Отговори
# 180
Много ми е забавна тази тема.И аз си имам някои особености,е,не са кой знае какво:
-не мога да гледам филми;не знам защо така се получава,но задължително заспивам по някое време,може и още в началото.Колкото и да ми е интересно,смешно,интригуващо-заспивам и това е,няма значение кое време на деня е.После никога не ги доглеждам,пък и обикновено се будя за края.
-ако се случи да спя следобед,дори само за 15 мин. да дремна,се събуждам озверяла от глад,и то за сладко.Директно ставам и тръгвам към магазина,не се и колебая дори.
-няма ден,в който да не ям нещо сладко,и по няколко пъти на ден.Иначе напитки,в които има захар,почти не пия.
-постоянно губя запалките си,всеки ден почти съм с различна.Не губя абсолютно нищо друго,само тях.
-и аз,като някои други,спя по цяло лято с одеяло.

Peace брейй кво съвпадение това важи и за мен да не излезнем нещо рода ?  Laughing Laughing

# 181
Когато режа разни неща /краставици, моркови, чушки...../ си броя:1,2,3 и т.н. Embarassed

Аз така си броя малките лъжички като ги подреждам от миялната в чекмеджето Embarassed Никога не го правя с другите прибори.

И не обичам да консумирам мокри плодове и зеленчуци. Винаги ги бърша с кърпа или кухненска хартия, а марулите оставям да се отцедят преди да ги нарежа.

# 182
  • София
Сетих се за още една своя странност, с която се сдобих през последните 2 години.
Събирам по брой части всички играчки комплекти на дъщеря ми.
Знам ги наизуст:
едното лего е от 42 части, другото от 18, големият пъзел 6х9 реда=54 части, зеленчуците 10 бр.х2 части, 1бр.х3 + дъска за рязане и нож, и т.н.
Имам някаква, на моменти ужасно ненужна, слонска памет.

# 183
Аз нямам кой знае какви странности,но се сещам за
нещо фрапиращо за повечето жени.
Обичам да съм в мензис... Blush

# 184
  • Варна
Shocked

Това не го разбирам.  Embarassed

# 185
И аз съм така като не ми се прави секс !
-пия кафе само в леглото!
-също и вино вечер в леглото!
-предпочитам да говоря с някой по телефона с часове от колкото на живо!
-обичам да ям и чета едновременно!

# 186
Shocked

Това не го разбирам.  Embarassed

Аз предупредих,че е фрапиращо... Crazy
Не е свързано със избягване от секс,а по-скоро
с дългогодишни страхове от лесно забременяване. ooooh!

# 187
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Небе, добре че поясни, че много мислих, мислих и даже си помислих за годишни номинации за чудатости  Wink А то било толкова просто и логично.

Допълвам се към броячите на моркови и на лъжички от миялната - аз пък броя всичко, което вадя от миялната, стриктно, по ред на номерата и си ги вадя по строго определена система.
Изключая факта, че мразя да вадя нещата от миялната. Моят мъж пък най-обича тази дейност, но никога не изважда горния ред - чаши и подобни.  Joy

# 188
Аз пък обичам да съм в овулация, не само че не се плаша от забременяване, ами една енергия ме завладява и животът е розов, и проблемите стават миниатюрни... Party
 Joy

# 189
Простирам педантично- на първия ред винаги гащите и чорапите, на втория блузи, ризи и потниците на детето, на третия панталоните, на четвъртия кърпите и/или чаршафите  Blush Като видя хаотично простряно пране и се изнервям.
Обожавам да мия тоалетната чиния, мивката и душкабината и мразя друг да чисти у нас, все ми е мръсно след това.

# 190
Простирам педантично- на първия ред винаги гащите и чорапите, на втория блузи, ризи и потниците на детето, на третия панталоните, на четвъртия кърпите и/или чаршафите  Blush Като видя хаотично простряно пране и се изнервям.
Обожавам да мия тоалетната чиния, мивката и душкабината и мразя друг да чисти у нас, все ми е мръсно след това.

И аз много мразя хаотично простряно пране. Най отпред слагам хавлии и чаршафи, и ги подреждам по височина.  Mr. Green

# 191
  • София
Простирам педантично- на първия ред винаги гащите и чорапите...

Е, защо пък гащите на първия ред? Аз ги слагам винаги на последния. И без това съседният блок е на има-няма 10-20 метра.

И аз май имам някои странности. За някои от тях прочетох в по-горните постове, така че вече не ги броя за странности. Но я вижте аз какво мога... Преди около 15 години ходих на курсове по машинопис и стенография. Оттогава често се улавям, че като ми говорят или гледам филм със субтитри, щракам с пръсти я по коленете, я по масата...  Ха сега де!

# 192
Простирам педантично- на първия ред винаги гащите и чорапите...

Е, защо пък гащите на първия ред? Аз ги слагам винаги на последния. И без това съседният блок е на има-няма 10-20 метра.

Подреждам дрехите по дължина, за да изсъхват по-лесно, т.е. отпред слагам най-късите.
Срещу нас обаче блок на близо няма, а и да има какво толкова- имам толкова хубаво бельо, а вече нямам на кого да го покажа....  Mr. Green

# 193
Предпочитам да си чатя с някого отколкото да говорим. И предпочитам да пращам смс-ки вместо да говоря по телефона

# 194
1.Винаги заспивам обърната наляво, към стената.Завивката си я напъхвам под краката.
2.Вечер си оставам пантофите така, че като стана да ги обуя веднага, а не първо да си ги обръщам.И винаги си обувам първо десния  Crazy
3.Като бях по-малка, каквото правих с дясната ръка или с десния крак, после го правех нарочно същото и с левия, за да не се разсърди  Mr. Green
4.Когато съм се родила, баба ми ми е подарила едно плюшено слонче.Без него не заспивам!Където съм аз, там е и то.
5.Когато си мия зъбите сутрин, винаги се жабуркам  Mr. Green по три пъти.Лицето също го мия три пъти.
6.Предпочитам да си пиша с някого, защото когато си говоим на живо никога не ми идва на акъла за какво да си говоря с тоя човек.Надявам се той да измисли тема на разговор.

Кой знае колко други странности имам newsm78 Когато се сетя, ще допълня  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт