Twilght/Здрач- сагата- тема 42 (за романтични вампири и буйни върколаци)

• 34 453
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Валка, как няма да се организираме Grinning

Пък и нали няма да ме оставите сам-самичка да си гледам филма Sad
Mr. Green

Предлагам да пуснем една тема в затворения блог, за да видим към колко хора се събираме и къде ще гледаме. За мен вариантите са три- двете Арени или Синеплекс в Сити център (където всъщност са най-хубавите и нови зали).

Отдавна не съм го казвала Simple Smile ...

Роб е прекрасен, дами и господа  Heart Eyes

# 616
ДНЕВЕН БЮЛЕТИН

ПОДГОТОВКА ЗА НОВОЛУНИЕ

Тук можете да откриете screencaps от Новолуние, включени в клипа на “Meet me on the Equinox”

И отново за саундтрака

Три от включените в саундтрака на Новолуние групи, говорят пред Vanity Fair за своите песни, текстовете им и мястото им във филма.

Alex Brown Church of Sea Wolf on “The Violet Hour”

Знаете ли  в коя сцена от филма ще звучи вашата песен?

Всичко, което знам е, че ще бъде фон на парти......домашно парти.
Можете ли да ни кажете малко от текста?
Your arms are lovely
Yellow and rose
Your back’s a meadow
Covered in snow
Your thighs are thistles
And hothouse grapes
You breathe your sweet breath
And have me wait

Annie Clark, also known as St. Vincent, on her song with Bon Iver, “Rosyln.”

Как реагираха твоите приятели/семейство, когато разбраха, че ще си част от Саундтрака?
Ами всички мe питаха дали ще се срещна с Роб Патисън – стискам палци, стискам палци да се случи.  Имам сестра на 9 години, която ми звънни постоянно, а има и сестра на 39 години, която е във възторг – тя е Здрач-мама. Има малки синове, които също харесват Здрач. Така че, наистина съм домашния феномен!
Какво е настроението на песента ти?
Меланхолично, с акустични китари. Това е мрачна песен, със сигурност, болезнена и красива.Типична за Justin Vernon.
Знаеш ли към коя сцена ще бъде?
Незнам къде ще бъде във филма, но знам, че Едуард и Бела няма правят секс на нея.

Tim Nordwind of OK Go

Как звучи "Shooting the Moon"?

Това е една психедилична акустична песен. Различна от нещата, с които хората ни познават.Не мисля, че сме правили нещо такова досега. Всеки, който познава групата, мисля, че приятно ще се изненада от китарите. Тази песен има тежък емоционален заряд. Надявам се, че хората,който ще си купят саундтрака ще я харесат и ще искат още от нас.
Малко от текста?
What can he tell ‘em now
Sorry I let you down
Sorry I wasn’t quite true
But don’t get hung up on it
Just soldier on with it
And good luck shooting the moon
Звучи на място.Знаете ли към коя сцена ще бъде?
Да, знам, сцената вече е монтирана. Самата песен е многозначителна, акустична песен, и момента за който я използваха е когато две деца флиртуват за първи път едно с друго.
Имаш предвид Бела и Джейкъб?
Точно.

ДА СИ ПРИПОМНИМ ЗДРАЧ

време е за планински лъвове

ТИЙМ ЕДУАРД/РОБ

Роб е на 44 място в класацията на ASK MEN за най-вдъхновяващ мъж
Е, в нашата класация е определено на първо място.

РОБ  със свой филм...... документален

Филмът „Robsessed”,който претендира да бъде „ максималния, изчерпателен поглед към света на най-горещия млад актьор в момента” ще излезе на DVD през ноември, седмица преди премиерата на Новолуние. Филмът, реализран от Revolver Entertainment, обещава да проследи пътя на Роб от „ ученик, през моделството и актьорството до Здрач.”
Междувременно Патисън разкрива подробности около „мрачния” Новолуние – „Това е любовна история, но в нея има нещо мрачно - казва той- мисля си, че повечето хора харесват да има тайни в техните взаимоотноешния. Това прави нещата вълнуващи.”
“Втората книга винаги ми е харесвала повече. В нея Едуард преминава през много и това беше предизвикателство за мен. Всеки, който е преживял раздяла ще разбере дали съм се справил.“
Роб също така споделя как се опитва да избегне папараците: “Просто съм обикновен. Харесвам обичайните неща. Но сега, ако има някакъв слух, че ходя на някое място, то в действителност няма да мога да отида там. Опитах веднъж, исках да празнувам рождения си ден на място, където винаги съм искал да отида. Беше пълен провал, имаше толкова много хора, че не успях да си прекарам добре. Така че, избягвам местата, където мога да стана обект на папараците и любопитните хора.”

ВИДЕО-откъс от филма :
Robsessed

И забавни Роб-клипчета

Смешно....ок
 Какво имаш в джоба?

ОТБОР БЕЛА/КРИСТЕН

Кристен говори за своя живот в центъра на Здрач-манията и връзката й със славата в интервю за Allure, снимките от който вече видяхме.
Актрисата разкрива, че когато е спечелила ролята на Бела Суон не си е представяла, че това ще бъде продължителен проект – „Хората ми казваха /когато подписах за  Здрач/, че ще има много фенки, които обожават книгите. Но пък хората не ти казват, че докато си в Лос Анделис животът ти е на показ всяка една секунда. Нещо като Шоуто на Кристен. Много е досадно”. Кристен признава, че неудобството й да е в светлините на прожектора, често се приема за презрителност към Сагата, която я превърна в световна звезда.  
„Прекарах толкова много време пазейки се от това да звуча неискренно за важните за мен неща. Твърде много ми пука.”
Колкото за нейният отказ да влезе в ролята на Холивудска старлетка, тя казва: „Излизам навън и нося странна тениска, косата ми е мръсна и хората си казват: Какво й става? Трябва да си купи гребен!”, а аз см: „Не разбрахте ли вече, че не съм този тип момиче!”

OТБОР ВАМПИР:

Ашли и Келън ще бъдат водещи на Хелуин-парти в Лас Вегас. И двамата имат опит в ролята на водещи на партита в Лас Вегас, а и там отпразнуваха своите рожденни дни.

Шест причини защо не можем без вампирите!

Невинният Келън през 2006

Katrin, помниш ли ме такъв?

Още от Келън ТУК  

ОТБОР ЛОШ ВАМПИР

Модел/Вампир: Noot Seear от НОВОЛУНИЕ

След почти половин живот като модел, 25-годишната Noot Seear сега е ВАМПИР, и то ЗДРАЧ-ВАМПИР. В предстоящия Новолуние, втората част от изключително популярната сага Здрач, Нуур играе Хайди, влудяващо секси кръвопиец, който примамва туристите в сборището на Волтури. Когато започвахме този разговор с родената в Британска Колумбия актриса, тя призна, че е по-скоро гръндж, отколкото Готик. Разкри ни и малко от своята роля във филма. Разказа ни историята около своето име, и ни увери, че няма да остави на своето детство, изпълнено с ужасяващи Хелоин-костюми, да й попречи по пътя й.

DARRELL HARTMAN: И така, какво се случи след като стана част от проекта?
NOOT SEEAR: Ами не трябваше да се пека около два месеца. Това беше абсолютно излишно, защото те ме „боядисваха” така или иначе. И имах тези странни контактни лещи през които нищо не се вижда – нещо като да караш ски в снежна буря.
DH: А гардероба?
NS: Бях в една червена, драпирана рокля с дълги ръкавици и старомодни обувки с  огромни токчета
DH: Рокля? В книгата не е ли една минитюарна пола?
NS:Знам! Не успях да си покажа краката.
DH:Сцената с Хайди е кратка, но запомняща се. А как беше при филмирането?

Останалото   тук

КРАСОТА И СТИЛ С АШЛИ ГРИЙН

Съвет 1: Да си във форма винаги е на мода, така че ..... В ЗАЛАТА/НА ПЪТЕКАТА! И не забравяйте телефона си...

Резултатът, както виждате е УДИВИТЕЛЕН!

Съвет 2: Когато имате лош ден /за вашата прическа/ снимайте Вие, а не вас!

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 12:32 от veselinka

# 617
  • София
Много хубав бюлетин....
Кристен много ми харесва на тази фотосесия Simple Smile много сладка, нежна и красива Simple Smile
И саутрака все повече ми звучи, че ще е готин Simple Smile

А да питам, за този затворен блог....може ли да се включа сега или трябва да изчакам старо-ново да се върне Simple Smile

я, тази Нуут за първи път я виждам...отивам да чета интервюто Simple Smile
нали е Нуут, не Нуур...че я има написана в бюлетина и така...

# 618
  • Разпиляна във въображението
Хайде и аз да си кажа нещата свързани със снимката от лова. Хубаво всички са там, обаче времето не се връзва. Ама хич. Тази Стефани съвсем се е оляла.

Тия от Ютуб са гадни. Отново са затрили клипчетата от филма Crossing Arms

# 619
Добро утро, само дето нямаше нищо добро в него.............. Имаше температура и кашлица, но нямаше топла вода и парно. Само нерви! Добре че бяха колежките от Мохито клана да ме развеселят с Кланът Мохито говори… Епизод 4, не можех 10 минути да се събера от смях..

Цитат
Продължаваме с… любимото ни… Едуард! Ти светъл лъч наш! Кой те облече така, злато? Да го хванем и да му забием тънки бамбукови пръчици под ноктИте. След съзирането на снимката с ПАЛТЕНЦЕТО, о небеса! Всички вкупом звъннахме на дядовците си в ужас, че някой ги е окрал и продал ценните им дрехи на Съмит.
Някои в действителност установиха, че съмнително липсват грозни костюмчета от ергенските години след балканската война, палта с черни ревери, вълнени сака и прочие. Горещо молим всички светии откраднатите дрехи да не се използват в „Затъмнение“.

