Отговори
# 75
Хъм, откога да си вземеш душ сутрин е странно? Или да не излизаш навън с домашните чехли? Или да обичаш да гладиш? 
Или да си зодия Козирог  Laughing

# 76
Хъм, откога да си вземеш душ сутрин е странно? Или да не излизаш навън с домашните чехли? Или да обичаш да гладиш? Добре де, последното е леко странно за мен.

Не по скоро това - винаги правя така или така, или никога не правя нещо си. Да си вземеш душ сутрин не е странно, но ако непременно държиш душа ти да е сутрин и ще изпаднеш в ужас, ако се изкъпеш вечер да речем, това е странно. Или поне за мен е. 

# 77
Това за зодия Козирог аз го написах.Много хора ми казват че тази зодия всички са странни като мен .Темерути сме били  . Simple Smile

# 78
Колко необикновени съфорумки!!! Laughing

# 79
Знаете ли, кое щеше да е яко?! Ако мъжете, гаджетата или майките ви опишат вашите странности от ваше име!!!  Joy
Замислих се, какво - не, ами, колко щеше да пише бившия  Joy
Ако трябва аз да кажа за себе си - аз съм най-слънчевото и лъчезарно същество на света  Joy Ако срещнете някоя жена на улицата и усмивката й грее без повод и причина - аз съм!!!  Joy ...странното започва, ако успеете да стопите усмивката ми...
Така са истинските социопати  Wink

# 80
То къде без мен  Mr. Green

1. Аз също не ям отворено кисело мляко
2. Повдига ми се от мириса на току-що кипнато мляко и ме е гнус да пия домашно такова  Sick
3. Тичам на спринт с 10 см. токчета, но когато трябва да ходя със същите обувки се затруднявам  Crazy
4. Винаги /на 100%/ бързам и почти винаги закъснявам  ooooh!
5. Съществувам в мир със себе си само, ако е хаос около мен /но аз владея хаоса!  Flutter/
6. Способна съм /и го правя!/ да стана минимиум един час по-рано отколкото трябва, за да си изправя косата - други положения няма  Naughty
7. Сутрин ставам и след сутршния тоалет винаги слагам лек макиаж и се привеждам във вид.....дори да знам, че цял ден ще съм си в нас или например, че ще мия прозорци
8. Изпадам недоумение всеки път, когато не съм с колата и сутрин, качвайки се в маршрутката наблюдавам жени, които както са станали, само са се срешели и са излезли  Stop Абсолютно неприемливо ми е!
9. Когато нещо не става както аз искам се изнервям до крайна степен, самонавивам се, цял ден мисля само за това и как да стане моята, а ако продължава да не става, дори ставам агресивна на моменти  ooooh!
10. Не мога да уча от лекции писани на ръка - всичко се печата и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се оцветява с маркери - учебници също иначе не ми се получава!
11. Ако ми е студено на краката няма шанс някога да заспя...
12. Трябват ми много часове, за да се наспя...
13. Мразя в леглото милото да ми диша на ухото  bambam

# 81
Имам само една странност: пиша в бг-мамма форума...

# 82
Абе, никой ли не се къпе и сутрин и вечер?!

# 83
  • София
Аа имам приятел, който го прави и всички от компанията го смятаме за странен  Joy (не само заради това, де)

# 84
Имам само една странност: пиша в бг-мамма форума...
Приеми, че само мъже сигурни в своята мъжественост носят розови ризи и пишат в бг-мама!!!  Joy

# 85
Аа имам приятел, който го прави и всички от компанията го смятаме за странен  Joy (не само заради това, де)
Значи и аз имам странност. Минимум сутрин и вечер се къпя, ако имам възможност и по обяд. Не мога да си представя, че ще легна да спя така, както цял ден съм се потила и вмирисвала  Thinking или сутрин бодро да облека чисти дрехи и да тръгна, върху препотеното от нощта. Или само аз се потя, докато спя  Thinking

# 86
Имам общи станности с много от вас , даже сега си правех списък на моите....но стига бе Flocke, да не си ми сестра???

# 87
  • Galaxy 13197853088
четейки ви, стигам до извода, че никак не съм странен.
дори за разлика от pronobis не мисля че писането тук е странност.

# 88
Не ходя по прашки на плажа! Освен това съм Козирог.
А, да - поливам цветята само вечер.
И не лягам без да съм прочела една, две страници от поредното книжле, ако ще да не съм спала и три дни.

# 89
  • Германия
Имам общи станности с много от вас , даже сега си правех списък на моите....но стига бе Flocke, да не си ми сестра???
Като нищо Laughing

Общи условия

Активация на акаунт