Twilght/Здрач- сагата- тема 42 (за романтични вампири и буйни върколаци)

• 34 516
  • 725
  •   1
Отговори
# 465
Дааа, наясно съм, че сме ги обсъдили по сто пъти нещата.. Явно наистина сме в режим на изчакване  Sunglasses
Ако ми хрумне нещо да обсъдим, ще го кажа, то се знае.

Цвети, успокои ме, да знаеш...щото тоз' Джейми направо ме хвърли в дълбок размисъл  Shocked Shocked Shocked

# 466
  • София, България
tanzen, няма как да е като преди, защото всичките теми сме ги обсъдили по два-три-четири пъти, че и отгоре. Simple Smile И снимките на Роб сме ги изгледали по няколко пъти. И реално всяка една дискусия завършва много бързо, защото няма нищо ново, което да си кажем.
Реално в момента темата просто е в режим на изчакване до премиерата, когато ще живне. Дотогава можем да се опитаме единствено темата да не отиде на трета-четвърта страница Wink
Колкото до бюлетините - реално те са от малкото неща, които съдържат нещо ново сред тукашните постове и държат темата да не замре Peace

Не че нещо  ... но искрено подкрепям казаното  Peace

# 467
Fairy, да знаеш добре се поддържа темата - все е най-отгоре Mr. Green
Да ви кажа на мен никакви теми за дискусия не ми идват, навярно нещата пак биха се врътнали около "кой-кого-белязва-как-защо-дали"
Ноооо все още търся доказателства, че на запад има бум на определени имена Mr. Green

Казвам ви лека нощ момичета Hug
Набийте ме не мога без снимка...цък, цък

# 468
Цвети, тази втората снимка е страхотна, не я бях виждала Grinning

# 469
Цвети, тази втората снимка е страхотна, не я бях виждала Grinning
Даа, това коя фотосесия е?
И Тейлър какъв е дечко, колко бързо се е променил...

# 470
И Тейлър какъв е дечко...

и кльощав, кльощав.. Laughing

# 471
  • Разпиляна във въображението
Първата снимка е страхотна, обаче..... (мамка му и стилисти, мамка му) Извинете Embarassed

# 472
Jamie Campbell Bower: “Не съм подготвен за нещо като Twilight”

Извадка
Цитат
Jamie Campbell Bower разговаря с Què! по време на престоя си в Испания за Sitges film festival. В това интервю той разкрива, че е малко уплашен от това, което му предстои с ролите му в Twilight и Harry Potter.

Имаше ли представа колко много ще се промени живота ти след като пое ролята на Caius?
Беше огромна изненада. Никога не съм го очаквал, страхотно е.

Подготвен ли си да се справиш с такъв феномен като Twilight?
Въобще не съм подготвен. Ще го приема когато се случи. Не считам себе си за известна личност и не съм наясно със случващото се. Чест е за мен, че хората искат да се снимат с мен и да ми искат автографи. Но за мен е неразбираемо.

# 473

Добро утрооо!
Айде на чайчетата и кафенцата/ аз май ще съм на първото...ух/
Без да намина не мога да излезна Mr. Green
Хубав деееен (:

# 474
Добро утро! За мен антибиотично.. сополиво.. ама добро Crazy  bouquet

# 475
И от мен добро утро!!! Вчера май сме пропуснали да споменем, че Роб е прекр … 9;ен.
Благодаря за бюлетините от вчера.   bouquet   bouquet   bouquet за изготвилите ги.

# 476
Хахде и малко смях (но всички материали, които съм ползвала, са на английски) Смешен вторник, Брой 4

Ама нещо хич не ми е до смях, очертава се трети ден под домашен арест Sad

# 477
  • Варна
Добро утро, дами!
И да Роб е прекрасен!
Дени, оправяй се бързо и дано аз не те последвам в сополивото състояние, че на там отивам  ooooh!
Танцен, съгласна съм теб и Fairy  е права, май наистина няма какво толкова да обсъждаме освен да тръпнем в очакване на примиерата, но все пак ми е болно, че всичко е разделено на две, а някъде и на три. Наистина точната дума е "болно"....

# 478
  • Разпиляна във въображението
но все пак ми е болно, че всичко е разделено на две, а някъде и на три. Наистина точната дума е "болно"....

Peace

# 479
Отворени сме за всякакви предложения как да го съединим, Красе Grinning Може и на лични, за да не спамим темата.

А колкото до дискусиите, на мен например ми е интересно как си представяте Ренесме като пораснала. Но не помня дали не  е обсъждано вече. Ако не е, ще чакам да ми я опишете - външно, вътрешно, всякак Wink

Общи условия

Активация на акаунт