Събират есенни листа Януарските деца

• 26 204
  • 748
  •   1
Отговори
# 720
  • София

Ох, разкъртващо е!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Мамини златни, колко са ситни...  Hug Hug Hug

# 721
Здравейте!
Ева ми е с херпангина  Tired Сега ще си седим вкъщи, ще борим Т и ще се молим да мине по-леко. Аман от "градински вируси"  #Cussing out

# 722
  • София
Здравейте!
Ева ми е с херпангина  Tired Сега ще си седим вкъщи, ще борим Т и ще се молим да мине по-леко. Аман от "градински вируси"  #Cussing out
Оууууууууууууууууууууууууу!  ooooh!

Кураж!  Hug

# 723
  • София
Ив,ще се моля за бебчето,дано нещата се развият благополучно,много сили на майчето, кой знае какво и е сега на женицата. Между другото от къде ги извади тези снимки Манана незнам, но изглеждаш зашеметяващо Peace

ЕЛИНА, Пожелавам ти каквото ти е на сърце това да ти е и в ръце! Честит рожден ден!

# 724
Честит рожден ден, Елина!   bouquet Здраве и късмет!  Hug

Ив, нали знаеш, че се моля за бебето  Praynig
Хубав ден на всички! И много, много здраве!

# 725
  • София
Ив,ще се моля за бебчето,дано нещата се развият благополучно,много сили на майчето, кой знае какво и е сега на женицата.
...

Женицата е на 19 години, мамина златна и тя.  Wink

# 726
Иве дано всичко се нареди по най-добрият начин за бебчето.Изкривяванията на крачетата са бели кахъри, които са отстранми и не са животозастрашаващи  Peace
А относно кой те е орисал - има една приказка, че Господ дава на всеки от нас, толкова, колкото може да носи на плещите си  Hug
Венкова давай си редовно температуропонижаващите, че са и обезболяващи, повече сладки храни, не много топли или студени течности и Дактарин орал гел за афтите, че те са най-болезнените. Бързо да се оправя Евка, но се подготви за два-три дена висока Т, а може да се появи и обрив. Това е личен опит от херпангината на Цеци  Rolling Eyes

# 727
vvenkova, стискам палци бързо да се оправи Ева.

# 728
Манана, благодаря за съветите!  Peace От полза са ми!  Hug Горкото как плаче като преглъща...представям си как боли  ooooh!

# 729
  • София
...
А относно кой те е орисал - има една приказка, че Господ дава на всеки от нас, толкова, колкото може да носи на плещите си  Hug
...

Силата идва с нуждата...  Tired

# 730
  • София; Дружбето
Елина, честит рожден ден Hug

Иве, надявам се диагнозата да е объркана. Както се видя и светилата понякога грешат Rolling Eyes

Миша ми е с 39,2 та няма да ходи на детска скоро. Направо мисля да я спра. По-добре аз да съм нервна отколкото двамата да са болни постоянно. А габи цял ден е апатичен, няма Т, но само спи и не ще да яде особено, та го карам аз. Доки каза, ако утре е така че ще ни даде направление за приемане в болница ooooh! Сега се надявам да се пооправи сега и утре да не ходим на лекар, а в петък само за профилактика.

# 731
  • при принцесите
Момичета, нещо издишам вече и аз Confused
След като изпихме антибиотика (днес беше последен ден) най-тържествено започна почти постоянна температура. И нашта къде 39. 3 часа бяхме по доктори, при тоя, при оня, никой нищо обезпокоително не виждал. Някви сиропи, някви панадоли и чакаме Tired
От 17ти септември до края на октомври ще ми се събират 11 дена на работа. През всичкото останало време - болна Shocked Нещо тотално се прецака Confused

Ноеми, честит ти празник на патерици! Желая ти само сбъднати мечти Heart Eyes
Елина, и на теб честит рожден ден  bouquet

Ив, стискам палци за бебчето Praynig

Цветке, дано и твойте сладури бързо се оправят и дано отървете болницата Praynig

# 732
  • София
Цвет,наблюдавай малкия, ако ти се стори, че е по-апатичен, отколкото през деня - мятайте се на колата и в болница. Аз вече съм виждала два пъти как Дани буквално ми се предаде в ръцете и се отпусна и посиня, така че...имай едно на ум. Довечера го проверявай през два-три часа. Стискам палци да отмине! Hug

# 733
Да ти кажа, детето е с увреждане, няма място за излишна тактичност...
Ясно, така е, въпреки че не знам какво значение има вече дали е пушила или не. Peace
  Ако реши да има още едно детенце ще има едно на ум.
   Бебето на една моя комшийка го оперираха от същия проблем.Докато беше бременна пушеше непрекъснато..... Confused

# 734
   Цвет... Confused А доктора какво казва?КАкви са тези симптоми?Защо ще ви хоспитализира?

Елина,честит рожден ден! nbirthday

Общи условия

Активация на акаунт