Twilght/Здрач- сагата- тема 42 (за романтични вампири и буйни върколаци)

• 34 481
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
  • Разпиляна във въображението
Мона, ти си взела най-добрата роля Peace
Снощи мъжът ми спореше кой имал способности от Волтури и кой нямал Shocked Аз мислих, че всички имат, а той ми каза че Кай нямал Shocked

# 556
Снощи мъжът ми спореше кой имал способности от Волтури и кой нямал Shocked Аз мислих, че всички имат, а той ми каза че Кай нямал Shocked

Мне, Кай си няма способност.. Затова си "колекционира" способни люде.. пардон.. вампири Crazy

# 557
Не ги ли колекционира Аро ???  newsm78

# 558
Видяхте ли? Мъжът ми ме поправя за "Здрач". Мен това повече ме шокира Laughing

# 559
Не ги ли колекционира Аро ???  newsm78

Имах превид, че групичката си ги колекционират, нали се водят "общи" hahaha

# 560
Aaa аз останах с впечатление от книгата, че на Кай хобито на Аро му е неприятно и предпочита да убива а не да колекционира.

# 561
  • София, България
ДНЕВЕН БЮЛЕТИН
изготвен от Мона Лиза

НОВИНИ

- ИНТЕРЕСНА СТАТИЯ ОТ БЕЛА!

Как се става вампир?

Според вярванията на славянските народи, вампири ставали онези хора, които приживе били зли и жестоки или се занимавали с черна магия. Хората вярвали, че душите на тези мъртъвци се лутат между рая и ада.

Според други поверия, във вампири се превръщат самоубийците, тези, са се отметнали от своя кръвна клетва, както и децата, прокълнати от своите родители.

В Гърция вярвали, че вампири ставали убитите, за чието убийство не е отмъстено.

Цялата статия тук!!!

- „НОВОЛУНИЕ“ ще трае 2 часа!!

Информация от  Cineplex.com

The Twilight Saga: New Moon
Genre: Science Fiction, Fantasy, Romance
Release Date: 11/20/2009
Running Time: 2h02m

Cast: Taylor Lautner, Kristen Stewart, Robert Pattinson

източник

- Edi Gathegi, Chaske Spencer и Alex Meraz ще бъдат на The Pool after Dark на Halloween!!!

цялата статия тук

- НОВИ СНИМКИ ОТ „Новолуние“!!!

цялата статия тук

Все пак се оказва, че Робърт Патинсън не се интересува от кралската роля!

Слуховете твърдяха, че и RUPERT GRINT и  ROBERT PATTINSON кандидатстват за ролята на Принц Хари във филм за живота на Британския монарх.
Филмът ще описва моменти като загубата на майка му – Принцеса Даяна и военната му служба в Афганистан.
Оказва се , че това не е вярно! Режисьорът Peter Kosminsky казва, че никога не е казвал, че Grint или Pattinson или който и да е друг е бил обсъждан за главната роля, тъй като началото на биографичния филм е още твърде далече. Близък до Kosminsky казал на Gossip Cop, че той в момента имал по-актуален проект, по който да работи и по тази причина , кастинга за филмът за Принц Хари не е на дневен ред.

източник

- Робърт Патинсън в австралийското списание Famous Magazine!

Списанието пише, че има планове Роб и Кристен да пристигнат в Австралия! Филмовите шефове от Summit, искали и двамата да пътуват до Сидни за премиерата на Новолуние, която ще се състои там на 19ти ноември и ще е втората световна премиера след премиерата на филма на 16ти ноември в Лос Анджелис.
Също !!! течали преговори по време на Nickelodeon Kids Choice Awards Кристен и Роб да се появят като двойка в истинския живот.

Цялата статия тук!

- Видео за Робърт Патинсън и статията за него в AnOther Magazine!  тук

- Halloween наближава! Идеи за здрач-костюми!

останалите снимки тук

- Снимки на Ashley Greene – доста провокативни!

Снимките не са нови!

останалите снимки тук

- Clevver TV : Кой още би могъл да играе Jacob Black?   тук

- Още една порция стари купонджийски снимки на Аshley Greene!

останалите снимки тук

- Робърт Патинсън помага на стара дама!

очаквайте – Робърт Патинсън гаси пожар с голи ръце и Робърт Патинсън преплува Ламанша хахаха

източник

- Фотосесията на Кристен Стюарт за ALLURE MAGAZINE!!!

Ето една наистина прекрасна фотосесия!

всички снимки тук

- ИСТИНАТА ЗА ИЗБОРИТЕ НА КРИСТЕН!!!

2001 – С TIMOTHY OLYPHANT във филма “THE SAFETY OF OBJECTS”

цялата статия тук

- НОВО!!! НОВО!!! Кристен, Робърт и Тейлър ще бъдат гости на Scream Awards 2009!!!

останалото тук

- Още една New Moon Poem!

New Moon
”No more reason”

He was my light,
He was my love,
He was my life,
He was my reason.

Darkness draws into my light,
Death takes my life,
Numb replaces love,
The reason disappears with his footsteps.

My reason for breathing,
My reason for my heart,
My reason for living,
My reason for existing.

I hold my breath,
I stop my heartbeats,
I don’t feel alive,
I’m not with reality.

Everything I see and everything I hear,
Will always be him,
Agony crawls to my chest,
And rips into it.

The mark he left on me,
Is a gaping hole,
The pain swelling through my heart,
Is his past feelings.

My hold was not strong enough,
He lets me go by the hand,
Now I’m a lost soul,
My body and heart are gone

Life was beautiful,
He was the reason,
Now he is gone,
And life is utterly disgusting

Every heartbeat I have,
Is a prayer for him
Every tear that falls,
Is a piece of my broken heart

He says he ceases to exist,
I slowly start to believe,
For he is not here with me,

Forbidden to remember,
Terrified to forget

източник

- ЕХААА!!Това трябва да се види!!! Alex Meraz прави страхотни акробатични номера на Twi Tour!!!  ТУК

- Колаж – Алис и Джаспър на сватбата си!

източник

# 562
  • София, България
Да, в книгата отзад пише, че Кай няма специални способности  Peace   

# 563
Благодаря за бюлетина!
Само да споделя,че влязох и си направих теста за бъдещо дете.Еми излезе,че и ние ще имаме Ренесеме-същото момиченце се падна.  Joy

# 564
Благодаря за бюлетина!
Само да споделя,че влязох и си направих теста за бъдещо дете.Еми излезе,че и ние ще имаме Ренесеме-същото момиченце се падна.  Joy

Да не сте вампир и девойка под прикритие?

# 565
Аз със сигурност не съм девойка.  Mr. Green
А благоверният е вампир в преносния смисъл само.  Wink Но той сигурно твърди същото и за мен,особено че му изпивам всички парични средства.
Аз така веднъж майтапих приятелката си,щото е много силна физически. Питах я да не е вампир под прикритие и да я привлича неудържимо миризмата на кръвта ни,а тя ми отговори,че я привлича неудържимо само миризмата на шоколад.  hahaha

# 566
  • Варна
Абсолютно споделям предпочитанията на Бела що се касае книги (и вампири, разбира се  Blush). Обожавам Гордост и предрасъдъци, а Дарси ми е alltime favouritte  Heart Eyes. Брулени хълмове и Джейн Еъйр са прекрасни. Виж останалите романи на Джейн Остин са ми като една и съща книга, сюжета е почти еднакъв.
Май ще взема да се потопя отново в дебрите на добрата стара Англия, домъчняло ми е за Елизабет Бенет (абсолютно чувство за хумор, въпреки, че знам книгата наизуст всеки път се смея от сърце  Laughing)
Мириел , няма да го усетим 2та часа, гаранция! Здрач също беше 2 часа, нали?

# 567

...............
- Робърт Патинсън помага на стара дама!
.............
очаквайте – Робърт Патинсън гаси пожар с голи ръце и Робърт Патинсън преплува Ламанша хахаха

moresmile  moresmile Това ме разби.

- НОВО!!! НОВО!!! Кристен, Робърт и Тейлър ще бъдат гости на Scream Awards 2009!!!

А това кога да го очакваме и къде може да се гледа? Най - вероятно ще се чака по торентите и в youtube, но все пак да питам.

Благодаря за бюлетина   bouquet

# 568
Аууу тази малката дето е облечена като мини Виктория много ми хареса!!!

Избора на Мириел за Ренесме най-много ми хареса - Емили Браунинг беше нали? Oбожавам филми като Лемони Сникет и Чарли и шоколадовата фабрика Simple Smile А дъщеричката на Кристабел е разкошна истинска малка Ренесме Simple Smile

Аз ви казах че Роб е джентълмен и на мен ми отваря вратите /но на сън  Mr. Green/

Скрийм наградите не бяха ли на 20-ти октомрви или греша, по МТВ?  newsm78

Много благодаря за новините и бюлетина!  Hug  bouquet

# 569
Компанионът дойдееееееееееееееееееее Laughing Йеееееееееееееее......... Има четааааа сега..... Хаха това за комарите и Роб беше hahaha Най-накрая и аз ще ги видя пустите снимки и ще прочета пустите коментари, заради които бауз-вах със затворени очи!

Общи условия

Активация на акаунт