Отговори
# 165
  • София
  Четейки за завиването, се сетих за моя странност. Увивам се от врата до кръста като пашкул, всичко по-надолу от кръста, не трябва да ми е завито, за да мога да заспя.Това означва,че от кръста нагоре трябва да ми е топло, а от кръста надолу студено, та да заспя. Joy

# 166
  Четейки за завиването, се сетих за моя странност. Увивам се от врата до кръста като пашкул, всичко по-надолу от кръста, не трябва да ми е завито, за да мога да заспя.Това означва,че от кръста нагоре трябва да ми е топло, а от кръста надолу студено, та да заспя. Joy
Да си готова за нощни подвизи по всяко време   hahaha Laughing

На половинката от малък едното ухо става студено, а другото топло-  сигурен белег, че му се спи  Thinking
Той никога не носи потници.

А бившият беше пълна неврастения: спеше с превръзка на очите, с антифони, винаги с фанелка с дълъг ръкав (да не са му голи раменете), ако го стреснат насън може и човек да убие, имаше страшен гъдел от косата ми, обикновено се разхождаше гол вкъщи (естествено се дразнеше на съседката, която винаги влетяваше без да чука  Party ),не даваше на никой да му пипа уредбата...ама айде стига, че ще ме пратите в темата за Муньовци  Wink

# 167
  • София
Да си готова за нощни подвизи по всяко време   hahaha Laughing
Спя сам  самичка, така, че...няма никакво значение как се завивам! Joy

# 168
  • Кукуландия
Странности...
- Когато ме гледа някой, който не ми допада, автоматично си заключвам пръстите, да не ме урочаса :lol
- Не винаги, но често, дъвча храната определен брой пъти - от дясно, "по-добрата" страна, са нечетен брой и от ляво - четен брой, като на дясната страна се полага по-доброто от манджата Laughing

.. само за тези си странности се сещам в момента Simple Smile Бих добавила и голям инат на моменти, но това по-скоро спада към негативите, отколкото към странностите Grinning

# 169
Инатът е повсеместен  Mr. Green

А ето една от странностите на известен съфорумец:

- И защо на Вълка с дълъг ник му е толкова дълъг никът   Joy

- Защото толкова му бе широк аватарът и надписът под аватара.
И се получаваше равна колонка. А ла Монк.  
Embarassed

Laughing

# 170
Добре, ще се престраша и аз да си кажа!  Mr. Green
Успокоителното в случая е, че доста хора тук имат същите странности като мен!  Mr. Green

1. Пия си кафето само с мляко...никога не ползвам суха/течна сметана. Ако няма мляко няма да пия кафе!
2. Мога да паркирам със затворени очи от ляво на улицата, но НЕ мога да паркирам от дясната страна на улицата!  Crazy
3. Забравям за какво говоря ако някой ме гледа втренчено...
4. Не си водя колата на автомивка...все карам мъж ми да я закара. Много досадно ми се вижда това "задължение"! Нямам нерви!  Naughty
5. Водя въображаеми диалози...  Blush

Това е само маааалка част!  hahaha

# 171
Nikka ,
аз като теб избягвах в началото на шофьорския си стаж да карам колата на автомивка... защото ме беше страх как ще я изкарам назад ooooh! Много време карах приятеля си да ходи вместо мен, докато преодолях страха си Blush

# 172
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Има един филм, дето никога не мога да го изгледам до края. Първият път заспах, втория и третия - също. Изкарвам до към 15-тата минута и това си е. В къщи ме спукват от подигравки, с друг филм нямам такива приключения, но с този...
И като ме хване безсъницата, домочадието вика - да ти пуснем Твоя филм. А е екшън, не е приказка...  ooooh!, при това с любими актьори. (Бандата на Оушън)!!!

# 173
  • София
Има един филм, дето никога не мога да го изгледам до края. Първият път заспах, втория и третия - също. Изкарвам до към 15-тата минута и това си е. В къщи ме спукват от подигравки, с друг филм нямам такива приключения, но с този...

Аз съм така със Star Wars: Episode 3 - Revenge of the Sith Embarassed
Правила съм 3 опита да го гледам, и все заспивам. А съм маниачка на тема Междузвездни войни.

# 174
Когато режа разни неща /краставици, моркови, чушки...../ си броя:1,2,3 и т.н. Embarassed

# 175
Сетих се нещо точно по темата.
Вечер си изпирам чорапите и си ги просвам на едно нещо.
Простирането си има ред. Мокрите се слагат до стената и избутват редицата с един чифт навън.
Сутринта си обувам най-външните чорапи.
Смешното е, че така се износват равномерно и в един момент се проскубват едновременно.
Следва подмяна на целия чорапопарк.   Laughing

# 176
  • София
-и до ден днешен винаги паркирам колата,така,че  да тръгна напред сутрин ,а не на задна,ако по някакво изключение съм паркирала  и трябва да излизам на заден,си оставям малко местенце и пак тръгвам на 1-ва Crazy
-сгъвам си наилоновите торбички на много малки квадрадчета,и си ги подреждам по големина и по това дали са по плътни или не(т.е. сортирам си ги)
-от както родих,се забелязвам,че спя с две възглавници едната за главата,другата на съм си я  слагам на корема и си я гушкам Crazyмай свикнах много с големият тумбак

# 177
ЗеФс, покрай твоите чорапи си припомних един филм, в който героинята имаше бикини с щампи- понеделник, вторник, сряда...и т.н.  Joy

# 178
1. Нося червено конче на ръката си.
2. Имам фобия от микроби, която ме побърква. Самата аз осъзнавам, че прекалявам, но просто е по-силно от мен. Близките ми си ме знаят, и са свикнали. Mr. Green
3. Не мърдам и крачка без мобилният си телефон. С мен е навсякъде, взимам го дори и в банята, докато се къпя. Пиша по над 800 смс-а на месец. Crazy Изговорените минути също са огромно количество.
4. Не мога да пътувам добре, става ми лошо когато има завои, и единственото нещо, което ми помага................ е да пея на глас. Mr. Green
5. Пътувам много трудно в коли, които не са с кожен салон. Blush Не е лиготия това, свързано е с фобията от микробите, да поясня. Wink
6. Гнус ме е от нелакирани женски нокти на краката.
7. Плача често, така ми олеква.
8. Поръчвам си от чужбина определен вид чипс.
9. Обожавам морето, но като го гледам зимно време изпитвам адски страх от него.
10. Правя списъци, иначе обървам всичко- примерно със задачите за деня, или списък с багаж (пътувам често), списък за магазина и т.н.
11. Мразя бяло бельо. Имам в гардероба си такова, единствено, заради определени дрехи. Ако не се налагаше, не бих си купила никога.
12. Ходя целогодишно боса вкъщи.
13. Сънувам почти всяка вечер. Винаги цветно, и винаги помня сънищата си.

Това е на първо четене, каквото се сетих за 2 минути. Crazy

# 179
  • при моите деца .....
И аз ходя боса - сега ми е студено, но няма да си обуя чорапи.

Винаги подреждам щипките като простирам по цвят, ако ми свърши определен цвят - започвам нов ред, да не ми е шарено....

Общи условия

Активация на акаунт