Twilght/Здрач- сагата- тема 42 (за романтични вампири и буйни върколаци)

• 34 413
  • 725
  •   1
Отговори
# 15
Моичкия определено ще запоне да плюе Laughing

# 16
  • UK
Трябва ми опция "Не разглеждам снимки на мъжката част от каста".

# 17
  • София, България
Трябва ми опция "Не разглеждам снимки на мъжката част от каста".

МГМ анкатата е какво ще направи АКО  , а не дали гледате снимки или не  Laughing

# 18
Хе хе, извинявам се, Изида, за грешката    Grinning     Два   bouquet    bouquet   за бюлетина.
Между двете теми мина време и един акъл, нали знаете...     Joy

Фейри, на теб пък ти благодаря за сутрешното Роб е прекрасен  Не се забравя това, нищо, че май е било предмет на сделка  Laughing

# 19
И аз гласувах, ох, първо гласувах с опция, че ще му стане непрятно, но няма да го покаже, но после размислих, и си поправих гласуването, че хем ще му е неприятно, хем ще го покаже. Той и сега лекинко го показва, като вечер така уууж безобидно ме пита дали той да изгаси компютъра.

Красе, пожелавам ти весела и приятна вечер с "вълчетата" ти, да сготвиш вкусна вечеря на рожденника, и десерт, и десерт да не забравиш.

Хайде, лека вечер от мен на всички. Аз получих обаждане от мъжа да се стягам, че ще ме води на пазар. Wink

Последна редакция: вт, 29 сеп 2009, 18:30 от danir

# 20
Здравейте  !    Hug

Анкетата е супер , гласувах , че ще му стане неприятно , но няма да го покаже , ще ревнува тайничко , но и ще се успокоява с това , че този мъж от каста е нещо "нереално"   hahaha   дано да ме разберете , че и аз как го написах   ooooh!

Връщам се да чета предната тема , до после !    Hug

# 21
Записвам се само, после ще ви чета и в старата тема, че отивам на родителска среща  

Весе,  Hug Мона ми каза за инцидента ти-  добре, че си добре- после ще гледам какви са подробностите,  Heart Eyes

До после  Peace

# 22
Здравейтееее!
Отново ви заварвам с 12 страници напред, та докато чета си пиша мнението, че ще забравя какво съм искала да кажа Laughing

Красе да ти е жив и здрав рожденника  bouquet Фамилията е върха междудругото (:

Мона лиза, мерси за бюлетина Hug
Снимките на Роб за AnOther man Magazine са чудни(НО той винаги си е едно малко чудо, даже и мърлявичък! Mr. Green) а и са черно бели..ммм..
Чудя се дали на някоя друга известна личност толкова са се обсъждали изцапаните панталони...че то не бяха вафли, понички, наркотици и кроасани...
Трите нови постера и те ми харесват...и по-специално Джейн и Пол - съвсем ми вдъхват респект! Mr. Green

Raii, прекрасни снимки на Роб си пускала на червен фон - любимите ми! Няма как да не спомена просто Heart Eyes

Fairy, какво да обърна ...това признание, че Роб е прекрасен го чаках ехеее от колко време, обаче все си знаех, че някъде там дълбоко дълбоооооко в себе си и ти го знаеш Mr. Green

Веси, да се оправяш и въстановяваш бързичко  bouquet

Izida, мерси за следобедния бюлетин Hug

Поста ми пак стана като декларация, но нищо.
Не мога да не ви врътна някоя снимчица за цвят..някак няма да съм аз Laughing

