Споделете 123

• 23 128
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Всичко ми се отваря.
Днес си купих много, много прекрасни полу-боти. Ще се снимам с тях за РД-то на Сопрано(още обмислям стайлинга  Laughing).
При мен не свършват детските"забави", направо имам чувството че съм във филм. Днес в един детски клуб един батко се приземил върху мишовия глезен на батута, та и до спешното се разходихме в най- големия  дъжд. Навехнат е слава Богу. Обаче Мишо за пореден път се убеждавам, че е не-мъжки държелив на болка. Травматологът го пита:
- Сега, като натискам тук боли ли те?
А той през зъби и с усмивка- Не! Лекарят пита пак:
- А така като натисна още? Мишо- Ами мъничко(на рожден ден трябваше да ходим след час, да не е луд да го заболи  Laughing). Гледа с интерес като му вземат кръв, интересува се дали той може да бие сам инжекции като порастне и както съм споменавала- всеки с бяла престилка се гледа като Бог. Капна и ме помоли да го нося след рождения ден, но то се очакваше.

Аз съм на най- любимото си вино- мавруд. Наздраве!

Дедо, много хубаво го описа дървото...

Прекрасна, мисли си, че ще прекараш добре и ще се върнеш с още по- голямо удоволствие вкъщи Hug.

# 586
Прекрасна, ако ще е някъде по крайбрежието, сложи си бански.
В Черна гора няма нищо черно. Ако искаш, да отида вместо теб, после ще ти разкажа.

# 587
  • Paradise
Искам и аз в Черна гора, искам, искам.
Винаги ходя там с голямо удоволствие. Преди две седмици се върнах, ако ми кажат ей сега "тръгвай", хич и не се замислям.
Прекрасна свинарке, там е великолепно, ще видиш, всичко ще е наред Simple Smile
Пий едно црногорско вино и за мен!

# 588
Прекрасна, ако ще е някъде по крайбрежието, сложи си бански.
В Черна гора няма нищо черно. Ако искаш, да отида вместо теб, после ще ти разкажа.
Хе-хе, Вълк, няма да е точно по крайбрежието, но ще е близо, може и да прескоча, въпреки че и там има зима, та не знам доколко ще е удачно да се мотая по бански.
Пипинс, мерси, ще пия! Ще давам и задочни репортажи Simple Smile със снимков материал.

# 589
Чак сега видях в нета, че опашкарското дерби е завършило 2-2.

# 590
  • Казанлък of all places
Прекрасна, Монтенегро ( хехе ) ми е една от най-желаните дестинации.Пия за теб!

# 591
На добър път, Прекрасна!
Обичам да чета Катюша, винаги е толкова позитивна.
Разходих бесовете в главата ми заедно с the cranberries в гората. Олекна ми ... малко. Най-мразя да се вкарвам във филми.

# 592
  • Бу-у-урга-а-ас
Днес се оказахме в наистина страшна ситуация. Не видях живота си на лента, само успях да извикам на Златния, който за щастие се събуди навреме. Да го пита човек, защо не ме остави да карам аз?! Гърлото ми така се сви, че после няколко часа не можах да дойда на себе си. Реакции от мен никакви, обаче. Ако беше той на моето място, щеше да ми хване волана, а аз само се вкопчих в седалката и извиках.

# 593
логопетка? Страшно звучи, наистина. От онези неща, дето се случват само на другите.

част от главата ми е двойна. Нито зъб ме боли, нито ухо. Обаче имам обезобразяващ оток между ухото и челюстта и не знам от какво е.

# 594
Мамка му. Малкият пак е с висока температура  Confused Дали минаха и 10 дни от предното боледуване ...

# 595
Тити, сещам се зе заушка и още една болест, като варианти.
Логопедке, все пак си реагирала. Това го преживях в ТИР, натоварен с бикове, по стария път между Девня и пристанише Варна. Водачът тръгна да изпреварва една ГАЗ-ка и остана в насрещното движение. Помислих, че ще изпреварва и следващия, но отсреща се зададе друг, абе ужас. Биковете как не влязаха при нас, не знам. Такова тичане падна при завоите и спирачките.

# 596
 Оххх, лошо започвате деня- с болести и опасности...Пожелавам на всички оздравяване и само хубави случки!
 Трагедия- на тийн-а вкъщи всички есенни гащи му отесняли, окъсяли...Ръкавките- също.Ще се ходи на шопинг днес между другото...щото точно днес имам толкова други неща да свърша...

# 597
  • под дъгата
В Черна гора е страхотно, дори и по работа. Прекрасна, пожелавам ти само приятни емоции!
Относно чорапите, ето едно добро попадение.
Заспало ми е.

# 598
Тити, сещам се зе заушка и още една болест, като варианти.

тва за заушката и аз си го помислих Simple Smile още не съм погледнала какви са другите симптоми.
Но все пак ще се живее, засега.

# 599
  • о`майна лунна нощ е
Добро утро и от мен.
Страх ме е да звънна вкъщи, за да проверя малката фея и баба й.
За добре дошла в кантората ме чака работа за цяла седмица. И кафе не успях да пия даже  Confused

Логопедка - изживях подобна ситуация в събота посред бял ден. За едната бройка щях да проверя дали ще важи гражданската, ако блъсна селянин. От вратата му ме разделиха 20 см. и пушилката от колата му. СЕЛЯНИН! Ей за това го мразя панаира и нещастниците, за които кръговото движение е геврек, а не кръстовище със специален режим на движение. Още са ми схванати краката от набирането на спирачките.  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт