Споделете 123

• 23 109
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Хайде, хайде:) Утре некой ще те нарЕди така на кръговото на Сточна гара, и ще има да оправдаваш провинциалния си произход  Mr. Green
Толерантност, търпение..

# 601
Може да не е вече актуално, но започвам със стандартното "Споделям, че ... "
Споделям, че ... рожбето е болно, ама и аз покрай нея. Респираторен вирус.
Много Омразен. Трудно спане, да не кажа, че е не-спане. Но и това минава.
Споделям уикенд на килима - в смисъл, че се търкалях неясно количество часове
по килима, сред големи възглавници, спах и спах. Рожбето заварва мен заспала,
баща си заспал и ... от не-май-къде - научила се да ползва тоалетната самостоятелно.
Ама то - като сънна болест - и да искам, не мога да държа очите отворени.
Сега май е по-добре. И аз, и тя, и той. Понеделник е и ангажиментите поглъщат.
Просто няма начин да се пльоснеш на килима ...

# 602
Откакто зачукаха Споделете в отчетните, отпадна досадната и лицемерна необходимост да започвам със "Споделям, че..."....и така по същество, да се похваля - цял уикенд посветен на кулинарни шедьоври, отбрани вина, горещи вани и още по-горещи страсти. Хванах цаката и на малките злосторници - научих голямото да пее песни на малкото за да не реве и така у нас цари мир и спокойствие.  Peace

# 603
  • о`майна лунна нощ е
Рокси, аз съм жена! Само това е достатъчно, за да се пазят такива малоумници от мен на пътя и да ме заобикалят издалече. Тъпото в ситуацията беше, че пълзях с 30-40 км./ч максимум и вече излизах от кръговото, а тоз екземпляр реши да се пресече пред мен от крайна дясна лента, при положение, че двете в двете съседни колите стоят и чакат.

# 604
Гледах до 100 часа червения дракон. Да ме пита човек що.
Знам си, че има ли Оскари не става за гледане и пак зяпам.

В събота минахме на червено, щото колата не можа да спре  Tired Нямала гуми. Ми няма кола тогава. Баси.
Мъже  Close

# 605
  • София
Откакто пътувам с метрото ми е много гот. Дремвам си сладко и не се нервя на нищо. А с колата - сто цигари изпушвам и се научих да псувам като каруцар. И да ви кажа повече ме нервят колежките шофЕрки. Или са супер нагли, или пък неадекватни. Да не се тълкува като предателство на пола (или пък полово предателство Joy)

# 606
  • Майничка
По повод шофьорите - в петък, за пръв път от 2г., на зебрата пред училището на №1 ми спря жена! И понеже колата беше същия модел и цвят като тази, която карах преди 2г., чак погледнах да не съм аз вътре. Laughing
Но пък повечето мъже на видима възраст след 35г. спират. Дали жените и младежите по-често са пешеходци и продължават да си мислят, че са с предимство на зебра или просто ги е страх, че ако спрат, няма да могат да запалят?

# 607
За голяма част от жените зад волана съм убедена, че не спират, защото после трудно ще потеглят  Laughing

# 608
Но пък повечето мъже на видима възраст след 35г. спират.

Явно съм преждевременно състарен  Sad

# 609
Просто повечето жени мислят, че са център на света и той ( светът) трябва да им спира на тях, а не те на него. Толкова.

Не че се отричам от женското съсловие де.

Да допиша. Милото е на възраст над 35, не знам дали и видимо, но всяка сутрин прави поне едно "добро дело", т.е. пуска поне веднъж някой. Днес имахме морална дилема, дали ако засечеш някой след като си извършил доброто дело, двете се квитират Laughing За съжаление пътят ни е кратък и не дава възможност за безкрайно много добри дела.

# 610
Бих си камшика и от два дена водя неравна борба със сортиране, подреждане и изхвърляне на детски играчки и дрехи.
Не ме е хванало гнезденето, също толкова си ме мързи. Дори подозирам, че тази бременност ще ме подмине  Tired

Ето вчера с какво се занимавах - Уудсток фестивал на Барби

# 611
  • Бг
Добър ден и от мен. И аз като доста от списващите тук, Ви бях изгубила следите от една седмица, но Ви намерих, след старателно "ровичкане" в Клю-то. Наслаждавам се на сутрешното си кафе, хубавата музика и лошото време. Само не мога да разбера, защо е нужно да има толкова много завист между жени колежки, но .... карай, всичко минава. Хубав ден Ви желая на всички.

# 612
  • Варна
Значи съм мъж над 35г. и пътя ми е достатъчно дълъг за добри дела сутрин. Не винаги добрата ми воля е на лице обаче.
Добро утро!
Повечето женки карат като щрауси - само напред гледат, като се надяват  пътя да следва погледа им. Когато грешат или се държат неадекватно и го осъзнават, забиват поглед напред и си мислят, че никой не ги вижда. Такива са ми наблюденията.
Едно изпитано средство - ако сме се пристроили грешно или бързаме, та сме изпреварили опашката, добре е да не се правим на заспали, а да се извиним на първия шофер или да го попитаме учтиво, може ли да го изпреварим. Действа!
За болните - здраве!

# 613
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Гледах до 100 часа червения дракон....не става за гледане и пак зяпам...

Е как така не става за гледане  Rolling Eyes
Може би по-скоро не е твой стил?

# 614
Искам да споделя, че с усилие на волята не се поддадох на тъмната си страна вчера. А можеше да го направя и да нараня този, който си беше вече позволил да го направи.
Понякога мразя доброто си възпитание и морал,и ценности, и бла-бла.
Защото това кара хората да те смятат за....дебил , едва ли не.

Общи условия

Активация на акаунт