Twilght/Здрач- сагата- тема 42 (за романтични вампири и буйни върколаци)

• 34 386
  • 725
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Bel Ami, искам и аз да съм цигара Crazy

Честито на всички с поводи  bouquet
На Стич за магистратурата и на Мириел за рожденика  bouquet  bouquet  bouquet

Познайте какво си намерих днес...
Ходих случайно в библиотеката в даскало и съзрях в една купчина книги Wuthering heights /Брулени хълмове/ Mr. Green Та, сега ми е в чантата и ще я чета в оригинал. Перфект Crazy

mi6eto_, успех утре Hug

Направо сте страхотни със снимките Heart Eyes
Обаче, малко се плаша, че все по-рядко срещам някоя която не съм виждала Blush

Видях говорили сте за Камила. Преди време се ровех да си търся рокля за бала и гледах нейна, а един от коментарите отдолу беше нещо от сорта, че веждите и са оръжия за масово унищожение hahaha   /No pun intended Wink/

Изчезвам пак при фикшъните, това е зараза Joy

# 721
Бел Ами и аз от сутринта (или май от вчера) не мога да спра да гледам и слушам песента, чак в подписа си я бутнах Mr. Green

Лили, честита прическа  Hug

Айде и от мен лека нощ момичетаааа (:

Мише, успех утре, стискам палци!

# 722
Бел Ами и аз от сутринта (или май от вчера) не мога да спра да гледам и слушам песента, чак в подписа си я бутнах Mr. Green

Упсссс, Фърлих се и аз да слагам в подписа си същото гивче като твоето /взех го от Робсесед, напускали са бая такива от клипа/, но после видях, че и ти си се наконтила с него. Mr. Green  Hug Махам мойто, ще търся друго Wink и ще се любувам на твоя подпис, добре че си от редовните  Hug Hug Hug

Айде лека  Hug

# 723
  • Варна
Цвети, определено имаш усет към гифчета  Crazy
Монка, зарази ли се, а?!  Joy Казах ти аз ама на като не слушаш..Какво четеш?
Я кажете къде според вас ще я бутнат Meet Me On The Equinox? Аз се чудя от вчера, струва ми се, че се отнася към Едуард и Бела, според текста. Може би, във водата или нещо с Едуард и жланието му да умре..Все пак Everything ends..meet me...и т.н.

# 724
# 725
  • UK
А, имало нова тема.

Общи условия

Активация на акаунт