Отговори
# 150
  • БУРГАС
Много ми е забавна тази тема.И аз си имам някои особености,е,не са кой знае какво:
-не мога да гледам филми;не знам защо така се получава,но задължително заспивам по някое време,може и още в началото.Колкото и да ми е интересно,смешно,интригуващо-заспивам и това е,няма значение кое време на деня е.После никога не ги доглеждам,пък и обикновено се будя за края.
-ако се случи да спя следобед,дори само за 15 мин. да дремна,се събуждам озверяла от глад,и то за сладко.Директно ставам и тръгвам към магазина,не се и колебая дори.
-няма ден,в който да не ям нещо сладко,и по няколко пъти на ден.Иначе напитки,в които има захар,почти не пия.
-постоянно губя запалките си,всеки ден почти съм с различна.Не губя абсолютно нищо друго,само тях.
-и аз,като някои други,спя по цяло лято с одеяло.
-не мога да изляза от къщи без обеци и без чанта;сигурно има и други Grinning

# 151
Много ми е забавна тази тема.И аз си имам някои особености,е,не са кой знае какво:
-не мога да гледам филми;не знам защо така се получава,но задължително заспивам по някое време,може и още в началото.Колкото и да ми е интересно,смешно,интригуващо-заспивам и това е,няма значение кое време на деня е.После никога не ги доглеждам,пък и обикновено се будя за края.

/quote]
Я провай да не спиш легнала и после пиши пак ли заспиваш.

# 152
Не пия последните капки вода, останали в бутилката.

Не съм в състояние да си правя йогата, ако някой просто стои и ме гледа.

# 153
  • София
Ям шоколадовите бонбони нечетен брой - започвам с 3 за щастие, не ми стигат, изяждам още 2, за да станат 5 и т.н. докато изям цялата кутия. Crazy

Бабооооо! Ти ли си, признай си!

Шегичка, ама е същата и баба ми. Ако има кутия бонбони вкъщи, няма да си намери място докато не ги изяде всичките допълвайки си нечетния брой!

# 154
1. Спя завита почти през глава и ако някоя част от тялото ми е открита ми е некомфортно  Rolling Eyes
2. Като се качвам по стълбището в къщи почти винаги прескачам една определена стълба. Останало ми е като навик от дете май и не помня причината  Mr. Green
3. Като ходя по голяма нужда не обичам да имам дрехи по себе си   Blush, но рядко се събличам напълно  Laughing

# 155
Обичам да спя и телевизора да ме гледа!
Ако се намери някой негодник да го спре- край на съня !
И едва издържам някой да ми говори , джвакайки дъвка!  ooooh!
Затова децата си ги отучих от дъвката на 10 месечна възраст!

Grinning добре , че не съм даскал - едно дете нямаше остане в класната стая

# 156
  • Варна
- Блокирам като видя уравнение с 2 неизвестни ;
- Мразя да ме гушкат и да ме целуват по ушите;
- Наричам ръцете си "лявка" и "дяска" все още;
- Винаги тръгвам на задна скорост;
- говоря с радиото в колата, докато шофирам;
- ако стоя някъде и чакам провеждам въображаеми
 диалози  с определени хора от тълпата или им измислям житието;

# 157
Тази тема трябва да се прекръсти в "Тема за това колко сме суетни"

# 158
Тази тема трябва да се прекръсти в "Тема за това колко сме суетни"
Moже би да се нарече"Тема за това,колко сме еднакви в различното".За мен е приятно да разбера ,че  странностите ми не са всъщност толкова екзотични и не съм толкова голямо изключение от правилата.Споделянето на нашите особени привички не е с чувство на гордост-мисля. Просто трябва да се приемаме такива,каквито сме.Та нали света е красив ,защото е шарен Laughing

# 159
- ако стоя някъде и чакам провеждам въображаеми
 диалози  с определени хора от тълпата или им измислям житието;

хахаха и аз го правя или пък като си вървя по улицата си представям как сега ще срещна някой познат и провеждам цял разговор наум.  Веднъж ми се случи действително да видя човека, за който си мислех и се направих, че не го виждам, просто нямаше вече какво да си кажем  Grinning Grinning Grinning

# 160
Темата за неврози, психопатии и фобии ли е ?  Laughing Или за Монк?  Mr. Green
Имаше такава за странности на децата ни Joy  Голям смях  Peace
- Не обичам да ми развалят плановете и за всяка чужда идея ми трябва време за нагласа  Sick
- Обичам да седя сама (или с някой който мога да контролирам  Wink ) и да разполагам със свободното си време напълно  Crossing Arms
- Когато ям плодове или ядки, винаги първо избирам дефектните и изяждам тях, а за края оставям най-здравите...  Tired
- Не излизам без пакет носни кърпички...  Blush
- В заведение винаги използвам салфетката, че и допълнителни си вземам и накрая са употребени до неузнавемост (задължително трябва да ги смачкам- според мен отношението към салфетката говори за характера  Laughing ). Гледам максимално да улесня сервитьорката и нареждам на купчинка чинии, чашки и прибори  Crazy
- Не си суша косата със сешоар (само по изключение), макар че е дълга, ползвам само хавлиени кърпи  Naughty
- Мразя да влизам в магазини, от които по някаква причина съм била разочарована и ги посещавам само в краен случай  Whistling
- Като готвя, солта винаги я слагам на око   chef
- Пържени картофи и цаца ям задължително без вилица, само с пръсти  Peace
- Изпитвам паника от хлебарки  Shocked
... bowuu

# 161
- Когато ям плодове или ядки, винаги първо избирам дефектните и изяждам тях, а за края оставям най-здравите...  Tired

GrinningРазказвали са ми една история за един дядо,който изяждал първо поизгнилите ябълки,но на следващия ден и другите се разваляли...и така ядял само изгнили  LaughingИ аз все се сещам за това и ям винаги първо здравите плодове или мекия хляб.

# 162
1. Мразя някой да ми говори съвсем близко до лицето, направо изпадам в бяс... особено, ако дъха му мирише.
2. Не обичам да ми дават акъл. И за да не стават скандали, докато ми говорят си мисля за нещо друго и така не се дразня.
3. Мразя някой да ми повтаря заучени неща. Имах един познат, който в края на всеки телефонен разговор ми казваше "Забавлявай се!", няма значение дали ще влизам да се къпя или дали ще излизам да пазарувам. Веднъж не издържах и му вдигнах скандал, че не всичко е забавление.
4. Дразнят ме лекомислените хора, вечните оптимисти, които за мен са глупави наивници.
5. Не ми харесва пушенето в кола. В моята кола е абсолютно забранено. Колежката ми веднъж си позволи да запали цигара, без да ме попита и повече не я качих.
6. Обичам да си стоя сама поне няколко часа.
7. Не мога да заспя, без да съм прочела нещо.
8. Ужасно ме е страх от хлебарки и стоножки - случвало ми се е да събудя целия блок с писъци при вида на една черна тлъста на стълбището Blush
9. Дразнят ме звуци при хранене - мляскане, сърбане, хрупане. Гонила съм колега от стаята, защото упорито хрупаше "Бейк Ролс"
10. Обичам преди заспиване да мечтая, пиша си сама сценарий и в разиграването му, се унасям и заспивам. Хубавото е, че почти винаги ми се случва това, което силно съм пожелала.
11. Мразя мърляви хора, направо откачам, ако ми миришат гадно или просто са мръсни. В къщи също държа на чистотата.
Има и още много, но вече ме е срам... като видях колко много съм писала... май съм куку Laughing

# 163
Шърли Ан, не си куку...аз съм с теб Hug

# 164
Хаха, мерси, Смарти Crazy
Сега се сетих и още нещо - много съм гнуслива и ако ми се наложи да отида в обществена тоалетна, пипам навсякъде с кърпичка в ръце, после се мия като хирург Mr. Green А ако ми се наложи да ползвам градски транспорт (Слава Богу, имам си кола и това вече не е алернатива), не смея да се докосна никъде..

Общи условия

Активация на акаунт