Нашите килими - опит и препоръки

• 121 563
  • 343
  •   2
Отговори
# 240
Искам да да Ви препоръчам магазин Карпет хаус. Всичките ми килими са от там. Аз си взех белгийски килими и съм много доволна от качеството им. Цветовата гама е актуална и имат покритие , което не задържа прах. В магазина има страшно разнообразие на килими, пътеки , завеси. Като има и супер маркови и по-обикновенни. Преди да го открия този магазин съм обиколила цяла София, за да намеря това, което ми трябва.
Мерси за рекламката  Laughing

# 241
  • виртуално
здравейте
Търся евтин мокет или килим с размер около 150/200, който да се почиства лесно от косми.
Ще взимаме куче и знам, че ще има доста бели върху килима, затова ми се иска нещо не много скъпо
Предпочитам бежов цвят
Да ме насочите към подобни магазини в София  Praynig

# 242
Искам да да Ви препоръчам магазин Карпет хаус...
Не ми ги хвали тия кожодери! Килимът, който си харесах, там струваше близо 400лв, а си го купих, от нормален магазин за килими и тапицерии, за близо 200лв. Качество и производител - един и същ. Crazy

# 243
здравейте
Търся евтин мокет или килим с размер около 150/200, който да се почиства лесно от косми.
Ще взимаме куче и знам, че ще има доста бели върху килима, затова ми се иска нещо не много скъпо
Предпочитам бежов цвят
Да ме насочите към подобни магазини в София  Praynig

Купи си нормален мокетен килим! Лесни за подръжка и на много ниски цени.
Може да се каже,че съм имала почти всякакви килими вкъщи,но освен мокетените,никой друг не е лесен за подръжка.А в това забързано ежедневие да ставаме роби на къщите си и направо безумие! Peace

# 244
момичета аз работя в Декотекс–Сливен,моя съвет е купувайте си килими вълнени.Макар ,че в началото пускат мъх после спира.Шагито е добро решение ,но има различни варианти някой се слепват много

# 245
http://decotex.org/img/prod/1251/10064.jpg това е моя килим в хола                                                                       

# 246
момичета аз работя в Декотекс–Сливен,моя съвет е купувайте си килими вълнени.Макар ,че в началото пускат мъх после спира.Шагито е добро решение ,но има различни варианти някой се слепват много
Аз се бях насочила към вълнен килим за кухнята, но ме притесняваше почистването му. Нямам идея вълната как се чисти от петна и остават ли следи?

# 247
Е да пуска мъх година ,ок.Но пускаше по4ти 3 и го махнах.
Сега сме с едни турски мокети /ако не се лъжа/ направени като килими и се родих Wink

# 248
  • Бургас
И аз минах през драмата килими.Първо си бях харесала един вълнен на фирма Денини,но като размислих се отказах от него,понеже ми се видя много голяма хамалогия по поддържането му ,а аз не исках да робувам на един килим,тъй като главната му цел е да има къде да е търкалят децата.Започна се едно голямо обикаляне и накрая взехме килим от Домко е няма такова скубане то вярно,че от 2м сме с него,но имам чувството,че ще изчезне този килим.Нямам търпение да идва лято и да го махам.

# 249
Е пък така наречените "белгийски" килими са най-голямата отврат! Нито прахосмукачка върви по тях,нито се тупат,а да ги изпереш е най-тежката част от програмата... ooooh!Трябва все да си на колене и с четка в ръка!!! Crazy
Когато излязоха на мода преди години, си купих,точно заради цветовата им гама-трябваше ми ярко оранжев със зелени мотиви! Стоя точно 5 месеца и сега вече се подвизава на тавана-отдавна забравен!

# 250
  • Бургас
Deni i Mitko качени ли са всички модели килими във фирменият сайт и изборът в Сливен по магазините не е ли по-голям?Търся си килим за кухнята и подобни пътеки за коридор -максимално изчистени.

# 251
  • Ланкър, планините Овнерог
здравейте
Предпочитам бежов цвят
Да ме насочите към подобни магазини в София  Praynig

Ето два варианта на евтини, изглеждат като да са лесни за чистене, но най-вероятно ще е най-добре на живо да се видят:
http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=32987
http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=1879

Само не знам дали си от Сф и дли т е удобно да ги видиш на живо. Ние, като издирваме малък килим за децата, пообиколихме и пак о Икеа стигнахме, за да купим нещо на прилична цена, пък и да е свежарски. Взехме BARNSLIG - определено е лесен за чистене, но цвета дали е ок....

Последна редакция: вт, 03 яну 2012, 17:22 от Гита Ог

# 252
PEPABS всички модели са качени на сайта на фирмата, в Сливен едва ли има по голям избор.Лично аз също харесвам по изчистени модели

# 253
http://decotex.org/img/prod/1305/429211.jpg това е килима ми в кухнята

# 254
  • Бургас
На мен също ми допадна този килим ,предполагам ,че цветовете отговарят в действителност като тези на снимката.Тъй като ми трябват и пътеки за коридора  и държа да бъдат еднакви може да се спра на този модел.А между другото в килимите от сезал съм просто влюбена ,но не ми ги препоръчват за кухня .Притеснява ме  факта ,че малко боцкат.Ако някой има подобен все пак моля да сподели?!

Общи условия

Активация на акаунт