Joy Joy Joy или..

Цитат
Роби, мислим, че те очаква голямо бъдеще в от-котюр! Ти карира и раира нашия свят!!! Но пък стилиста е намерил начин да ти го върне! Роб носи Найковете нонстоп? Е, тогава Едуард ще носи кафевите обущета през целия филм! Точка.

След дозата смях парното и водата тръгнаха, но не мога да кажа, че съм в добро настроение...

П.С. Сканирах всички 15 страници от компаниона за сцените в Италия, има много интересни неща.. Например как Крис и екипът му специално са се обаждали на Стефани, за да я питат за различни дребни детайли около заснемането.. по-скоро.. буквално да й искат разрешение, но няма да казвам за какво, защото някой може да остане изненадан.

Беше смешно и признанието на Роб за това как е имало цели ята комари по време на снимките на сцената с раздялата и как е имал комар на носа си, но е трябвало да е сериозен...

Готино книжле определено Sunglasses!

Скановете знаете къде да намерите Wink

# 620
  • Разпиляна във въображението
Дени, кажи точно как да го потърся в Амазон Simple Smile

Намерих го. Сега трябва да видя как да си ги поръчам Peace

# 621
Здравейте,
Дени,хиля се като идиот. Joy
И колегата ми ме гледа странно.Явно се чуди дали не съм за освидетелстване.
А не знае ,че съм си направо за усмирителна ризка.(карирана). Grinning

# 622
Дени,хиля се като идиот. Joy
И колегата ми ме гледа странно.Явно се чуди дали не съм за освидетелстване.
А не знае ,че съм си направо за усмирителна ризка.(карирана). Grinning

Карираните ризи сигурно да навлезли дори там hahaha Много си права!

# 623
Здрасти, не влизам защото почнах лекции и разбира се са разпиляни из целия ден  Confused
Освен това нямам нет в нас и сега използвам една лекция ... (добре., че има комп с интернет в стаята, че да успея да драсна някой ред .... ИИИИ АЗ СЪМ ЗА Среща за Новолуние ...
P.S. Гледах видеото Alex Meraz Dance Moves

ОО, и това ми е любимият бразилски боен танц - капоейра ... Щеше да е яко да иман някоя сцена в Новолуние  Crazy

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 13:41 от thgiliwTwilight

# 624
Цитат
Ти карира и раира нашия свят!!!

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Ето това вече замалко да ме събори от стола. Много се смях. Добре, че нямаше хора в работата ми, че иначе незнам, можеше и да ме приберат за диспансер.

Благодаря Дени. Дано ти се оправи бързо настроението.

# 625
Мише, да и на мен това ми е любимата част Joy Цялата рубрика тази седмица е супер хехе.. И пуловерчето на Бела не бе пощадено Crazy

# 626
Покрай въпросите на Мириел се разрових и намерих команиона с безплатна доставка до БГ в моя любим Book Depository, заповядайте  bouquet

New Moon Movie Companion - цена £6.58 - безплатна доставка до БГ

Методи на плащане - Visa, Мastercard, Аmerican express, Visa debit, Delta, Maestro, Visa electron, Solo, Paypal

# 627
Хах и черните реверчета на Роб. Всички престъпления са разкрити. Хаха. Наистина цялата рубрика е супер. И благодаря за скановете Дени. Аз нямаше да ги гледам, но неможах да издържа. Само отгоре - отгоре съм ги гледала, но добих представа и ми харесаха. ( С голямо изключение на дрехите, разбира се.) Мисля, че от стила на обличане в New Moon само тийм Джейкъб ще са доволни, и то защото е почти гол  Laughing .

# 628
А на който не му се чака, или не му се дават пари да цъкне ето тук

Сканове на абсолютно цялото издание "New Moon: The Official Illustrated Movie Companion" (цели 143 страници)

# 629
Здравейтеее
Веси, мерси за бюлетина   bouquet
Това видео "Robsessed" хич не ми вдъхва доверие...някакви сглобени клипчета с коментари на световно неизестни критици може би?!...предполагам, просто е нов начи за печелене на пари на гърба на Роб... Crossing Arms

Вие всички се организирате за премиерата...чак ви завиждам Mr. Green Аз съм си казала, че ако трябва и сама ще ходя, но няма да чакам и ден кхъ-кхъ...
Дали ще го пуснат бързо в Пловдив?!?!? Praynig

Напоследък не се чува Роб е прекрасен, хората сменят отборите, абе какво ви става, да не се лекувате успешно от заздрачаването и робхолизма?! Laughing

п.п. видях при лейдитата новия клип на Meet Me on the Equinox и безкрайно много ми хареса! Начина по който са миксирали кадрите е прекрасеен (с изключение на тичащата Бела)! Направи ми впечатление, че са покрили мебелите в къщата, точно както Бела си мислеше, че са...препратките са ги измисили много добре (((: Въобще - адски съм доволна Heart

И да - Роб е прекрасен!

Общи условия

Активация на акаунт