Събират есенни листа Януарските деца

• 26 247
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
Нашият Рожден ден
Ноем честит рожден ден - млада, красива, игрива, щастлива и обичана    bouquet

# 646
Ноеми, честит рожден ден! Пожелавам ти здраве, щастие, късмет, любов! Нека си винаги усмихната и само радостни моменти да изпълват живота ти!

# 647
  • София
Манана Цецони е голям сладур и какво голямо момче е станал Heart Eyes А Мимето е такъв сладкиш, едвам я познах - много са пораснали децата.  Grinning

Ние се върнахме от преглед, по-добре са. Продъжваме със сиропите и в сряда пак на контролен.
Цвета чакаме инфо от теб  Hug

Да ви питам какво готвите на децата, когато са болни и отказват почти всичко?  Rolling Eyes Борис и без туй си беше злояд, а сега хептен не мога да го накарам да хапне. Пилешка супа бях готвила, едвам я опита  ooooh!, а пък месо ако усети всичко плюе  Crossing Arms. Мисля да пробвам с накаква крем супа  Thinking - гъби с каротфи  #Crazy

# 648
  • София
А Мимето е такъв сладкиш, едвам я познах - много са пораснали децата.  Grinning

Викс Embarassed Heart Eyes

За супичката - правя картофена, мисля че гъбите са тежка храна  Thinking
Или с други зеленчуци - грах, морковче, може и с ориз...

# 649
  • София
Викс, купуваш бондюелски микс от карфиол, броколи и морков. Вариш и след това добавяш зехтин, бяло сирене и варено яйце. Пасираш. После ще си облизвате пръстите всички у дома.  Wink

# 650
  • София
Ман, от тебе фотограф няма да стане. Wink
Добре поне, че манекените си ги целнала. Heart Eyes

Ив, доживяхме да чуем готварски съвети от теб. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 651
  • София
Саше да, права си за гъбите, ама ще сложа малко за аромат, че накрая май пак аз ще си я ям  Mr. Green, като го знам дребния колко хапва  Tired

О Ив, мерси за идеята - ама тъкмо се връщам от магазина с картофите  Laughing, имам замразени броколи и пресни моркови. Карфиола ще го пропусна  Whistling. Айде отивам да правя бъркоча  hahaha

# 652
  • София
...
Ив, доживяхме да чуем готварски съвети от теб. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Нали?!  Crossing Arms На къде отива тоя свят, Божеееееей!  Tired ooooh!

# 653
Недей с гъби. Например картофена крем-супа с крутончета и сирене.
Ама като са болни не ги карам да ядат. Подканям ги да пият вода, за да не се обезводнят.
Ето, Ники трети ден е само на вода, милия  Tired

Предложението на Ива звучи чудесно  Grinning Що се вайкате, бе?  Laughing

Ман, Цеци прилича на татко си, а Веско на теб Simple Smile

# 654
  • София
Е, гъбите отпаднаха  Joy Peace
Ще пробвам супата на Ивонска ама с картофи, без карфиол  Mr. Green

По принцип не се притеснявам, когато ходи на градина - защото знам че там хапва манджи, които вкъщи по-рядко готвя. Караме на скари и бързо приготвящи се храни Embarassed. Но сега, не стига че не яде по-принцип ами и е болен, пък и съм в къщи - ще ми се да сготвя нещо дето ще го яде  Rolling Eyes

# 655
  • София; Дружбето
Габи, за щастие, е само сополив. Предписаха ни капки, сироп и витЦ и да се надяваме имунната му система да е здрава. Миша утре е на ясла, даже ме е яд, че днес я оставих дОма, че да скучае детето.
Ман, какво точно си искала да снимаш тука http://picasaweb.google.com/mankabankalost/RDCeci#5394250973311575746  Mr. Green

Аз от цялата простотия втори ден забравям да се пофаля, че си имам съдомиялна Mr. Green от свеки Mr. Green Mr. Green подарък Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 656
  • София
...
Аз от цялата простотия втори ден забравям да се пофаля, че си имам съдомиялна Mr. Green от свеки Mr. Green Mr. Green подарък Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ай, със здраве да си я юркате - възнагради ти се търпението и жертвите напоследък.  Wink Mr. Green

# 657
manana, много сте хубави всички! А Цеци и Веско са страшно сладки. Ти изглеждаш много добре.

tsveta, радвам се за Габи. Да му минава бързо. Честита придобивка.

# 658
  • София, Лагера
Еегати, огладнях докато ви чета Grinning. Ив, това единствената рецепта ли ти е  newsm43 или аз съм пропуснала цял етап от метаморфозата ти към идеална домакиня?  Mr. Green

Цвет, честита придобивка! Може да не е много лечин подарък, но пък върши чудна работа  Wink

Аз изкарах прекрасен ден, работа за 5 стотинки не свърших от телефонни разговори. Накрая чак реших да преброя колко входящи имам -  62 души са ми се обадили. Не подозирах, че толкоз народ ми има телефона даже! Пък колко бивши се обадиха, (не знаех, че толкова съм имала... ама за толкоз много години се ядва ... оправдах ли се?.

На подаръка от колегите имах много яка честитка: „Не бягай от изкушенията, когато остарееш, те сами ще бягат от теб”! Joy Joy Joy якооооооооооо

Сега отивам да празнувам. С любимия, само двамцата, романтично. Тръпна в очакване да видя каква изненада ми е спретнал и той.

# 659
Ноеми, честит рожден ден! Желая ти от всичко хубаво по много, а поводите за лъчезарната ти и заразителна усмивка да са хиляди!  Wink

Цвета, радвам се, че малчо е добре! Сега само да минат сополите и да забравяте за болести!

Манана, много сте хубави!

Клеми, не можах да видя снимките във Фейсбук.

Общи условия

Активация на акаунт