Twilght/Здрач- сагата- тема 42 (за романтични вампири и буйни върколаци)

• 34 469
  • 725
  •   1
Отговори
# 570
Следобедни новини от здрачното място
Днес сме на вълна снимков материал, но утре ще се реваншираме подобаващо

1.Роб в US Today
стари, но златни снимки

2. Italian Vogue Men - Taylor Lautner

3."Por It" - Роб и Крис в италианско списание

4.Страхотни Wallpapres благодарение на thinkingofrob.wordpress.com

Още новини, снимки и фенфикшъниможе да намерите - тук 

# 571
Мона лиза мерси за бюлетина   bouquet
Новолуние - 2 часа - йееее! Аз мислех, че ще е по-малко, така че сега даже и в аванс идва времето ((((:
Роб помага на стара дама Joy но никога не дава път на Кристен като се качват в някоя кола Shocked
За модните избори на Кристен - на примиерата на Adventureland изглежда прекрасно, ексцентричните й попадения са ми много по сърце!

Красе, излезнала е нова глава от фика Seducing Ms Swan

Fairy, намерих това и се сетих за теб Mr. Green
Оооо и мерси за следобедните новини   bouquet

# 572
  • Разпиляна във въображението
Признавам без бой, че сега забелязвам пръстите на Тейлър ooooh! Досега само заглеждах тези на Роб, но вече ще си има съперник.

Дени, ще се огледам и аз за тази книга както и за подобната на "Здрач". Моя все още търпи автографите ми от Роб, но им хвърля някакви погледи, които не ми харесват. Ще взема да ги скатая.

# 573
  • Срещу планината:)
Тъй като в момента,чета един от ФФ на Мириел за Джейк,ми изникна въпрос.
Защо Джейк става толкова късно върколак,месеци след като Кълън са си тръгнали.Защо е толкова закъсняла реакцията при него.

# 574
Според мен е заради навъртащите се Виктория и Лорънт Peace

# 575
  • Срещу планината:)
Понеже все още чакам да си ми върнат Новолуние,и спомените са ми доста старички, не се сещам какво пишеше за тях.Ако се навъртат, тогава Едуард с къв ъкъл оставя Бела незащитена,все пак Джеймс умря заради нея?
Страх го е,че той ще я нарани,а не е помислил за тях  newsm78

# 576
Не:) Защото за превъплащението е нужна определена възраст Simple Smile
Веднъж активиран гена неможе да се спре защото вампирите ги няма Simple Smile иска се време Simple Smile

# 577
Понеже все още чакам да си ми върнат Новолуние,и спомените са ми доста старички, не се сещам какво пишеше за тях.Ако се навъртат, тогава Едуард с къв ъкъл оставя Бела незащитена,все пак Джеймс умря заради нея?
Страх го е,че той ще я нарани,а не е помислил за тях  newsm78

Той тръгва след Виктория ... ама не го бива за преследвач и тя го измамва и се завръща обратно.

# 578
  • Варна
Красе, излезнала е нова глава от фика Seducing Ms Swan
Цвети, благодаря! Аз се бях отчаяла да проверявам вече. И да знаш Wide Awake е ммм, това се нарича фен-фик  Heart Eyes

# 579
Аз не смятам, че за да си въркулак ти трябва определена възраст иначе всички въркулаци ще са на една и съща. Може да съм го пропуснала това.

# 580
Аз не смятам, че за да си въркулак ти трябва определена възраст иначе всички въркулаци ще са на една и съща. Може да съм го пропуснала това.

Мила повярвай ми има възраст. Последните се появиха по рано заради наложащата нужда. Заради големия брой вампири по земите си. Иначе трябва да станат на 16.

# 581
Сори мила, но потърсих в Новолуние

Джейкъб
....
- Затова и заради факта, че дядо му (на Куил) му казваше, че хлапето може да си изпържи яйце върху челото. - лицето му посърна. - Вероятно ще е съвсем скоро. Няма определена възраст... просто се натрупва и после изведнъж ... - Той мълча известно време. - Понякога, ако много се разстроиш за нещо, това може да го провокира по-рано. Но аз например не бях разстроен, бях щастлив.......

Аз смятам, че Кълънови за отключили гена. Това води до превръщането на Сам, Джаред и Пол. После те си заминават. Има вече и други "облъчени", обаче за да се превърнеш във въркулак ти трябва натрупване. Ако нямаше после Лорънт и Виктория, надали щеше да се стигне до допълнително натрупване и нещата щяха да се успокоят.

Обаче ако някой намери и друго моля да пише Wink

# 582
Привет момичета,
в youtube е качен трейлър на Зазоряване, незнам доколко е истински, по-скоро не е, но пък е интересен. Ако сте заинтригувани, ето:

http://www.youtube.com/watch?v=1l71UXPtBng

# 583
Duchess, за сега официални трейлъри има до Новолуние. Всичко друго го брой фен мейд Peace Аз в този клип познах кадри от A walk to remember, The Covenant, The Last Airbender и някои от филмите на Кристен (:

Кога мислите ще можем да се надяваме на трейлър на Затъмнение - януари - февруари?! Thinking

# 584
Съгласна съм с теб c.v.e.t.i., личи си, че трейлъра е фен мейд, но пък не е чак толкова лош.  Embarassed

А иначе в официалния сайт на сагата пише, че филма Затъмнение ще излезе юни 2010. Трейлър - вероятно наистина януари, дано!

Общи условия

Активация на акаунт