Twilght/Здрач- сагата- тема 42 (за романтични вампири и буйни върколаци)

• 34 431
  • 725
  •   1
Отговори
# 30
Ох , изчетох по диагонал колкото можах   Simple Smile

Ани , страшен съм си имала , ама ти кое момиче беше това което е искало да хвърли Роб или другото ?   Laughing

Аз бях дтраничен наблюдател  Whistling Joy

# 31
Аз няма да гласувам, нямам половинка, няма кой да ми прави забележки или нещо подобно  Whistling
Благодаря и за следобедния бюлетин   bouquet
ИИИИИ РОБ е прекрасен!!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 32
Къде изчезнаха всички Mr. Green
Ани, голям сън си имала Laughing води им списък и никога ама никога не давай да хвърлят Роб Joy

Монкааа, къде си, няма на кой да пускам специалната снимка.....но тази пак става....цък
Бия отбой от снимкораздаването поне за ден-два, да ми залипсва Роб/и аз на него....we have long distance relationship without the relationship Mr. Green/

# 33
  • София
Simple Smile аз чета отрязаните сцени точно.... мда...липсват ми в книгата  новините от Розали и после разговора й с Алис....но може би защото все пак книгите са писани от гл. точка на Бела нямаше да се вържат...

А онова със стипендията...по-добре, че го няма...никак не ми седи логично....какво ти чисто скъсване ще е това Simple Smile добре са го махнали Simple Smile

отивам да приспивам детето Simple Smile

Последна редакция: вт, 29 сеп 2009, 22:12 от Angel_Dust

# 34
Simple Smile аз чета отрязаните сцени точно.... мда...липсват ми в книгата  новините от Розали и после разговора й с Алис....но може би защото все пак книгите са писани от гл. точка на Бела нямаше да се вържат...

А онова със стипендията...по-добре, че го няма...никак не ми седи логично....какво ти чисто скъсване ще е това Simple Smile добре са го махнали Simple Smile

отивам да преспивам детето Simple Smile

Аngel_Dust, Dано да прозвучи като похвала за теб, защото това ми е целта,  до сега си мислех, че си на 19-20 години. И сега чета, че имаш детенце и си на 27 ... много отдавна не съм се объквала толкова  Grinning Може да съм се объркала, заради Рай, че заедно се включихте в Здрачната тема. Simple Smile 

# 35
  • София
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green Embarassed
с радост приемам подобен род комплименти (за такова го имам объркването ти)....  bouquet

# 36
Добър вечер  момичета, напоследък рядко имам възможност да влизам във форума, та сега се натрупа за четене. Много неща сте разисквали. Сигурно и много съм пропуснала.
Като обикновен търтей и консуматор във форума, благодаря на всички, които списвате бюлетините.   bouquet
Цвети, неизчерпаем източник на снимки за всички си.  Мерси. Hug
Феъри, какво е това изнудване, а? Как така? Теб и Изида ви смятам за флагманите на тийм Джейкъб. Е, това прозвуча така, сякаш сме цялата испанска армада.  Grinning , ама не може и да сме само трима-четирима. Сигурно  има и фенове под прикритие. Mr. Green
А, не видях никъде коментар, та искам да попитам. Гледахте ли "Зад кулисите на Здрач", или нещо от рода по НВО преди ден-два. Аз хванах само 10-15 мин. До сега не бях го гледала.

# 37
Лада, мани ooooh! Останах тука сама с голи гърди да защитавам честта на тийм Джейкъб Joy
Изи излезе в нелегалност, ти се покри и аз тука се боря да не ме претопят Joy
А то една армада - тълпи, тълпи фенове Laughing

Не съм го гледала това, какво съдържаше?

# 38
.........Не съм го гледала това, какво съдържаше?

От 10-те минути, които гледах разбрах:

1. Между Роб и Крис има страхотна химия. Hug
2. Р.Патинсън е осмото чудо на света.  bouquet

3. Трето ............и да е имало, не съм разбрала. Mr. Green

# 39

Феъри, какво е това изнудване, а?

Как какво Simple Smile Умно замислено и планирано Simple Smile И Феъри сигурно вече съжалява жестоко  Twisted Evil

# 40
lada9, ако е това, което мисля,че е - са го давали и по tv1000. Не дават нищо, което не знаем или не сме виждали, обаче си извлякла най-важното от целия материал  Flutter

Fairy, удържаш фронта ама коя мантра каза днес, а Mr. Green  Ще си запиша датата и часа, да ти напомням за напред Laughing

# 41
Лада, това все едно сме го гледали   Grinning
 Осмото чудо   Joy

# 42
  • В средата на времето
Поздрав за Водача и котешките очи Wink Grinning

# 43
.........Fairy, удържаш фронта ама коя мантра каза днес, а Mr. Green  Ще си запиша датата и часа, да ти напомням за напред Laughing

Феъри, виждаш ли ги какви са акули. Ти им подаваш пръстче, а те са готови да те нагълтат цялата. Grinning
Изида, какви са тези "котешки очи" ?

# 44
Ох, изцедена съм ...тази родителска среща/отчетно-изборно събрание на борда на родителите тотално ме ошашка и ми даде културен шок (мъжа ми обикновенно ходи на тях), така че нямам енергия и желание да изчитам старата тема сега. Не сме приключили с дадени спорове, но ще се отложат (като наближим 40та страница на тази тема  Laughing или по-скоро някои от следващите, че след два дни летя за БГ и ще имате малко почивка от мен) Mr. Green

Сега по тази тема

ChemistryLady, браво за изпита ти  bouquet (не се сещам по какво беше, но винаги е хубаво човек като взима изпити и напредва)

И точно това сънувам аз, само дето секс куклата беше Роб и някакво момиче искаше да я изхвърли, а другата я молеше да й подари Роб, да си го ползва ..................................

Joy Joy  много готино (не се майтапя)...но не го разказвай извън темата ( тук вече се майтапя)

Raii, cveti, мерси за снимките на Роб..   me like  Heart Eyes

Хайде, лека нощ от мен  Peace

Общи условия

Активация на акаунт