Twilght/Здрач- сагата- тема 42 (за романтични вампири и буйни върколаци)

• 34 415
  • 725
  •   1
Отговори
# 45
  • В средата на времето
Изида, какви са тези "котешки очи" ?

Е как какви..твоите Grinning (от аватара Peace)

# 46
Момичета, добър вечер Hug
Преди малко намерих тая велика песен Paramore – Use Somebody (Kings Of Leon Cover)
Поздрав за всички   bouquet

# 47
Изида, какви са тези "котешки очи" ?

Е как какви..твоите Grinning (от аватара Peace)

Banghead Banghead Banghead Banghead
Изи, ти ме хвърли в потрес!!!! Какви котешки очи! Това си е жив вълк. Е за аватара я намалих с 1/4 и спестих вълчия вой.
Не, не, не! Вече клоня към депресията. smile3515 Отивам да си търся розовите хапчета. И да си сменям аватара. Grinning Grinning Grinning

# 48
  • В средата на времето
Изи, ти ме хвърли в потрес!!!! Какви котешки очи! Това си е жив вълк.

Shocked Вярно ли?? На мен винаги са ми приличали на очи на пантера Joy Embarassed

# 49
  • UK
Момичета, добър вечер Hug
Преди малко намерих тая велика песен Paramore – Use Somebody (Kings Of Leon Cover)
Поздрав за всички   bouquet
Това го слушам непрекъснато последните няколко дни, страхотна е тая Хейли.

# 50
Да, Лада, и за мен са очи на пантера   Joy

# 51
Хм, аз бях писала, че предпочитам Джейкъб за гадже на щерката - ама явно броите за членове на тийм Джейкъб само тия дето искат него за гадже  Joy Joy Joy Е да бях поне 10-15 години по-млада щях да се замисля, ама не съм .... hahaha

Както и да е - на мен тези дни, докато четях написаното тук, ми хрумна една щура идея как да докарам Тейлър Лаутнър в България. И понеже си падам по щурите идеи, тия дни съм планирала някои много важни срещи по министерства и агенции, свързани с това - стискайте палци, че то цялата работа е малко като в оня виц за "дипломатическата совалка или как да омъжиш дъщерята на Рокфелер за български овчар"  #Crazy Wink Ама аз не се отказвам лесно. Но повече няма да кажа нищо, за да не "урочасам" идеята. Повярвайте ми, ако стане - вие ще сте първите, които ще разберат  Wink

# 52
Изи, ти ме хвърли в потрес!!!! Какви котешки очи! Това си е жив вълк.

Shocked Вярно ли?? На мен винаги са ми приличали на очи на пантера Joy Embarassed

Хе-хе, ще го мина за мимикрия. Joy Joy

Vessi-nia, чест и  почитания за идеята. Пу, пу, да не я урочасаме. Стискам палци. Grinning

# 53
  • София
lada и аз си мислех, че е някоя пантера...проблема  сигурно е, че вълците всъщност не са така черни Simple Smile

# 54
  • Варна
Мерси за пожеланията , момичета! Нахраних, погалих и пратих да спи  Joy Joy
Лада, и аз си мислех за пантера  Mr. Green

# 55
На анкетата отговорих  с "Ще започне да плюе мъжете които качвам или които коментирам"  Tired Twisted Evil

Кристабел мерси за поздрава   bouquet  

Аз не мога да се наситя на Kings of Leon. Simple SmileА таз кака е много добра  Hug Научих малката като види снимка на Роб и да казва "Аууууу" , от "Аууу че е хубав", но засега само на Ау съм я научила, има време де Simple Smile И сега само като види декстопа или телефона ми и почва да Ауу-ка  Mr. Green

Ей сега прочетох в Робсесед, че Роб вече снима Бел Ами  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Нямам търпение да го гледам честно  Hug

Днес адски се ядосах на един сайт, ето този и най- вече на
Цитат
Е, изглежда всички запалени фенки на младия вампир ще останат малко разочаровани или обезпокоени, че едва ли ще видят своя идол в друга роля.
WTF?!?!?

Добре бе като си седнал да пишеш статия /силно казано/ малко се позаинтересувай, не се излагай така.  Twisted Evil Отвори един imdb виж аджеба тоз актьор какво снима в момента, има ли бъдещи филми и тн. Ама то самия факт, че този който е писал статията не  е чувал очевидно за "Remeber Me"  /какво остава за "Unbound Captives " или "Bel Ami"/ #Cussing out Що ли се ядосвам и аз  newsm78 Tired

Последна редакция: ср, 30 сеп 2009, 00:46 от Bel Ami

# 56
  • Варна
Бел Ами, не се ядосвай то малоумници колкот искаш. Той човека се накъса да снима, от едно място на друго..както и да е
Моят дребния е вече пълен фен, вика му 'чичкото' и ме кара да му пускам снимки и клипчета на Роб, баща му е в потрес и много се ядосва. Аз се забававлявам, ама гледам да не прекалявам, все пак мъж отглеждам не щерка  Mr. Green

# 57
Роб е прекрасен!!!
Добро утро.
Ето, и аз веднъж да съм първа за деня. Joy Joy Joy
. Отивам да си забъркам и аз такова силничко кафенце.
Специално за Мириел ,понеже не е почитателка на кафето(извинявам се ако има и друг нека също се чувства почерпен с чай).

Приятен ден на всички.

# 58
  • Разпиляна във въображението
Добро утро на всички!

danir, благодаря за чайчето! Добре ще ми дойде защото леко ме наболява гърлото.

И аз прочетох, че Роб ще снима Бел Ами, но не и "Дюн" - единя за другия Wink

# 59
Добро утро!!!!
Весе, дано си по-добре, така ме стресна с тази новина
Бързо оздравяване   bouquet
Благодаря на всички за милите коментари за моите Несватбени снимки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт