Отговори
# 195
Аз също простирам дрехите по височина, като на първия ред слагам чаршафи и хавлии.
Супер гнусно ми е да като видя бельо, простирано на първия ред. Имам една комшийка, която си ги простира така. Ами какво да ви кажа отврат е, излизам си на терасата и гледам насреща ми как се веят един ред гащи.  ooooh!

Сетих се още нещо. Където и да ходя винаги влизам и излизам първо с десния крак.  Crazy

# 196
Ето и моите странности:

- почти не се сещам за телевизора, много рядко го включвам
- аз също си простирам дрехите по определен ред
- мразя някой да мляска и подсмърча, направо откачам и ставам от масата
- мия си зъбите по три пъти на ден, ако имам възможност и по-често, мразя лошия дъх  Mr. Green
- спя винаги на една от двете страни, никога по гръб
- мразя силната музика, която се чува от някой съсед или отвън
- обичам да съм сама, да имам свободно време просто за себе си, без да правя нещо конкретно
- дразня се когато ми дойдат гости с малки деца и не си ги наглеждат (нищо против децата), но ми пипат всичко, а когато родителите не им обръщат внимание аз съм като детегледечка, постоянно съм след тях
- не обичам да пътувам, изпитвам паника и винаги правя забележки на шофьора
- мряза да ми задават лични въпроси, особено хора ,които не са ми близки
- не обичам самохвалковци

...е за сега толкова, предполагам има още, но не се сещам сега Simple Smile

# 197
  • Sofia
Готина тема! Моите странности:
-никога не съм гледала сериали /дори една серия/,мразя дублажа им /е, не само това, разбира се Laughing/;
-почти никога не гледам филми без субтитри, по същата причина. Трябва филмът наистина да си заслужава, за да издържа;
-мразя отворени врати, особено на гардероб. А ми се случва почти всяка сутрин да ги видя точно така Laughing;
-не мърдам, когато спя;
-не мога да се разсъня, ако не си измия сутрин косата;
-истинската почивка свързвам със списание за дизайн или мода и чай;
-не пътувам никъде без възглавница. Иначе ме боли глава на другата сутрин, ако съм спала на друга, а не на тази, на която съм свикнала. Затова си купувам "хубави" възглавници;
-побърквам се, ако някой хълца;
-никога не опитвам алкохол. Завива ми се свят още на първата глътка;
-пропих кафе, когато забременях. От тогава пия по едно на ден Laughing;
Има и още...за тези се сетих веднага... Wink

Последна редакция: пт, 16 окт 2009, 15:05 от Жана /bg_paint/

# 198
Ако в стаята е студено с колкото и неща да съм завита, ако ухото ми е отвито ми е студено. Може да съм леко завита, но ако ухото ми е завито ми е топло.
Не мога да спя по гръб.
Когато си лягам, ако има гънка, дори и съвсем мъничка по чаршафа полудявам и не мога да спя. Мъжът ми казва, че съм като принцесата от "Принцесата и граховото зърно", ама наистина си приличаме.
Не мога да стоя на тихо, винаги нещо пускам за фон, телевизор, компютър, радио.
Не мога да спя на абсолютна тъмнина, обхваща ме ужас. Една нощ спряха тока, точно преди да легна, някъде към 2.00ч., стоях и чаках да дойде до към 3.30ч. защото не можех да оставя свещите да горят и да заспя, а тишината ме подлуди.
Много мразя да нося сутиени, а имам голям бюст.

# 199
-Многото хора по празници ме изнервят . Затова и не обичам разходките  в празнични дни...с натъкмени и издокарани хора Sick
-Постоянно си мия ръцете.
-Не заспивам ако не ми работи телевизора, поне само картина трябва да има.
-Подбирам щипките по цветове, когато простирам.
-Заключвам си пръстите, когато чуя сирена .
-Избягвам да стъпвам на шахти.
-Винаги си спомням с какви и дрехи съм била при важни събития и гледам да съм с тези, които евентуално ми  е вървяло.
-На обществени места дишам с половин гърди" луда съм на тема -зарази Embarassed Така уча и децата.
--Като сменян датата на календара винаги  мислено благодаря и си пожелавам нещо хубаво. Това за мен е важен акт.
-Мразя сериалите по ТВ. Никога не гледам такива.
-Предпочитам да пиша, отклото да говоря.

Влияя се и от някои суеверия;
-Не оставям чанта на земя, никога.
Чадър в стая не отварям.
-Като се наложи да се върна от вратата, здраво стискам сключени пръстите си.
И мноого други има....

# 200
Много болен народ в този форум.
Изненадана съм.
Има ли някой който да обича хората тук? Thinking
Ужас.
Сега разбирам защо е такава навалицата.
По лесно е да си анонимен. hahaha Joy

# 201
О, като ви чета леко ми поолекна Joy    Аз си мислих, че само аз съм куку - руку гърлс  #Crazy а то имало и други като мен. Говоря по скоро за суеверията, а за другите неща - то по скоро си е до характер мен ако питате.
Един приятел - психолог - нарече това със суеверията - натрапливости  и ми каза да се спра малко. Винаги, когато заговори някой някакви лоши неща и аз започвам да си плюя в пазвата. Той беше обърнал внимание на това и постоянно ме тормозеше с изказвания от сорта - представи си, че сега като излезеш от вас и по стълбите паднеш и си счупиш нещо......................... и такива подобни. Много ме дразнеше, ама гледам, че не съм само аз така.......  Hug

# 202
Чак пък болни!  Stop

# 203
Чак пък болни!  Stop
Ако ни подхване някой психиатър 90 % ще ни диагностицира, но повечето сме в граничните състояния  Laughing

# 204
-мразя да седя на отворени  врати ( дори и вкъщи)
-ужасявам се и дори изпитвам физическа болка ако аз или някои друг си допре зъбите до станиол ( напр. дъвка, шоколад)
-заспивам САМО на телевизор ( за предпочитане дублиран филм )
-обожавам да говоря по телефона
-не обичам да чатя

# 205
- Не обичам гости
- Противно ми е някой да си бръкне в пъпа, а ако неволно някой ме докосне по моя пъп - откачам
- Горното важи и за капачките на краката ми
- В тоалетната задължително трябва да чета нещо
- Мразя да ми звъни телефона. Повечето пъти не го чувам, защото умишлено или не, не е до мен
- Обичам да си стоя у дома, а да ходя по заведения е направо изключено.
- Мразя да пия и ям неща, които за останалите са направо изкушения. Например - шоколад, кока-кола, месо, кафе (особено кафе) и други
- Чета едновременно поне 5 книги
- Привързвам се към вещите си. Ако загубя нещо - правя всичко възможно да си го открия. Ако се счупи или унищожи ми е безкрайно мъчно

Със сигурност има още, но в момента не се сещам.

Последна редакция: сб, 17 окт 2009, 20:07 от crow

# 206
  • София
много забавна тема  Mr. Green

аз понякога се дразня на себе си,че не поправям хората, когато грешат някаква фактология отнасяща се до мен, която коментираме заедно. ха!

# 207
  • София
  Обожавам да пукам балончетата на опаковъчното фолио.Докато не изпукам всички, не мога да спра. Но не тук, а на живо.Да усещам как пукат.

# 208
  Обожавам да пукам балончетата на опаковъчното фолио.Докато не изпукам всички, не мога да спра. Но не тук, а на живо.Да усещам как пукат.
Тайна, то това си е зараза, а не странност  Joy

# 209
Ето ме и мен :

1.Абсолютно ми е все тая как простирам дрехите, кои са отпред, кои отзад и с какви щипки са  Mr. Green
2.Същото важи и за подреждането на мокрите съдове на сушилката.Изключение правят чиниите, които винаги слагам по определен начин
3.Мразя да съм сама.
4.Обожавам да имам гости-без значение поканени или внезапно дошли.
5.Заспивам винаги по корем, като си свивам единия крак.
6.Винаги тръгвам с колата първо напред, независимо от реално необходимата ми посока  Blush
7.Побеснявам, ако сутрин не мога да си намеря нещо, особено ако е "щипката" ми за коса.
8.Мразя да готвя и да чистя - ако има кой да го прави вместо мен съм много доволна и почти не търся кусури  Mr. Green
9.Не понасям разхвърляни помещения.
10.Имам си песен почти за всичко, което ми се налага да казвам  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт