търся дипломна работа по PR

• 8 394
  • 94
  •   1
Отговори
Здравейте! Аз съм майка на едно дете и напът е второ! Преди няколка години завърших семестриално и няма време за дипломиране. Причините са много! Ако имате дипломна работа по PR и искате да я продатете пишете ми.

# 1
  • Galaxy 13197853088
баси наглото

# 2
За такива измами, "умникът" трябва да се изключва от университета.

# 3
  • София
Ха, ха. Убийте ме с камъни. И аз съм от търсещите.
Но да ти кажа какво е по-добре -
- избери си тема, напиши си я в заданието, отиди при ръководителя.
- събери материали, колкото можеш
- и си плати на някой да ти я напише, ако ти нямаш време.

# 4
  • Германия
Не знам какво да кажа освен -  ooooh!

# 5
Олеле майко!

Дано лекар или аптекар не търсят кой да им вземе държавния изпит, щото са.....заети. ooooh!
У-ни-кал-но. ooooh!

А после се сърдят, когато някой във форум им отправи забележка за откровена неграмотност и незнание.

# 6
Олеле майко!

Дано лекар или аптекар не търсят кой да им вземе държавния изпит, щото са.....заети. ooooh!
У-ни-кал-но. ooooh!

А после се сърдят, когато някой във форум им отправи забележка за откровена неграмотност и незнание.
Joy Joy Joy Браво.

# 7
Да, но като минаваш през ситото за работа, никой не вижда кой е написал дипломната и взел държавния (в моята никаква специалност и двете са ни задължителни) и дори това, че ПОСЛЕ щяло да излезе наяве кой какво може, не ме успокоява особено. Не е честно това и толкова, надявам се някога да се вземат мерки срещу тази практика, която е ужасно популярна. Да, разбирам, че майчинството и работата отнемат много време, но не е задължително да се завършва висше, нека го прави който може.

# 8
  Мила Бисера,напълно те разбирам че ти е доста натоварено с малко дете и друго на път.Не се ли досети обаче,че тук е пълно с момичета,които са в твоята ситуация?Само че те се стараят,с цената на безсънни нощи да си завършат образованието   Naughty.Не искам да те засягам,но замисли се какъв ПР ще си някой ден с "купена дипломна работа" newsm78?Излишно е да ти казвам каква е целта на тази работа и колко важно за теб е да я направиш сама,ако изобщо смяташ да практикуваш това.Аз се дипломирах,въпреки че си отлежах по болниците с една много проблемна бременност и недоумявам как се търгува образование Sneaky
   За контакти с "писатели на дипломни работи" попитай колегите си,които от хойкане по кафета и купони  Drunk нямат време да си напишат дипломната работа.
Желая ти късмет   bouquet

# 9
Да, разбирам, че майчинството и работата отнемат много време, но не е задължително да се завършва висше, нека го прави който може.
точно това щях да донапиша.Дипломирането не е лъжица за всяка уста, все пак.В чужбина си има НИВА на завършване на висшето образование и далеч не всички вземат магистратура.

# 10
                            Не разбирам от материята, но ако на по-късен етап все още нямаш време мога да ходя на работа заради теб.

# 11
  • Стара Загора
A може ли аз да ходя като стане време за заплата?  Mr. Green

Ужас  ooooh!

# 12
Има достатъчно сайтове които предлагат, пиши в гугъл дипломна работа и ще си намериш, ако няма готови има къде да се поръчат, друг е въпроса какво ще напишат и за колко.
И аз нямах време и се рових, но накрая реших да си я напиша и я написах, стана перфектна  Laughing.
Успех !

# 13
  • София
Моля някой да ходи на работа вместо мен с изключение на деня за заплата. Тогава ще се прежаля  Mr. Green

# 14
  • Свищов
Има десетки сайтове за това. Казваш им тема и обем и те ти казват сумата. Да не говорим, че сумите са просто смешни. Аз лично видях ДР, която представлява 1 глава от моята за 10 лв. В крайна сметка реших да си я пиша сама и сега при защитата ще ми е по-лесно, защото сама съм търсила, изследвала и проучвала. Подготвих си експозето и отговорите на въпросите за 1-2 часа и днес мина на одобрение от научния ми ръководител. Е, имам 1-2 забележки, но до защитата имам още 10-тина дни. Иначе масово ДР се прави с преписване. Ако оценка 3 или 4 те задоволява-пробвай така. Аз лично не бих била доволна да се дипломирам с....3.

Общи условия

Активация на акаунт