Twilght/Здрач- сагата- тема 42 (за романтични вампири и буйни върколаци)

• 34 505
  • 725
  •   1
Отговори
# 480
Отворени сме за всякакви предложения как да го съединим, Красе Grinning Може и на лични, за да не спамим темата.

А колкото до дискусиите, на мен например ми е интересно как си представяте Ренесме като пораснала. Но не помня дали не  е обсъждано вече. Ако не е, ще чакам да ми я опишете - външно, вътрешно, всякак Wink

Бях срещала в ю тюб видео с бъдещето на Джейк и Ренесме, самото видео беше много добро, но за нея бяха сложили Кирстен Дънст. ОПРЕДЕЛЕНО не си я представмя така...

# 481
Може би като начало трябва да спрем да гледаме на нещата като разделено на две Simple Smile
И да започнем да ги гледаме като на умножено по две Simple Smile
Иначе да няма проблеми ако дадете предложение как да ги съберем  Hug приветстваме всякакви предложения.

# 482
Добре де, какво толкова, имате 2 бюлетина.. все едно на пазара да има само 1 списание, или 1 вестник.. Ми човек иска да си купува и Космо, и Гламър така да се каже Crazy

# 483
  • Разпиляна във въображението

Emily Brouning

Това е моята Ренесме

Има свалени от YouTube клипове по 9.24 мин. на които пише New Moon. Това да не е част от филма newsm78

Последна редакция: вт, 06 окт 2009, 11:13 от Miriel

# 484
Ето я моята Ренесме Simple Smile

Мириел, това девойче е много сладко! Май не съм я виждала...  Peace

# 485
  • Разпиляна във въображението
Тя е играла във филма "Поредица от злополучия по Лемъни Сникет" (не съм сигурна в заглавието). С нея има дори клипчета в ролята на Бела мисля. Но за мен е много сладка.

# 486
Селена Гомез за Ренесме? Не..... Дисни звездите далече от сагата моля Crazy

# 487
Добре де, външно хубаво, ама как си я представяте като характер, каква ще бъде, опишете я Grinning

# 488
Що бе Дени? Супер сладка е! А и вече е "била" с нашия вълк та има опит...  Mr. Green Whistling

# 489
Мога ли аз да дам предположение?  newsm78
Ренесме си представям като диво дете. Много игриво, палаво, неубоздано. В това отношение да е тип Алис. Да е забавна като чичо си Емет. Да е отговорна като баща си, и вечно загрижена и за другите като майка си. Засега това са основните черти на характера й както аз си ги представям.
Визуално като малка си я представям така, с косата на тати и очите на мама. А като голяма си я представям нещо такова.

# 490
Що бе Дени? Супер сладка е! А и вече е "била" с нашия вълк та има опит...  Mr. Green Whistling

Не, не. Дисни... Хана Монтана... Никелодеон... далече от сагата Crazy

# 491
Добре де, външно хубаво, ама как си я представяте като характер, каква ще бъде, опишете я Grinning

Буйна Simple Smile Силна Simple Smile Иначе няма да впечатли Джейк Simple Smile Чепат характер Simple Smile нашето вълче обича предизвикателствата.
Ще обича модата за разлика от майка си, но не толкова колко Алис.
Ще обича музиката като баща си , но няма да композира Simple Smile
Ще е природно интелигентна като майка си и баща си, но забавна и весела като Джейк и Емет.
И ще е любимката на Джаспър.
Ще помага много на Карлайл в болницата и ще е с перфектрни обноски когато трябва дар от Есме, но ината и смела като майка си.
Ще може да ходи на плаж, но няма да обича шумните градове.

# 492
  • Варна
Ще може да ходи на плаж, но няма да обича шумните градове.
Joy
Определено Peace и ще може да се пече на First Beach La push

# 493
Аз си я представям да пасва много добре на върколашката компания и повече да "движи" с тях и да скача от скалите, отколкото да ходи с Алис по магазините примерно. И си я представям как помага на Джейк в оправянето на коли Laughing Все пак това й е наследствено, нали и Розали поправяше. Grinning

# 494
Съжалявам, момичета, но съм пристрастна Heart Eyes
За мен само това е Ренесме  Peace Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт