Нашите килими - опит и препоръки

• 121 574
  • 343
  •   1
Отговори
# 225
  • Русе
Наистина дай снимки, ако може. И аз съм голяма чуденка, ще ми трябва някакъв светъл бежов, че друг цвят не виждам как ще ми се върже с тъмни мебели и сравнително тъмен под, а диваните ще са бежови. Но искам сравнително лесно да се почиства и да не му личат много мръсотиите да трябва постоянно да чистя.

# 226
Това е в дневната  до секция с цвят венге:

Това е в детската и отгоре има един килим  за игра:

# 227
Момичета, здравейте. От доста време искам да ви покажа и нашият килим, но все не сколасвах да го снимам. Това ми е любимият килим от няколко години насам, колкото и да гледах други, този си ми беше на сърце, и преди два месеца успях да го купя:
http://mimesg.multiply.com/photos/album/43#photo=20
http://mimesg.multiply.com/photos/album/43#photo=21
Махнах масичката, че да се види в цялата си прелест. Искам да я сменя, да сложа малка маса тип Кубче, за да може повече от килима да грее в стаята.

# 228
Мими, честито, много е хубав! От Биокарпет ли е?

# 229
  • Русе
Вали, мерси, не точно така си го представях, но този изглежда лесен за поддръжка май. Не знам, в голяма чуденка съм, но признавам си, че не съм ходила и по магазините още. Само по нета гледам, чакам да ми пристигнат мебелите и тогава.

mimes, много ми хареса, макар че е на цветя, а принципно не обичам такива мотиви. Много мекичък изглежда. Откъде е наистина?

# 230
Килима е на Arte Espina. На листа е, не на цветя. Тук в БГ не можеха да ми доставят голям размер и си го купих от Германия.
Много съм доволна.

# 231
  • Русе
Да, да, на листа, грешката е моя Wink. Мерси за информацията.

# 232
Килима е на Arte Espina. На листа е, не на цветя. Тук в БГ не можеха да ми доставят голям размер и си го купих от Германия.
Много съм доволна.

Има една варненска фирма, която ги внаса, май може и по поръчка. Много ги харесвам и аз техните килими.

# 233
  • Пловдив
Здравейте! Решила съм да си взема килимче тип шаги за под холната масичка. Кажете ми в Пловдив магазини за килими да пообиколя, че аз се сещам само за Карпет макс и Домко, а има доста други по-малки, в които цените са по-добри.

# 234
  • София
Много съм доволна.

Има една варненска фирма, която ги внаса, май може и по поръчка. Много ги харесвам и аз техните килими.

И в София има една фирма в жк. "Младост", която ги внася. Предложиха ни скоро да ни доставят от каталога на Арте Еспина един килим за детската, който си бяхме харесали.

# 235
Много съм доволна.

И в София има една фирма в жк. "Младост", която ги внася. Предложиха ни скоро да ни доставят от каталога на Арте Еспина един килим за детската, който си бяхме харесали.
Да, знам ги. Като ходих на място нямаха нито един да видя на живо. Опитаха се да ме убедят, че могат да направят същия в БГ, само да си изберем цветовете. Ние с мъжа ми не се съгласихме.
От варненската фирма пък бяха много любезни и отзивчиви, но не можеха да внесат размера, който ми трябваше, а по-малкия ми идваше вече много малък. Аз лично съм много доволна, че го намерих този, защото на всичко отгоре беше и на разпродажба.
Бях си избрала и пътека за коридора, но бързо свърши и не успях да си взема.

# 236
  • Бургас
Мimes за какви намалени пътеки става въпрос?Доколкото зная Арте Еспина имат само един модел в каталога си.Питам ,защото и мен ме интерисува дали има  еднакви килим и пътеки?

# 237
Мimes за какви намалени пътеки става въпрос?Доколкото зная Арте Еспина имат само един модел в каталога си.Питам ,защото и мен ме интерисува дали има  еднакви килим и пътеки?
Ооо, аз не съм търсила еднакви. Просто си бях харесала пътека с цветове, които щяха да ми паснат.
http://www.ebay.de/sch/i.html?_sc=1&_sop=4&_nkw=Arte%20E … ADME:B:SS:GB:1150 ето например.

# 238
  • Бургас
Благодаря много.Наистина не бях обърнала внимание ,че  в българският сайт  са обявени и пътечки с различна големина.Въпреки това  те не отговарят на моите размери и  затова ще разговарям с фирмата относно услугата да се поръчат евентуално с по-голяма дължина и по-малка ширина.

# 239
Искам да да Ви препоръчам магазин Карпет хаус. Всичките ми килими са от там. Аз си взех белгийски килими и съм много доволна от качеството им. Цветовата гама е актуална и имат покритие , което не задържа прах. В магазина има страшно разнообразие на килими, пътеки , завеси. Като има и супер маркови и по-обикновенни. Преди да го открия този магазин съм обиколила цяла София, за да намеря това, което ми трябва.

Общи условия

Активация на акаунт