Само за пушачи.

• 238 404
  • 626
  •   1
Отговори
# 90
  • sofia
Златна есен ТРъмп,

не са толкова остри.Напротив,според мен са по меки,но просто тютюна е разли4ен.
Житан и Голаз има "блондс" вариант,които са си с филтър и не са никак тежки Peace

При мен е навик,пуша ги от 15 год.Аз трудно променям някои си навици,като ходенето при постояннен фризьор,гинеколко,зъболекар и .........цигари Mr. Green

# 91
Блонда на Доминго съм го пробвала, не бих казала, че е лек. И не ми хареса като аромат.
Ами аз до колкото знам, по-лек тютюн от Блонда и Ред Бул Вирджиния май няма. Само за Djembe Virginia Blend не знам, но за сега нямам познати, които да са го пробвали. Иначе излиза малко по-евтино от Доминго и Ред Бул, защото кутия от 40 грама се получава 6.40. Те по принцип са по 25гр. и са 4лв. Става въпрос за този: http://www.gigadrinks.com/product.php?ProductID=1472

# 92
  • Пловдив
 smile3546 Здравейте, чувала съм , че слагат разрязана ябълка в тютюна - за аромат и влажност.
Трябва и аз да се пробвам с тези машинки. newsm78

# 93
Този трик се използва най-често за насипен тютюн, защото при него няма как да се запази влажността и има нужда от овлажняване. При пакетирания, този проблем го няма. Като цяло не бих препоръчала насипен тютюн, защото в повечето случаи се събира от земята, след каето се пресява от боклуци, фасове и др. То дори е силно казано, че е тютюн, по-скоро е прах. Такъв тютюн пушат най-често пиянките на село и за един уважаващ себе си човек не е препоръчително да го пробва.

# 94
  • на брега на морето
Златна есен ТРъмп,
Житан и Голаз има "блондс" вариант,които са си с филтър и не са никак тежки Peace

Преди доста години си попафках Житан без филтър, пакет. Леле,леле - трион, сестро.

# 95
  • sofia
Златна есен ТРъмп,

Преди доста години си попафках Житан без филтър, пакет. Леле,леле - трион, сестро.

О,това не мога да го пуша.....
Ако има скоро общофорумска среща(има тема в клюто)имаш колкото Житан ти се пуши от моите запаси  bouquet

Ужасни сме Joy

# 96
Ауу значи и аз това си го мислех защото бива ли..5 лв Викторито  #Crazy  :Х тц тц тц..*дълбоко възмУтена*...
Бях в Оксфорд това лято(там цигарите са по 5-6-7 паунда) безумно скъпо...та хората си купуваха ОЦБ,филтри и тУтУн..
Та и аз покрай англичаните почнах да се редя за тези чудории и отначалото направо ми се отпушваше или карах някой чакаш на спирката- добър човечец да ми ги свива  Embarassed .. бавна и пипкава работа,но това само отначалото докато свикнеш.Някъде към 40 цигари ставаха..определено е по-изгодно според мен.

# 97
А чували ли сте за електронни цигари? По - изгодно и по- здравословно било.
Хич не ми се дават пет лева за Виктори Tired

# 98
  • София
И аз в клуба - пуша си и ми е сладко, но с този планиран скок на акциза искат да ме вгорчат #2gunfire Колкото за електронните цигари - моя приятелка се опита с тях да спре обикновените и при условие, че е голям инат нищо не стана.. Разгледах това http://e-cig.bg/ , но нещо не се въодушевих при сметката колко ще се падат пълнителите и т.н...

# 99
Е, то с електронните цигари е ясно, че са направени, за да откажат пушачите от вредния навик да пушат истински цигари, а не за да спестят пари. Лошото е, че излиза доста скъпо, а и скоро се появи информация, че също били канцерогенни. Така че в момента не се знае кое е по-вредното...  Laughing

# 100
И аз искам да ги спра, ама... много ми е трудно.
Предлагам да си спретнем една темичка за спирането на цигарите и взаимно да се окуражаваме.  Peace

# 101
Предлагам да си спретнем една темичка за спирането на цигарите и взаимно да се окуражаваме.  Peace

Има такава тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=433436.0

# 102

Има такава тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=433436.0

Благодаря   bouquet

# 103
Четох статия в един вестник за електронната цигара - не можеш да разчиташ, че ще спреш цигарите с нея, защото навика си остава. Т.е. да държиш цигара.
Отказването е лесно - стига да го решиш на ниво съзнание, а не просто така. Трябва наистина да си убеден и решен на всичко, че ще ги откажеш. Всичко е в мозъка на човека.
Та в този вестник четох и за билкови цигари. Какви са те?

# 104
  • София
Честно казано нямам сериозно желание да спирам цигарите. Само понякога - след купон и сериозно препушване. Но сега по чисто финансови причини трябва да се замисля какво ще правя. У дома сме двама пушачи. И всъщност най-много ме вбесява това, че васичко мерим с европейските мерки с изключение на доходите. ОК в европейските страни цените на цигарите са например 3-4-5 евро, но заплатите им не са 300-500-700 евро. Ей това е гаврата в приказките на политическите лица, които се грижат за здравето ми. И да бяха само цигарите.......... Поне един да каже - трябва да се пълни хазната и вие сте най-удобната група, защото можем да оправдаем това с Европа и с грижата ни за здравето ви.

Общи условия

Активация на акаунт