Twilght/Здрач- сагата- тема 42 (за романтични вампири и буйни върколаци)

• 35 090
  • 725
  •   1
Отговори
# 150
Дени прочетох току що Simple Smile
Целия разказ адски забавен Simple Smile А мъж ти как те е наредил не е истина  Joy Joy hahaha Ама е дошъл похвално.
Много готини снимки по - късно ще гледам и клипчето.

Нареди ме, нареди ме... Нищо не си запази за себе си Crazy А клипчето за гледане не става... по-скоро за слушане, беше наистина МНОГО тъмно, все пак под единствената лампа в радиус от 100 метра. Голям сладур! Ейййй трябваше да му кажа да ме захапе хаха

# 151
  • София, България
Dени, наистина много готино преживяване  Peace

Голям сладур, той е точно обратното на Роб в едно отношение - умира си за внимание и му се радва, но да видим ако не може до тоалетната да отиде без писъци и светаквици дали пак ще е така Crazy

Аз по тази причина започнах много да харесвам второстепенните актьори в Здрач-сагата - като Gil, Peter, Michael, и моя twitter-любимец  BooBoo  Mr. Green

Много са ми готини как се радват на феновете и им угаждат. Е, сега някой ще каже, че се опитват да се правят на интересни, но все пак са много мили  Peace

# 152
  • В средата на времето
Аууу на фона на бразилският актьор, Ед ми се вижда....прекрасен! Shocked Joy

# 153
  • София, България

Нали  Joy

Тийм Джейкъб ако не сте го гледали това клипче, което съм дала ще ви хареса, да знаете  Peace

Не го знам старо ли е ново ли е ,ама е готино  Peace

# 154

Ти пък луда ли си . Бразилеца е у0у Simple Smile Ама какво се заглеждаш погледни си аватара Simple Smile Че и аз го гледам.

# 155
Еееее това бразилче вместо да ходи да рита топка, тръгнало на Роби да се прави. Завалииката и то внимание да му се отдели. А може и бразилките да недовиждат  Laughing . Иначе е симпатяга, просто не прилича на Роб.

Благодаря за бюлетина   bouquet

Izida много ми харесва надписа към подписа ти. Много е оригинален  newsm10

Последна редакция: чт, 01 окт 2009, 15:30 от mi6eto_

# 156
  • Разпиляна във въображението
и моя twitter-любимец  BooBoo  Mr. Green

Въй, който не харесваше Бобо да не те насмете Wink

Исках да напиша нещо дълбокомислено във връзка с цялата тази истерия, но нещо не мога да изразя точно това, което искам.

Понякога се чудя дали една голяма част от папарашките снимки на Роб са наистина папарашки, или просто са добра маркетингова стратегия?

# 157
  • София, България
По повод снимките - пак ще се разгори спор, надявам се конструктивен, но не мога да се съглася с тези намусени физиономии от последните снимки. За месец това му бяха вторите папарашки снимки, не е страдал кой знае колко.
След като толкова успешно се крие можеше да се ухили един път - ето така  Mr. Green

# 158
В такива случаи се убеждам за 100 път, че живеем в забравена от всички държава, където освен да налетиш на Слави Трифонов нищо друго няма да ти се случи.

Ааа не   Naughty   аз съм голям фен на Слави Трифонов \не съм го виждала от близо , само на концерти   Grinning\ така , че ако му "налетя" определено ще ми остане супер сопомен !   Simple Smile

Благодаря за среднощните , сутрешните и всички видове бюлетини     bouquet

Този бразилец е голям симпатяга , има Роб-черти , но не прилича много  Simple Smile
Дени , супер снимки , супер преживяване , завиждам благородно   Hug

А този Маугли \гледам че сте го споменавали\ дори и с къса коса пак не мога да го захаресвам , еми не е Сет той пък , мрън   Crossing Arms

# 159
  • София, България
Реално погледнато, сигурно така трябва да изглежда Сет...
Все пак сега е по-добре, като го взеха си беше един Маугли и половина  Mr. Green

# 160
Вижте какво намерих Simple Smile
Робърт Патинсън във French Magazine "ONE"

# 161
Aх, какво  хубаво newsm32 е бил. Само вафлички щях да му купувам  hahaha
Леле, какви бузки - като пързалки  smile3541

# 162
Мона, сега го видях клипчето на Тайлър, страхотно е Hug
Леле, Красе, направо не знам  как можеш да наречеш човек с такава широка, ведра и слънчева усмивка стандартен Heart Eyes

# 163
Аз на клипчето за Тейлър попаднах снощи и исках да го пусна тук като поздрав към тийм Джейкъб, но загубих линка, а беше много късно и отложих търсенето за днес след работа - но явно са ме изпредварили  Wink  Laughing

# 164
  • UK
Катрин, заслужава си да се види Слави отблизо, виждала съм го така само веднъж, за съжаление, но ми е страхотен спомен, бях на едно представяне на книгата му във Варна и като се редихме после на опашка за автографи, малко ме стъпкаха и явно съм изглеждала много нещастно, щото проведохме следния разговор.

Как се казваш?
Жени.
А защо си тъжна, Жени?
А, просто от блъсканицата тука...
Усмихвай се, отива ти. Wink

И да, може би е заучена реплика и да, вероятно я използва редовно и тн, но той имаше още поне 300 човека на опашка за автографи, беше пътувал от София за това представяне, и след това пак се прибираше там, но ми отдели няколко минути за да забележи, че съм тъжна и да ме попита какво ми е и да ми каже нещо хубаво. Велик човек е. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт