Twilght/Здрач- сагата- тема 42 (за романтични вампири и буйни върколаци)

• 35 101
  • 725
  •   1
Отговори
# 165
Катрин, заслужава си да се види Слави отблизо, виждала съм го така само веднъж, за съжаление, но ми е страхотен спомен .... Велик човек е. Heart Eyes
Супер , аз на 25 септември бях на концерта му в Петрич , незабравимо шоу !  А за каква книга става въпрос ? Пиши на ЛС или на скайп за да не спамим темата    Peace

На мен Роб ми харесва най-много на 17 !   Rolling Eyes   Страхотна прическа има   Heart Eyes   Grinning

# 166
Здравейтеее!
Да ви кажа загубили сте тренинг - друго си е като налетя на 20 неизчетени страници Laughing
И започвам по ред на номерата....

Fairy, доживях за такива снимки (((: Аз нарочно не пускам, дала съм си срок до 12 вечерта, след това съм приготвила един снимков спам, за който сигурно ще мрънкате и може и малко да ме нахокате Mr. Green

Деничка, като видях(прочетох) какво си изживяла, все едно аз бях отишла на концерта Heart Eyes Преди няколко теми с Лили казвахме колко харесваме Джейми (аз много, ама много!) и сега като прочетох и ти какво си писала направооо ми стана едно хубаво и мило и невероятно готино Heart
Мириел, мерси за сутрешния бюлетин  bouquet
Снимката с незнайния момент между Джейкъб и Бела и мен много ме заинтригува - сигурно е някоя приумица на сценаристите или това, което Джейкъб дава на Бела е заместител на кутията с шоколадовите бонбони...
Иначе отдавна си мечтая за такъв разделитем за книги с Едуард.... Flutter

tanzen, снимките са у-н-и-к-а-л-н-и! Ние като говорим, че си си Скарлет...или по-точно тя е като теб! Grinning

Мона лиза, мерси за дневния бюлетин   bouquet
Бразилския актьор, който твърди, че е като Роб, прилича на ...ъм.....скакалец.... Laughing
Иначе гиф-чето с Роб и Кристен е върха! Някой беше дал линк към интервюто от което е, но не можах да го намеря вчера, може ли малко помощ? Praynig

Няма да зачеквам темата за Маугли, той никога няма да ми бъде Сет-а, който си представях....сигурно няма да си променя мнението и след филма....хипер разочарована съм....нищо против хлапето нямам освен, че се е явило на кастинга за Сет Laughing

Май приключих с очерка за момента.... Моля ви се не ми се карайте за дългия пост Embarassed

# 167
  • Разпиляна във въображението
Нещо ново и решава загадката на една стара снимка от преди време - къде отиват Едуард и Кристен през гората Wink

За мен най-важното е че ги няма черните дънки Peace

# 168
Мириел , благодаря     bouquet

На втората снимка Джейк е  WoW    Embarassed
Бела и Едуард на чина са супер сладки   Heart Eyes
А четвъртата снимка \на Едуард\ е повече от ужасна   Sick  Много стар изгежда и е с любимото ми сакенце  ... ужасТ   #Crazy

# 169
В Робсесд пуснаха клипче с 81 нови снимки от Новолуние
/е някои сме ги виждали, но повечето са нови Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes/
http://www.youtube.com/watch?v=T63KV6VWrAQ&feature=player_embedded

Едит: вече го гледах няколко пъти и съм тооолкова щастлива, че ми мина лошото впечатление от черния ревер на сакото на Едуард....клипчето ще го изгледам сигурно още поне стотина пъти Mr. Green

Последна редакция: чт, 01 окт 2009, 20:05 от c.v.e.t.i.

# 170
  • София
Здравейте всички Simple Smile

Вече два дни не мога да наваксам изпуснатите неща Laughing

Качих малко снимки в блога. Т.е прекалих малко със снимките в блога Joy

Цвети, нямам търпение за снимките ти.  Mr. Green
Както съм зарязала всичко, ще ми дойде добре една порция Crazy

# 171
Хей, здравейте.
Мислех, че сте изписали n-брой страници от следобяд, но виждам някакво странно и нетипично в последно време затишие в темата.
Явно всички сте отпрашили да гледате снимки в затворения блог Laughing

# 172
  • Варна
Катрин, няма лошо за Славито. Не съм го казала с лошо чувство, ама на кого друг да се израдваш в БГ? Нещо много се "приземил" той, брат ми го видял лятото да се шматка из Варна без охрана, да се снима с хора и да си говори с тях  Shocked
Цвети, тенкю ю, все едно изгледахме филма  Mr. Green
Мириел, в гората тримцата, нали се сещаш Джейк като изклюка за моторите накрая
Fairy, стандартен ми е, както и Келън. Абсолютно американски нахилени прелести, няма лоше btw, добре рекламират американската мечта и зъботехника  Heart Eyes
О, аз днес му спретнах скромен шопинг с подобие на Алис (разбирай по-ориентиран от мен в модата и дрехите), беше освежаващо, ех ми е липсвала старата ми луда колежка...

# 173
Ох,това клипче със снимки от Новолуние пак ме хвърли в първоначалните ми драми.  ooooh! Че не съм срещнала някой като Едуард,а и няма за кога да срещам.Страдам просто и надушвам агонията си след гледането на целия филм.Колко ли ще ме държи и какво ли лекарство да си намеря този път,незнам.Да си призная от първите ми терзания ме оправихте тук щото вместо да мисля за емоцията от цялата история взех да мисля за Роб-какво,как,защо.И понеже не ме интересува дълбоко се разсеях изцяло.Но сега да видим как ще се оправям.  Confused

# 174
Айде още малко снимки

# 175
Катрин, няма лошо за Славито. Не съм го казала с лошо чувство, ама на кого друг да се израдваш в БГ?

И аз не исках коментара ми да прозвучи лоши !   Peace  Но наистина си права , че в БГ освен чал...поп фолк звезди и няколко малки изключения  \аз много харесвам Тома , който спечели Мюзик Айдъл 2 и ще се зарадвам много ако го видя на живо\, нямаме кой знай какви личности които да искаме да видим на живо !   Wink

Цвети , клипчето със снимки е страхотно , огромни благодарности   !      bouquet

# 176
[Fairy, доживях за такива снимки (((: Аз нарочно не пускам, дала съм си срок до 12 вечерта, след това съм приготвила един снимков спам, за който сигурно ще мрънкате и може и малко да ме нахокате Mr. Green

Цвети,  Praynig Praynig Praynig вземи съкрати часовия интервал, чак до 12 ли ще ни мъчиш, аз няма, няма, няма да мрънкам и хокам, обещавам, ето виж, Уоми, вземи пример от нея.  Laughing
Аз не можах да видя това клипче със снимки, нещо иска друга версия на flash player, а уж сегашната ми е достатъчно добра.

# 177
привет на всички wavey
да се включа и аз в тази хубава темичка Simple Smile Голям фен съм на сагата Simple Smile Изчетох първите 3 книги буквално за седмица. Някои части от тях и препрочетох Simple Smile Сега, все още дочитам последната(4-тата), защото нея не си я купих и се налага да я чета в нета и става малко по-бавно.
Предполагам, че вече всичко сте виждали и едва ли ще се включа с нещо ново, но...все пак Simple Smile
малко кадри от новата част :

http://i581.photobucket.com/albums/ss259/RobsessedBLOG/New%20Moo … eCompanion257.jpg
и ако някой все още не е виждал Волтури Simple Smile - http://twilighttreasury.blogspot.com/2009/08/official-volturi-pr … pictures-its.html
 и за лека нощ- любимата ми мелодийка от филма - http://www.youtube.com/watch?v=w6KYjytwr1w

# 178
Най-после да имам възможност днес да вляза в темата.
Здравейте  Laughing  Липсвахте ми. Да видя дали ще мога да кажа поне нещо от всичко, което исках. Хайде от  краката за главата:
Привет, Рос4енка .
Цвети, мерси за линка с Новолуние снимките. И аз да кажа като Яна - Едуард много ми липсваше. И преди мантрата "Роб е прекрасен" беше "Едуард е прекрасен"! И между тях за мен имаше интервал от време.

Благодаря за всичките бюлетини   bouquet Ще ги прегледам поне още един път.

Танцен, и аз запомних правилното произношение,  страхотна звезда става от теб!  Grinning

Дени, колко се радвам за невероятното ти изживяване!  И също , че си го споделила с нас.    Джейми е голям сладур!  Но е малко възмутително, че все по-млади момчета започвам да оценявам    Embarassed

# 179
  • Разпиляна във въображението
Моя мъж нещо се възмущава от "Зазоряване". Казва, че му върви доста мудно - в момента е когато Бела отива на първия си лов. Казва, че другите доста бързо ги е изчел, а тази просто не върви. Помислих си, колко ли предаден ще се чувства накрая като я свърши. Той е военен и сигурно при цялата подготовка за Волтури най-накрая само ще стоят един срещу друг и ще се гледат страшно и докато аха да почне въргал и Алис пристига. Ще ми се да му видя визиономията тогава.

Общи условия

Активация на акаунт