Споделете 123

• 23 110
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Сред номинираните, но невидели Оскар също има много хубави филми.
Благодаря за възрастните шофьори. Току що разглеждах един Мосвич 407,
резедав, със абсолютно всички оригинални  лайсни, тасове и емблеми.
Даже и двете червени петолъчици на предния капак, с лъскави външни панти на задния, супер. Бабето, дето чакаше вътре, каза, че вървял като бесен.

# 616
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Не е в това хватката Жоз.
Хватката е в умереността и навременното разрешаване на възникналите ситуации.
Щото това, че не си си показала вчера черната страна, и че днес се опитваш да споделиш горчивия остатък от вчерашното парче,
всъщност не ти разрешава проблема за в бъдеще с този човек, нали.
И всичко това няма нищо общо с доброто възпитание и бла-бла.

# 617
Има, и още как, но повече не ми се споделя.
А проблемът се решава тогава, когато има диалог.
Е, не с всички хора е възможен такъв.

# 618
Добър ден!

Мразя оперативките!

Предпочитам мъжете в работата и в екипа! И две жени да има в екипа, са  достатъчни да обърнат оперативката в  "аперативка"!

# 619
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Ами аз се смятам за добре възпитана, но от едно известно време пресичам доста успешно,  и ако се налага - агресивно, всеки опит някой да ми полази личното пространство, най-вече емоционалното. Събирам си парчетата от разпиляното, и ако на някой му се струва неморално, невъзпитано, малоценно и подобни бла-бла - на мен ми дреме на френската шапка.

# 620
  • България-Швейцария
Чудя се да споделя ли високо кръвно или то се подразбира от предишните ми писания Tired.
Не, не съм забравила, че злоупотребите с издържливостта на организма се заплащат, ама... раничко ми е още да си нося хапчетата за кръвно в чантата непрекъснето.
М*мка й и криза, и своенравни клиенти, и калпава организация, и всичко...
Бях забравила как боли глава през очите, наистина ми идваше да я отрежа.
Дано като платят ми мине, но съществува вариант и да ме заболи още повече Twisted Evil.

# 621
  • тъгата в мен
Кога започна учебната година,кога вече за първи клас трябва да подавам докюменти...Има и други шашави майки,не съм само аз...Ако знаят милите ни дечица как от тук нататък само ще учат..дупе да им е яко.
Днес не знам защо,ама ми е много хвъркато.Предполагам,че до вечерта ще се сговня качествено,обаче.Всъщност кой знае..

# 622
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Винаги когато се настройваш, че ще стане - не става и обратното. Днес ми се случи обратното (не цъкайте, моля), влязох навъсена в "моята банка" с прогноза за едночасово мотане, а те - 2 гишета, и двете работят, и двете празни, едната дама даже усмихната! И ми вика, моля, заповядайте, какво ще обичате  Shocked. Свърших работа за има-няма 10 минути. Объркаха ми плановете с времето.
Добре завърших седмицата с разходка из Царевец, добре започнах с точното обслужване. Дано съм кадемлия на всички ви.  Heart Eyes

# 623
  • о`майна лунна нощ е
Дребната ми отмъщава жестоко. Сега схванах тънкия й замисъл на нощните ставания - да се покаже пред баба си като кротко и поспаливо бебе през деня  Crossing Arms
Как може да ме прави луда по цяла вечер, а днес да спи почти до обяд, докато аз се опитвам да си събера мозъка и да работя.  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 624
чудо на чудесата, мъж ме покани на вегетариански ресторант  Sunglasses
обичам да се съобразяват с мен.

# 625

Веси Вас, обърнала си му биологичния часовник на туй дети, минало е нощна смяна.
През деня мама я няма, няма цице, следователно се спи. Нощем се цоца.

# 626
Мале как съм уморена....и това е втората редовна седмица.
Снощи чудесето до единайс часа плака и се тръшка, защото утре /демек днес/ ще ходи  да й видят зъбчето. Страх я беше от злата вещица, а аз й казах, че днес ще я водя при Снежанка...Разгледа кабинета, пипна някои от инстументите, но устата си не я отвори. В чудо съм хора. Това дете си миеше зъбите само, само си искаше да ходи на зъболекар, а сега стиска и плаче, плаче и стиска. Tired

# 627
Хаха, мама Мишон не беше ли психолог. Децата на обущаря ходат боси.
Що ли се чудя, виждал съм добри педагози в училище да се дънят със собствените си деца.

# 628
Защото за близките си не можеш да бъдеш психолог.
Още на първите лекции го казват на студентите.

# 629
Извинявайте. Това е нещо, което не знаех. Както стоматологът ходи на стоматолог.

Общи условия

Активация на акаунт