Twilght/Здрач- сагата- тема 42 (за романтични вампири и буйни върколаци)

• 34 385
  • 725
  •   1
Отговори
# 690
c.v.e.t.i., благодаря за снимката от "разходката", много готина двойка ми стоят двамата, Роб и Камила.
Според моя вкус тази Камила е много по-атрактивна мацка от Кристен, но....не знам какъв е вкуса на Роб към жените. Laughing

ПС. Няма лошо да се чувстваш като от "Клюкарката", тази тема и подфорума "Кино и телевизия" се намират във форума "Клюкарник". Точно сме си за тук.  Laughing

# 691
c.v.e.t.i.   и аз благодаря за разяснението. Ще им осигурим торта и уиски. Колко време го чакаха все пак да порасне. И да съпричастни сме. Трябва да се поучат от нас и да ни пратят за благодарност 1 седмица във Ванкувър на почивка ( мястото случайно го избрах  newsm47 smile3534 ).

# 692
Здравейте , здравейте    Hug

Мириел , да ти е жив и здрав заздрачения съпруг и много да те слуша   Laughing Hug

Благодаря за  бюлетините        bouquet     Gift
Снимките на Тайлър са   newsm81 newsm81 newsm81    Лелеее 11 февруари ще го чакам и аз   Laughing
Аз съм казала , че след Новолуние съм 99 % сигурна , че ще премина в отбора на върколаците и стилистите на филма все повече ме обеждават в това    Simple Smile
Ще сменят облеклото на Емет , че не било подходящо  ?!    #Crazy   Абе тея хора слепи ли са  .... ужасТ   #2gunfire

И аз ще кандидатствам за Здрач-университета  Laughing

Целувки , до после  !   Hug

# 693
Привет момичета!

Бюлетините са супер, много благодаря!

Мириел пожелавам ти весел празник у дома Simple Smile

Радвам се, че ви има!

# 694
Мили дами, малко off-topic, но от днес вече съм магистър (най-накрая) и ви черпя виртуално. Благодаря ви за стиснатите палци, помогнаха.  Hug

# 695
Бравооооо Stitch!

# 696
Магистър Stitch!!! Честито!!!  Браво!!!
 smile3501 smile3501 smile3501
 newsm10 newsm68 newsm44

Последна редакция: пт, 09 окт 2009, 19:36 от Christabel

# 697
  • София, България
Магистър Stitch!!! Честито!!!  Браво!!!
 smile3501 smile3501 smile3501
 newsm10 newsm68 newsm44

Честито и от мен !!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug

Мириел - честит рожден ден на половинката ти! Да ти  е жива и здрава  Hug
Помислих , че ти имаш, защото скайпа ме заблуди а тук не съм чела днес  Hug

Последна редакция: пт, 09 окт 2009, 19:48 от мона лиза

# 698
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за пожеланията на всички ви. Поздрав от мен с едно видео на Райли - и него доста дъжд го вали.

Райли - "Затъмнение"

# 699
  • София, България
Обаче Stitch с този респектиращ аватар си е жив магистър  Mr. Green

# 700
Добър вечер заздрачени дами Hug
Аз до сега наваксвах каквото съм изпуснала Simple Smile, надявах се и нова тема да има вече, ама не Naughty
Много благодаря за бюлетините, снимките и всички новини  Hug  bouquet
Stitch, честито   bouquet Да го отпразнуваш подобаващо  Peace
Мириел- честито ти рожденник  Hug да ти е жив и здрав и много да те обича Grinning
Аз за Роб и тази Камила чак сега научавам  newsm78 ама въобще не ми харесват като двойка Naughty Роб и Кристин ми стоят къде, къде по- добре  Mr. Green(знам, непоправима съм Embarassed)
Момичета, тук така като гледам май май всички ще влезем в този университет hahaha
ПС. Няма ли да идва вече 20 ноември Cry

# 701
Stitch, честито   bouquet

Камила и аз не я харесвам...много ми е странна някаква....гледала съм я само в "Push" където играе и Дакота - филмът като цяло е готин, но тази Бел леко ми бъркаше в здравето даже без да броим робъртската авантюра тогава Thinking Ноооо минало заминало, Роб си е само наш все още Mr. Green

Юхууу някой в темата? Whistling

# 702
Тук сме, бе, нали ще поддържаме огъня Mr. Green

Stich, честито дипломиране! Днес в български университет, догодина в кандаски Mr. Green

Цвети и мишето, такива сте добрички и ще отбележите светлата дата, че не мога да не ви почерпя специално за благодарност с нещо, дето ще харесате.

Ето, за вас

Цвети, ти се чувствай поздравена и с новия ми аватар Wink

# 703
Мириел, честито на половинката  bouquet
днес съм чела по диагонала  Embarassed

# 704
  • Варна
Стич, честито!
То май само на върколаците няма как да им объркат гардероба  Joy, къси гащи и голи кореми с плочки мммм. тцц все още няма да сменям отбора. Сиво платенце, сиво сакенце, поне сме в една и съща гама  Joy

Общи условия

Активация на акаунт