От мен по един
за всяка от вас!
Наистина, тази година няма да водя английски и децата ми липсват много от сега.
Учителките също, тъй като са много точни и разбрани. Интересно ми е кой ще бъде тази година 

Лека бременност! Снимките ви са страхотни, като картички са. А за малките кукли нямам думи 

, ще помисля и ще гласувам
А това http://radogeri.snimka.bg/europe/lyato-039-2009-chujbina.427983.15181782 вероятно е мормотът на Милка, който завива шоколада в станиол
.
, тъй като за около 20 минути се качваш на 3800 метра някъде.
. Дано и ние някой ден да бъдем такива 

!
! Лека и безпроблемна да е докрая и един прекрасен сладур на финала
!
!! Как си минава времето! Снощи бяхме на един РД с мъжО на негов колега и приятел. Оказа се, че съм най дъртата жена на масата
!! Всички останали дамии бяха във възрастова граница от 3 до 10 години по-малки от мен
!
!! Сядам аз, успокоявам се някак и потеглям. В квартала как да е, ама като се качих на Цариградско и изстинах - мокро, блести от ваякъде, нищо не се вижда! Тръгвам аз в бус лентата, като се мъча да вляза в средната, ама то кола след кола, психирах се тотално и на първата спирка отбих, слязох и му викам на моя - "Карай си, щото аз съм до тук!". Качи се той и след малко: " Извинявай, аз съм забравил колко е гадно да се кара в дъжд, че и тъмно, пък ти си млад шофьор!". Ужас, идваше ми да му хвърля един бой! Успокоих се чак като пих една малка биричка на РД.
!! Добре че не му се вързах на пияния акъл и да тръгна, че щях да се побъркам
! Е, снощи в дъжда на връщане пак аз карах, но беше 3:00 часа и почти нямаше коли, които да ме притеснят Mr. Green!Препоръчани теми