Споделете 123

• 23 130
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • о`майна лунна нощ е
Селтак, едва ли ...
Помня, че зеФс си слагаше един аватар с дуло на пистолет, от който ме побиваха тръпки.
Като казах зеФс, ... къде е той? Лимоненото Деси, къде се загуби владетелят на Олимп?

# 646
Sel, знам прекрасно какво е пилене, и аз съм с металокерамика.Трите раждания ми разказаха играта на усмивката.За металокерамика винаги се пили и малко под венеца, за да влезе коронката...или нещо от сорта ми обясняваше бате зъболекар.

# 647
Извинявам се за притеснението,но само да ви
кажа,че го има и обратното:на мин страхът
от стоматолози е вследствие именно на една
такава-никога няма да я забравя от 28 поликлиника.
От както се помня без упойка не сядам.Дори и когато
бях в 7 месец бременна.

# 648
Моят стоматолог прилича на Ахмед от "Перла" (не че съм го гледал, де - показаха ми снимки на въпросния турски левент)....както казваше Джак Никълсън: "I'd be the happiest man alive if that did it for me." .... ама така е....вместо да ми се беше паднала някоя хууууууубава стоматоложка.

# 649
Бе ква психология ви гони?...Тя е за възрастни екземпляри с объркана душевност, подсъзнание и сексуалност. Децата си отварят устата на стоматолог с шамари, не с приказки!  Peace

Селтак , или риташ жена си ,или шамариш децата си....
Що за агресия блика от романтичната ти душа?  
А, ядеш черита със сирена .... И красиво описваш разлистваща се роза , докато наливаш пенливо вино в кристална чаша  и заливаш  ароматни горски плодове със сметана , радвайки се на планински залез  Shocked

# 650
  • София
Що сте тука бе?! Crazy
Аз определено съм с албански реотани.Нямаше ме 1 седмица в клюкарника,и Споделете са го преместили в отчетните.

Споделям:
В последните 3 дена ,по някаква случайност ми са наложи да обиколя няколко хипермаркета.Установих,че повечето хора нямат никаква,ама никаква "култура на пазаруване".
Нагледах се,на свински пържоли бут хвърлени на стелажа за хавлии,
мостра микровълнова фурна сложена опаковка от шоколад(естествено шоколада го нямаше).
А вчера в Джъмбо две пикли,си обикаляха ей така,разопаковаха бибероните,ароматните свещи,оставяха кочина след себе си.
Та се питам в задачата,освен да пускаме теми за обслужващият персонал,какво ни дразни,що за клиенти сме ние?

# 651
Здрасти, гледам за деца си говорите.
Споделям, че в лицето на малкото ми виждам следващата престъпна вълна, която ще удари града.

Цитат
Що сте тука бе?!

Минахме в нелегалност.

# 652
  • България-Швейцария
Минахме в нелегалност.
Joy Joy Joy
Мдам, изгонИ'a ни за обаждане, както казваше Шкумбата в силния си период.
Разсмивате ме, а главата ми още напомня за себе си, не е честно така.

Имам си страхотна зъболекарка, сума народ съм изпратила при нея.
Това като компенсация за училищната в началното, която ми опропасти половината чене, на по-груб и зъл човек в бяла престилка не съм попадала.
Не трябва ли да има някакъв фейс- или психо- контрол за тия професии?

# 653
Е, чак фейс  Joy

# 654
Madam Stasita, това съм го забелязала предимно в Кауфланд. Даже си мислех, че по този начин тестват служителите, които се занимават с подредбата на щандовете  Rolling Eyes

# 655
Съжалявам ако досаждам, но да кажа само, че не никога не ме е било срам да кажа, че не разбирам нещо, че не мога да го схвана и винаги питам като не ми е ясно.
Затова, когато Даф ми подаде ръка за помощ, т.е. насочи ме към свястна, търпелина и внимателна детска зъболекарка, веднага се навих, само и само да поправя глупавата си грешка с първата зъболекарка.

Има хора, които не бива да работят с деца, в никакъв случай, защото са извратени по природа и ги кефи надмощието, което изпитват, когато дете им е в ръцете. Опасна работа, а има такива лекари, зъболекари, педагози, психолози, социални работници....

Не дай си боже такова чудо да има и необходимата позиция, за да не може да бъде махнато....

Тази, новата зъболекарка, беше днес изключително търпелива с НИя, гласа й е контролиран, спокоен, очите й са спокойни и излъчват топлина....Ния я хареса. В четвъртък пак ще отидем и тоя път ЩЕ си отвори устата, сигурна съм. Стиснете по някой палец ако се сетите... Hug

Волфио, прави ми впечатление, че имаш свръхочаквания към моето споделено - не знам на какво се дължи, но Анджи и Гал могат да ти кажат, че съм като всички останали... Mr. Greenмайчунгел и половина. Grinning

# 656
Селтак твоят стоматолог, доколкото помня, ти е рода. Ти си с връзки, така да се каже. И си позволяваш лигавщини.

Лимонена Деси - определено лигавия американски психо-екшън не е моят жанр. Нека си правят  стоте рокли на принцесата и да оставят хахавото кино на европейците.

Днес се обявяват лауреатите за Нобелова награда.

Снощи изтървах големийо цирк с Милен Цветков и Мира Добрева. Тюх. Щото гледах Вип денс по БТВ  Joy Joy Joy

Днес не ми беше ден. Шуробаджанашките отношения ми се стовариха отгоре и ми вързаха ръцете, възлагайки ми задачи, които няма да ми позволят да изпълня. Абсолютно луда работа.

Ходя на зъболекар без страх. Боли и е гадно. И децата ходят. Ама тях май не ги боли.

# 657
"А, бе, момиче, знаеш ли как щях да ти продупча устата с машинката",

о, на мен ми се случи - зъболекарката си изпусна машинката в устата ми. не знам как стана, обаче и езика, и устната бяха наранени, та една седмица не ставах за нищо  Mr. Green

хора, нормално ли е да ставам в 4.30, баси ЕГНто, нито кафе пия, нито кола, следващото което да очаквам, са горещите вълни ли?

# 658
тити, невроза някаква, не ще е от ЕГН-то
Нещо да те мъчи?

# 659
Ооо, отворили сте темата ми за деня. Сутринта се справихме с една гангрена на седемгодишната. Не питайте през колко и какви стоматолози мина детето ми, докато се ... върнем на вариант едно. Миш, и на баба ти Яга попаднахме в лапите. Важното е, че личният психолог на щерката не се е издънил, та мина без шамари. Съжалявам, Сел, теорията ти издиша. Ходиш при брата на Марадона, нали. Всички сме чували за красавецът от "Перла" със сто******а.

Общи условия

Активация на акаунт