Отговори
# 45
- мразя да прибирам изгладените дрехи и измитите чинии (а обичам да гладя и мия чинии)
- не мога да заспя ако пръстите на краката ми са отвити
- нетърпимост имам към хора, които дъвчат и преглъщат шумно
- не мога да пуша без да пия (кафе или безалкохолно), ако нямам нещо за пиене - не пуша

Но наистина странност за мен е следното: имах гадже,
което всичко, което правеше, трябваше да е под четен брой!
Имаше уникалната "дарба" да брои буквите в изречението,
което произнася и така ги натъкмяваше, че винаги буквите
трябваше да са четен брой  #Crazy И това става за отрицателно време!
Когато го черпят с бонбон, той си взема два, вратата се заключва два пъти и т.н.....

# 46
  • София
1. Мразя да споделям с когото и да е, когато имам проблеми. Говоренето за тях допълнително ме влудява!
2. Не обличам нищо ново във вторник. Освен ако не е Коледа или пък случайно ден на специално събитие, за което съм си купила нов тоалет.
3. Почти непрекъснато, понякога абсолютно безпричинно, съм обзета от еуфория и радост от живота. Околните намират за странно, че съм винаги усмихната и във ведро настроение. Не го бях забелязала, преди да ми го кажат. newsm78 Според мен в това отношение явно ми хлопа дъската. Rolling Eyes

# 47
  • София
Ако имаш отдавна изгубена близначка, това вероятно съм аз. Не мога да повярвам колко подробно си ме описала.....
Е, аз още като ти видях ника за пръв път, бях почти сигурна, че съм самата аз.
А и както знаеш, фуклите вървят поне по две.

# 48
да се разпиша и аз:
чета или решавам кръстословици в тоалетната
въртя краищата на кичур от косата си - успокоява  ме
ненавиждам големи часовници с  вратички - свързвам ги  с кошмарни сънища  от детството си
когато си лягам - ухото ми да  е завито и заспивам винаги  на лявата страна а ръба на завивката да усещам на брадичката си.
нося часовник на дясната ръка
прекрачвам прагове (особено сутрин като излизам от дома си) винаги  с десния си крак.
 странно ли  е , че първо сервирам лошите  новини?

# 49
Последната форумска мода е да си откачалка ли? Защото много от вас се опитват да изкарат супер странни неща, които всъщност не са никак странни.

# 50
2. Не обличам нищо ново във вторник. Освен ако не е Коледа или пък случайно ден на специално събитие, за което съм си купила нов тоалет.

Laughing мъжът ми също има някакви странности по отношение дните на седмицата.
Не си реже ноктите в неделя никога.
Когато трябваше да раждам терминът ми беше в понеделник, но нямаше симптоми и лекарят ми каза, че ако до вторник не започна сама ще предизвикат раждане. А мъжът ми попита жално "Не може ли в сряда". И когато почнах да раждам във вторник без никакви интервенции той го сметна, че за чиста проба конспирация. След като родих първата работа на докторицата беше да пита защо аджеба толкова го е било страх от тоя вторник след като всичко е минало прекрасно  Grinning

# 51
  • Пловдив
Очертавам се като най-големия темерут тук, защото не обичам гости - нито канени, нито неканени. Дори и звънец нямам на вратата.
На почивка ходим само нашето семейство, без компания.
Мразя когато говоря с някой, да ми навлиза в личното пространство, трябва да е поне на метър разстояние от мен (изключение правят само мъжът ми и детето ми).
Мразя някой да ми пипа прането - нито да го простира, нито да ми го събира вече изсъхнало. Правила съм скандали на баба ми, която без да ме пита, искайки да ми помогне, го е прибирала.
Не обичам да ходя на шумни места с много хора, плажовете задължително трябва да са възможно най-обезлюдени и диви; това се отнася и за местата за разходка.
Към много малко мъже мога да се обърна по име, просто не мога да се насиля да си извъртя езика и да го изрека. Това ми е най-непонятната за мен  странност.

# 52
  • Mars Hotel
- Ужасявам се да не закъснея. Затова обикновено аз съм баламата, която отива на среща поне 20 минути по-рано и чака всички останали.
- Когато спя, единият ми крак (поне) трябва да е отвит.
- В тоалетната ходя с книга, вестник или телефон (да играя игрички)  Blush
- Не ям разбъркано кисело мляко, трябва да си стои "твърдо" в кофичката.

За тези неща се сетих, докато четях темата. Сигурно имам и други странности, но в момента не се сещам.

Последна редакция: ср, 30 сеп 2009, 14:11 от svetlitsa

# 53
Последната форумска мода е да си откачалка ли? Защото много от вас се опитват да изкарат супер странни неща, които всъщност не са никак странни.
А другата половина се опитват да изкарат обсесивно-компулсивни разстройства чаровни  Laughing

# 54
  • Германия
Не обичам да ходя на шумни места с много хора, плажовете задължително трябва да са възможно най-обезлюдени и диви; това се отнася и за местата за разходка.
Аз пък съм точно обратното. Не стъпвам на плаж, ако не е фрашкан с хора. В неделя също по принцип избягвам да излизам, защото магазините са затворени и няма пукнат човек из улиците.  Tired
Също така никога не закъснявам. Опитвала съм се да закъснея нарочно, но пак не ми се получава  ooooh!
Мразя да ми говорят на вие, направо се изприщвам.
Като ям, отделните гарнитури и месото в чинията ми не трябва да се смесват помежду си. За тази цел ги разделям с корички хляб.  Crazy Също така не ям с нож и вилица. Първо си нарязвам месото на хапки и после карам само с вилицата.
Не помня имена. Името на даден човек, трябва да ми се повтори поне 5 пъти, за да има изобщо някакъв шанс да го запомня.
И аз съм темерут. Ако не съм на кеф, може и цял ден да мине без да продумам и дума на никого.

# 55
А другата половина се опитват да изкарат обсесивно-компулсивни разстройства чаровни  Laughing
Монк направи ОСД-то твърде популярна диагноза. И все пак, може пък просто да му подражаваме, той е готин тип  Wink

# 56
  • Пловдив
А, да. Като се запознавам с някого, задължително не чувам / не разбирам как се казва. И после ме е срам да питам.

# 57
  • Германия
А, да. Като се запознавам с някого, задължително не чувам / не разбирам как се казва. И после ме е срам да питам.
Е то и моето непомнене от там започва. Като се запознавах с родата на бившия, дискретно се оттеглих в коридора да си водя записки  ooooh!

# 58
леле, много ще ми е любопитно някой психиатър или психолог да види темата и да поразсъждава!

много сте странни, ей! аз съм изключително обикновена, но съм омъжена за странна птица.

Иначе аз:
1. Мразя да гладя
2. обожавам да гушкам и да ме гушкат - понякога това ме поставя в зависимост
3. не мога да ходя сама на кино или на почивка. Чувствам се неловко, когато съм сама на публични места
4. имам инсектофобия, но се боря непрекъснато с нея - обработвам градинката си без да нося ръкавици!

видяхте ли, аз съм обикновената Ламя? няма друго.

# 59
моля за по-дълбок анализ!

Общи условия

Активация на акаунт