Отговори
# 90
И аз имам общи странности с много от пишещите, но умишлено съм ги пропуснала - вече не изглеждат странно.

# 91
Ако някой е чистил преди мен...винаги минавам след него отново Embarassed

Не мога сутрин да седна да пия кафе, ако има чинии в мивката от вечерта.първо трябва да ги измия.

# 92
  • София
А, да. Като се запознавам с някого, задължително не чувам / не разбирам как се казва. И после ме е срам да питам.
И аз съм в тази група.Явно сме притеснителни. Embarassed

# 93
Прочетох всичко в тази тема. Интересно ми е. Някои хора съм ги чела в други теми. Беше ми любопитно и приятно да прочета и за малките им странности. Това ги прави някак по-обаятелни, нормални, реални образи. А не просто автори на поста пред или след моя.

Ако е форумска мода да си откачалка, както някой каза, то аз бих се радвала тази мода да погребе онази другата - на идеалната форумка с: прекрасен, хипер потентен мъж; стилно собствено жилище и усмихнати деца, които по всяка вероятност ще знаят (или вече знаят поне 2 чужди езика) и ще следват минимум Кембридж; виртуозна домакиня; верен съпруг; средно 10000 лева семеен месечен доход; изобщо форумката, която е така идеална, никога не мрази и има съвсем леки прегрешения. Тая форумска мода пък аз не обичам.

Като чета всичките странности тук, май повечето хора ми станаха някак по-симпатични. Сигурно, защото приличат по малко на мен, на теб. Няма лошо.

Браво ! Страхотен пост  smile3501

# 94
  • Габрово
Не е до притеснителност. И аз съм така. Като се запознавам с някой просто не слушам какво име ми казва, затова и никога не го разбирам... Всмисъл не се и опитвам да го чуя  Grinning Laughing
СЪщо някой спомена как му се разваля първото впечатление от човек, ако при ръкуване ръката е отпусната.. Ужасно е  Sick

# 95
  • София
И аз първия път не чувам името на човека, с когото се запознавам.
Не гледам ТВ и не обичам празни приказки по телефона, та някои може и да ми се сърдят за това.
... май наистина не са странности вече,
както и че не обичам "шопинга" и ходя като тийнейджър - с дънки и маратонки и нямам едни обувки с ток в гардероба си.

# 96
  • гр.София
Не зная дали са точно "странности", но понеже не ги срещнах в прочетените вече постове, ще посоча:
1. Не съм носила ръчен часовник от ученичка, а от години в дома ни няма часовник /изключвам тези на мобилните телефони и на някои електроуреди/.
2. Винаги когато вляза в асансьора оглеждам всичките му ъгли, включително и тези на тавана. Обяснението е малко налудничаво- имам фобия от змии, а бях чела някъде, че една жена веднъж се натъкнала на змия в асансьора-не помня как беше попаднала там, но така се ужасих, че оттогава винаги проверявам.
3. И аз като някои съфорумки имам точно определени места за вещите и се дразня, когато са дори на милиметър по-встрани. Мъжът ми твърди, че съм втори Монк.

# 97
Имам само една странност: пиша в бг-мамма форума...

А тъкмо днес си мислех къде е pronobis! Laughing

# 98
Имам само една странност: пиша в бг-мамма форума...

А тъкмо днес си мислех къде е pronobis! Laughing
  bouquet

# 99
1. Обичам си обувките. Някои повече от другите, а едни ги целунах в магазина.
2. Мога да живея в магазин/мол/търговски център - дори и Практикер да е, буквално.
3. Говоря на/с неодушевени предмети.
4. Говоря много високо, да не кажа че крещя. Просто така ми се получава.
5. Пристрастена съм към връзването на косата си, ако е къса подлудявам, но това не ме спира да я режа понякога в явен пристъп на умопомрачение.
6. Не съм гнуслива, като това включва пиене от чужда чаша, ядене с ползвани/от някого си/ прибори, прибиране на всякакви неща от земята, пробване на дрехи втора употреба, нося на миризми, кофти гледки, редовно изяждам по нещо развалено, а после си страдам, ползвам всякакви обществени тоалетни...
Това са ми по-приемливите странности.

# 100
Не употребявам думата мразя,защото не е чак толкова силно чувството,просто казвам: не обичам.
1.Не обичам някой да ми пипа възглавницата,пък камо ли да ляга на нея /големият ми син така ме дразни/
2.Не обичам отворени шкафове /най-редовно ги забравят децата/.../червата ми се обръщат,като видя някоя вратичка отворена-направо полудявам./ smile3511
3.Не обичам да чета клюкарски списания.
4.Не обичам да ми виси някой на главата ,докато върша домакинска работа./готвене,чистене,пране.../
5.Не понасям някой да ми разхвърли обувките или дрехите-направо се вбесявам.
6.Не обичам някой да ми пресича пътя на улицата.
7.Дразня се ужасно,ако някой мляска или сърба на масата/къщните са възпитани и слава Богу не го правят/ Simple Smile....А за оригване да не говорим.... ooooh!
8.Да добавя:Много ме е страх от гръмотевици и светкавици и се гушкам в мъжа ми.
9Умирам си от страх и гнус,като видя паяк и мога да крещя до припадък,ако е близо до мен/дори и домашен да е/
10.Страх ме е и от нощни пеперуди и не ги гоня или убивам с нещо,а направо ги пръскам с препарат,докато не ги уморя....Горките животинки,но пък много са ми гнусни и едни такива се стрелкат...ужас просто... Confused

Последна редакция: ср, 30 сеп 2009, 22:24 от dodyniki

# 101
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
След като поизчетох постовете след първото ми включване, откривам сродни души и се успокоявам, че някои притесняващи ме налудничавости са си в реда на нещата (не съм била сама).
- И аз като Лола си имам ритуал за проверка за змии, но не в асансьора, а в тоалетната чиния - четох веднъж, че някъде избягал домашен питон и изпълзял през тоалетната чиния на едно семейство и оттогава си имам едно наум.
- И аз като Жози броя думи на пръсти, само че не букви, а срички. Сричкувам надписи, изречения, а бе каквото ми падне. Като ме хване безсънието, си измислям разни броения на срички  - сложно ми е да го обясня, доста е странно.
- Не помня кой прескачаше цифрата 8, и аз го правя: котлонът работи на 7 или 9; радиото също и прочие.
- Сутрин като се събудя, избирам подходящ момент да стъпя на пода - най-обичам 7 ч. 11 мин. (съответно не ставам при минути 4, 8 и 13).

Радвам се и аз, че ССФ си има своите тайни чудатости и че дружно си приличаме по някои странности, иначе с тези богати, красиви, отзивчиви и интелигентни форумки бях започнала да се комплексирам.  doh

# 102
След като сме различни в приликите, защо и да не си приличаме в чудатостите? Hug

# 103
1. Не съм носила ръчен часовник от ученичка, а от години в дома ни няма часовник /изключвам тези на мобилните телефони и на някои електроуреди/.
А, сега се сетих като прочетох Лола. И у дома е така. При нас обаче има причина. Аз полудявам от тиктакането на часовници. Чувам дори ръчен часовник от метър и половина разстояние. Но това с чуването ми е друга тема...

# 104
Цитат
Аз полудявам от тиктакането на часовници.
Ти като мойто Мило...и той така...една нощ отнесе будилника в шкафа в другата стая,че не можел да заспи.Сега имаме само един стенен часовник и той е абсолютно безшумен!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт