Само за пушачи.

• 238 404
  • 626
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Идвам при вас за идеи.Вече съм твърдо решена да правя нещо с тези цигари.Ще пробвам или с електронна или ще си купувам тютюн и машинка и ще си пълня.Само че не знам дали първо да не пробвам с електронна цигарка и после ако не стане работата тогава да си взема консумативи за пълнене.Пуша си бяло Виктори много ми си ми харесва  Heart Eyes Вече малко в повечко ми идват тези минимум 150лв на месец за тях  ooooh! Трябва да се мисли нещо,не може така  Crazy Laughing

# 496
Идвам при вас за идеи.Вече съм твърдо решена да правя нещо с тези цигари.Ще пробвам или с електронна или ще си купувам тютюн и машинка и ще си пълня.Само че не знам дали първо да не пробвам с електронна цигарка и после ако не стане работата тогава да си взема консумативи за пълнене.Пуша си бяло Виктори много ми си ми харесва  Heart Eyes Вече малко в повечко ми идват тези минимум 150лв на месец за тях  ooooh! Трябва да се мисли нещо,не може така  Crazy Laughing
Ами пробвай с електронна, при мен не се получи, но знам хора, които са спрели цигарите благодарение на електронните. А това с навиването си е досадна работа, имам всякакви машинки, ръчни, електронни, пак не става, хубавите тютюни плюс консумативите не излизат по-евтино от нормалните цигари.

# 497
  • Пловдив
И аз мисля да пробвам първо с електронна,вчера се видях с един познат и ми каза,че от месец и малко повече си е само с ел.цигара и му е много добре.Според мен човек трябва да се настрои вътрешно,щото ако си казваш "ааа не,нищо не става" наистина няма да стане.
А колкото до навиването,ако се стигне до там искам да си купувам хубав тютюн,не просто някакъв тютюн.Та ще видим какви ще ги свърша.  Laughing
Преди си бях купила от тая най-обикновенната ел.цигара,която няма течности (като цигара която изглежда) не бях хич доволна  Crazy , дърпам и устата ми се пълнеше с някаква сладникава течност от пълнителя  Sick и я зарязах  Laughing

# 498
Те тия новите не са много по-различи, малко по-силни са и издържат много повече време, но пак имаш чувството, че гълташ сладникава пара. По-добре първо пробвай, вземи от някой познат такава да видиш дали ще ти хареса, преди да се набутваш и за такова нещо, да не стане като мен, доста пари дадох за цигарката, плюс течностите, та сега хем тях си ги имам, хем нормални цигари си купувам.

# 499
  • Пловдив
Дръпнах си само един път вчера от на тоя познатия,ама той беше сложил някакви миризми ... менти,шоколадиии  Laughing а аз не обичам да ми миришат на сладко цигарите.Искам като бяло Виктори да ми е  Laughing И наистина е по силно усещането като дръпнеш,той даже ме предупреди да внимавам да не се задавя.Хареса ми общо взето.Сега навивам и майка ми да си вземе та да си даваме кураж двете.А тя,пуши Давидоф класик (кафявата кутия) по една кутия-кутия и нещо на ден  ooooh! как ги пуши не я знам.На мен са ми мнооого силни  #Crazy И ако успея да я вкарам и нея във филма ще е идеално  Laughing

# 500
Не знам, гадно е с тия миризми, има и такива, които уж само на цигари приличат. А тоя давидоф на майка ти, е като бялото виктори, поне според мен де, не е по-силен. Аз пуша по 2-3 кутии от шарената карелия слим, въпреки, че са "евтини и слаби" цигари на мен ми утежняват бюджета, а електронната ми се струва слабичка въпреки това.

# 501
  • Пловдив
по 2-3 кутии ли пушиш  Shocked
Давидоф ми е много по-силен на мен.Не мога да си дръпна нормално от тая цигара.Ако изпуша една,след малко ме заболява главата.
Шарената Карелийка много ми харесваше преди,но ми се струва,че са я развалили малко.И от циганки съм си купувала и от магазин,еми не ми е същата. Laughing
Аз мисля от 01.01 да започвам с нещо,каквото и да било  Crazy

# 502
По толкова, към 400 лева на месец, майка ми се звери, че пенсията и е 300 ooooh!, ама донякъде е права, мен лично цената като фактор ме дразни, иначе, когато бяха евтини цигарите въобще не съм се замисляла.

# 503
  • Пловдив
Малелее  ooooh! много пушиш ти  Crazy
И 400лв си е цифра  ooooh! а аз от моите 150 се оплаквам  Laughing Взимай се в ръце и мисли нещо  Hug
Ами ако ги смениш с някакви по-силни няма ли да ги намалиш  Rolling Eyes

# 504
Не става, пробвала съм и с твоето бяло виктори, с червеното марлборо, с червен вайсрой, ама само първата ми е гадна, после свиквам. Даже в интерес на истината, както каза шарената карелия не това, което беше та тия са ми по-приятни, проблема е, че не обичам дебели цигари.

# 505
  • Пловдив
 Tired ами не знам,много цигари са това ...

# 506
И аз мисля да пробвам първо с електронна,вчера се видях с един познат и ми каза,че от месец и малко повече си е само с ел.цигара и му е много добре.Според мен човек трябва да се настрои вътрешно,щото ако си казваш "ааа не,нищо не става" наистина няма да стане.
А колкото до навиването,ако се стигне до там искам да си купувам хубав тютюн,не просто някакъв тютюн.Та ще видим какви ще ги свърша.  Laughing
Преди си бях купила от тая най-обикновенната ел.цигара,която няма течности (като цигара която изглежда) не бях хич доволна  Crazy , дърпам и устата ми се пълнеше с някаква сладникава течност от пълнителя  Sick и я зарязах  Laughing

Аз преди около две години имах електронна цигара, но ми се развали и не я поправих. Преди няколко дни мислех да си взимам пак една, от хубавите и скъпичките. Но се отказах, когато видях един репортаж по телевизията.В него казваха, че били много вредни.Ето и откъс от един вестник...."Заместителките на обикновените цигари са внесени от Китай, но не преминават през никакви тестове. Същевременно имат свободен достъп до британския пазар. Регулаторната агенция на страната иска да сложи край на тази свободна продажба на гореспоменатия артикул, за който се е установило, че е вреден за здравето.

Някои марки от електронните цигари съдържат никотин в достатъчно висока концентрация, която е вредна. Никотина е пристрастяващо вещество и предизвиква рак. Установили са в парите от електронните цигари и други вредни за здравето вещества. Едни от тях са нитрозамините – те предизвикват рак при опитните мишки. В други марки било установено присъствието на диетилен гликол, който в големи дози предизвиква смърт.

Електронните цигари са забранени в някои страни като Бразилия, Канада, Нова Зеландия и Австралия.

В Америка електронна цигара експлодирала в лицето на човек и го обгорила тежко.

У нас само 3% от пушачите са спрели да пушат вследствие забраната за пушене на обществени места от 1 юни." И това ме шокира, и отказа от закупуването на електронна цигара !

# 507
  • Пловдив
milenka333 отказа ме  Joy май ще си свивам цигарки и това е.  Crazy  И един ден ако е рекъл Господ забременея,тогава искам не искам ще ги откажа и няма да ги започвам вече  Laughing
И аз четох за американеца,на който му гръмнала в лицето и го обезобразила  ooooh!
Но,не се знае утре какъв акъл ще ми дойде де  smile3502

# 508
milenka333 отказа ме  Joy май ще си свивам цигарки и това е.  Crazy  И един ден ако е рекъл Господ забременея,тогава искам не искам ще ги откажа и няма да ги започвам вече  Laughing
И аз четох за американеца,на който му гръмнала в лицето и го обезобразила  ooooh!
Но,не се знае утре какъв акъл ще ми дойде де  smile3502
Ами и аз много се ужасих. Първо когато случайно видях репортаж за електронните цигари по телевизията. А после и в няколко вестника. Ужас... И прецених, че трябва да го кажа тук .Все пак говорим за здравето. То не че и обикновените цигари не са вредни, но от това което видях за електронните .... аххх.....останах шашната. И аз не съм раждала...Но ако се случи да забременея ще трябва да се спират..или минимално да се намаляват....ако не могат да се спрат напълно. То си е до воля ! Човек има ли воля - всичко се постига !

# 509
milenka333, съжалявам, но трябва да ти кажа, че си жертва на манипулативно поднесена информация.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт