Събират есенни листа Януарските деца

• 26 203
  • 748
  •   1
Отговори
# 705
ХоХоХо, аз пък имам пратка от търговишкия винзавод!  Flutter Да живей вражеската рода!  Mr. Green
Та к`во викаш ... Да ти дойда на гости днес  Whistling Mr. Green
Малкият от снощи е с отвратителна хрема, както легне и почва да се дави от сополите  Sad Резултатът е, че два часа през нощта съм го държала седнал в мен, за да може да спи, обаче аз сега съм за клечки в очите да ги държат отворени  Tired

# 706
Честит рожден ден на Елина   bouquet
Пожелавам ти здрав дух в здраво тяло, здраво дете и здрав мъж със здрава гърбина да ти изпълнява всяко желание  Wink

# 707
  • София
Честита да ни е и Елина! (да извадя аз поредната мачка по въпроса  Mr. Green )
Дълги години неувяхваща младост ти желая!

# 708
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЕЛИ!!!

# 709
Честит рожден ден, Елина! Да си жива, здрава, усмихната и щастлива!

# 710
  • София
Нашето бебче няма да се размине с операцията, уви...  Confused Вторник ще я приемат за раждане в МД, няколко дни след това ще се решава кое/как/кога...   Sad  Поне самата Доц. Анадолийска "пое" случая (а тя е най-светлия образ за тези проблеми). Лошото е, че поради проблемите на изхода на пикочния мехур, са намалели околоплодните води, а това е изкривило крачето на бебът...  Sad Можело и това да трябва да се решава оперативно, но било малък кахър, на фона на останалото... Да видим колко увредени ще са и бъбреците...  ooooh! Агонията продължава.

ПП. Веднага, щом започна да гледа ехографа, попита "Момиче, пушиш ли и от кога?"  Tired

ПП1. Разбира се, за да е драмата пълна, се проби бойлерът и едва намерих нов, който още седи на средата на къщата, а аз сигур вече понамирисвам...  Tired Пък, снощи какво чудо беше....  ooooh! Някой ме урочаса в Клюкарника, май  Laughing

# 711
  • offshore & overseas
ПП. Веднага, щом започна да гледа ехографа, попита "Момиче, пушиш ли и от кога?"  Tired
Хм, що за отвратителен въпрос? Допускам, че има значение, но... Confused

# 712
ivonska, ще се моля за това бебче. Praynig

Setakap,  Дара ходи ли на детска градина?

# 713
  • София
Хм, що за отвратителен въпрос? Допускам, че има значение, но... Confused

Ами, такива проблеми се явявали предимно при пушачки... Пък тя следва да е срещала достатъчно случаи, за да прави подобни обобщения.

# 714
  • offshore & overseas
...Ами, такива проблеми се явявали предимно при пушачки... Пък тя следва да е срещала достатъчно случаи, за да прави подобни обобщения...
Мда, подобни нетактични обобщения, особено в положението на момичето.  Hug

Но дай, Боже, всичко да се нареди по мед и масло -- аз вярвам, че е възможно, пък дори и да не е от раз.

# 715
Иве, дано всичко е наред с бебенцето!!!  Praynig А това за пушенето... по време на бремеността ли е пушила или въпросът е бил принципен?

Setakap,  Дара ходи ли на детска градина?

Дара ходи до обяд в една частна градина до нас. Много съм доволна и на нея и харесва. Децата са малко и са от 2 до 6 годишна възраст. Имат йога и английски веднъж седмично, а сега май ще има и танци...

# 716
  • София
...Ами, такива проблеми се явявали предимно при пушачки... Пък тя следва да е срещала достатъчно случаи, за да прави подобни обобщения...
Мда, подобни нетактични обобщения, особено в положението на момичето.  Hug

Но дай, Боже, всичко да се нареди по мед и масло -- аз вярвам, че е възможно, пък дори и да не е от раз.

Да ти кажа, детето е с увреждане, няма място за излишна тактичност...

# 717
  • offshore & overseas
Да ти кажа, детето е с увреждане, няма място за излишна тактичност...
Ясно, така е, въпреки че не знам какво значение има вече дали е пушила или не. Peace

# 718
Елина честит рожден ден!   bouquet  Hug

Моля се за бебчето!  Praynig Praynig Praynig

При нас е есенна ваканция и вече ми иде нанагорно- съседчетата заминаха за няколко дни на почивка, Софи пищи по цял ден, че иска да си играе с тях или на училище, а мен ме боли гъзО и кръстО от падането. За капак при всяко мое мръдване снощи мъжО ме питаше дали не ме боли нещо (заради падането) и да не би да имам контракции. После Софи се събуди в окончателно в 5, защото я било страх от Кума Лиса  Crazy и днес едвам гледам.

# 719
Ив, я виж какво изрових от архивите... http://yanuari.snimka.bg/friends/rusenski-sreshti-2007.139153.3522058

Общи условия

Активация на акаунт