# 23
Здравейте всички! Тези дни съм затрупана с работа и едва смогвам да ви прочета, какво остава да пиша  Sad  
Но много, много ви благодаря, че винаги успявате да ме разсмеете и заредите с положителни емоции   bouquet. Е, и аз не си губя иначе времето - вече всички приятелки, състезатели, родители на състезатели и колеги са зарибени на тема "Здрач" - то при такова досаждане от моя страна няма как да не си признаят поне, че са зарибени  Joy
Колкото до реакцията на половинката - когато му предложих да гледаме филма първата реакция беше "Пак ли вампири!!!" - но понеже нямаше какво друго да се гледа все пак каза "Пускай" - за да си признае на края "Ама той филма бил хубав, романтичен  Wink" След което аз окончателно го спечелих за каузата, като му пуснах няколко карате-демонстрации на Тейлър, че дори той предложи после да ги покажем и на състезателите на тренировката (а, да - май пропуснах да кажа че половинката също по съвместителство освен доктор е и треньор по бойни изкуства).  Преди няколко дни му показвах разни "произведения" на фенове - клипчета, колажи, песни и т.н. и той много се смя, но накрая заключи "Хора без работа  Laughing" А като чу онази песен-предупреждение на Едуард към Джейкъб каза - "Ти гледай както си тръгнала да не съставя аз някоя песен предупреждение от типа на "Мила, стига с този "Здрач", дръпни се от компютъра и вземи да пооправиш малко къщата"  Joy Joy Joy Но съм сигурна, че като пуснат "Новолуние" ще го изгледа с удоволствие  Wink
Поздрави на всички рожденици и на празнуващите с тях. А на адашката - да се оправя по-бързо, че да има повече мнения за четене тук  Sunglasses

Последна редакция: вт, 29 сеп 2009, 18:56 от vessi-nia

# 24
Цвети, ще обръщаш, какво ще обръщаш, това признание беше изтъргувано безскрупулно от моя страна Laughing
Но виж, последната снимка, която си сложила, ме кара да не съжалявам много, че се наложи да лъжа пред публика Laughing

Веси, да се оправяш бързо, пък те темите няма да избягат Hug

# 25
  • София/Бургас
Здравейте момичета,
много сте изписали за няколко дни. Нямах нет и сега ще сядам да чета. Взех си изпита. 

# 26
  • София
 Hug Hug Hug за новата темичка Simple Smile

за анкетата не знам как да гласувам....най-вероятно изобщо няма да обърне внимание...и да обърне т.е. ако ме види да прекалявам, най-вероятно да  почне да ме бъзика нещо.....Simple Smile

# 27
  • Разпиляна във въображението
За анкетата :
1. първа реакция - мани го този ..........
2. втора реакция - защо се занимаваш глупости.....
3. трета реакция - ааааа, сменила си го с друг ...............
4. четвърта реакция - ........................

(Някой е с нов страхотен подпис Whistling)

# 28
Здравейте момичета,
много сте изписали за няколко дни. Нямах нет и сега ще сядам да чета. Взех си изпита.  

Поздравления, аз сега ттрябва да помагам на един колега да учи за изпит по програмиране ...  Joy

BtW, ако знаете какъв сън сънувах ... всички, без да се замислите, ще ме обявите за ЛУДА! Разбира се, с Роб и е на светлинни години от предишния ми невинен сън, в който той ме покани на вечеря ...  ooooh! Хваща ме срам като се сетя, а вид ще си паднете от смях сигурно.

Едно от най-измуващите човешки творения са реалистични секс кукли. +18
И точно това сънувам аз, само дето секс куклата беше Роб и някакво момиче искаше да я изхвърли, а другата я молеше да й подари Роб, да си го ползва ..................................

Последна редакция: вт, 29 сеп 2009, 20:14 от thgiliwTwilight

# 29
Ох , изчетох по диагонал колкото можах   Simple Smile

Ани , страшен съм си имала , ама ти кое момиче беше това което е искало да хвърли Роб или другото ?   Laughing

Веси , бързо възтановяване , чакаме те скоро    Hug

Благодаря за днешните бюлетини      bouquet  И добре дошли на новодошлите  Hug

Красе , честито на мъжа ти , всичко най-най пожелавам !   Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт