз виждам същото, но мислех че в мен е проблема!  Crazy Whistling

# 65
Здравейте момичета Simple Smile  smile3525

Вчера имах много вълшебно изживяване. Както всички знаят аз все още чета сагата. Бях на края на 3-тата книга и много страдах, че трябва да чакам докато се добера до 4-тата (понеже книгите не са мои, аз съм една от всички на опашката). Направо не можех да си представя как ще издържа... И прибирам се вкъщи и какво мислите виждам.... 4-тата книга, а вътре бележка "Защото те обичам". Моя възлюбен ми направил подарък... После каза, че си заслужава само за да види и наполовината от радостта ми... Другия месец обеща да се сдобия и с първите 3 книги.

Поздрави от мен, радвам се, че ви има!

Последна редакция: ср, 30 сеп 2009, 10:22 от Duchess

# 66
Здравейте момичета Simple Smile  smile3525

Вчера имах много вълшебно изживяване. Както всички знаят аз все още чета сагата. Бях на края на 3-тата книга и много страдах, че трябва да чакам докато се добера до 4-тата (понеже книгите не са мои, аз съм една от всички на опашката). Направо не можех да си представя как ще издържа... И прибирам се вкъщи и какво мислите виждам.... 4-тата книга, а вътре бележка "Защото те обичам". Моя възлюбен ми направил подарък... После каза, че си заслужава само за да види и наполовината от радостта ми... Другия месец обеща да се сдобия и с първите 3 книги.

Поздрави от мен, радвам се, че ви има!

Малее много романтичен жест да поздравиш половинката си от нас Simple Smile И да му кажеш да отваря курсове да пращаме мъжовете Simple Smile

# 67
  • Срещу планината:)
Добро утро,

Преди няколко дни имах ходене до София,и понеже трябваше да убиваме малко време,решихме да идем на 3D-Диво сафари. През половината филм се чудех как би изгежал "Здрач"  в такъв формат  Thinking
Предстявах си Едуард на една ръка разстояние  и всичко останало по сагата Blush
Какво да ви кажа манията ме държи с пълна сила  Simple Smile

Приятен и успешен ден   bouquet

# 68
Ммм  Crazy Praynig

И сега

Е, добре де, как може да го  харесвате Робърт, при такъв хубавец като Тайлър ?

Последна редакция: ср, 30 сеп 2009, 10:50 от WomanitKa

# 69
  • Срещу планината:)
Уоми ти гавра ли си правиш  hahaha

# 70
Уоми ти гавра ли си правиш  hahaha

Феъри си го връща за вчера  Embarassed трябва да ми простите Simple Smile

# 71
  • Варна
btw, дори и на тази снимка е по-хубав, прекрасен и чаровен, та дори различен от Тейлър Crazy
Sorry, Fairy, но вълчето има стандартно излъчване, хич не е спешъл  Whistling

# 72
Ааааа Уоми, без такива!  smile3515

Не ме яжте, но мисля че букета от 5 снимка е за мен!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 73
  • Бургас
Бел Ами , на същото място където си чела , че Р.П. едва ли ще снима други филми!?!?, предния ден изкараха Джерард Бътлър ( обичам го ) - ирландец. Така че, ясно е колко са неинформирани и мързеливи.
Като не знаят, да четат.
Жалко , че това все пак е някакъв вид медия, а не баби на ръздумка.
Хората ги четат и разчитат на достоверна информация.

# 74
  • Разпиляна във въображението
Добро утро! Сефте да стана преди 12  Blush
И аз прочетох, че Роб ще снима Бел Ами, но не и "Дюн" - единя за другия Wink
Miriel, имало е вероятност да снима Дюн ли? Аз изобщо не знаех, че ще снимат нов Дюн  Thinking Роб сигурно са го спрягали за Пол Артридис (размечтах се ,  край..сините очи на Роб  Crazy)

Да, точно. Вчера двете новини бяха приплетени и вървяха заедно - ще снима "Бел Ами", а не "Дюн".

Общи условия

Активация на акаунт